Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@david2010 skus testy odfotit spolu, aby boli pod sebou, lepsie budeme vidiet ten rozdiel. Podla mna zajtra rano vynechaj test a uvidis, ze v nedelu rano, ked Ti ma prist ms, bude ciarka uz viditelna. To, ze Ta bolia krize, nemusi znamenat nic zle, ja som v 10tt a od zaciatku ma velmi bolia krize, ako v 1.den ms...drzim palce 🙂
@ritamama to je pravda bolest krížov nič neznamená ja to mám cez ovu a aj teraz hoci som par dni po ovu no bolia ma aj pred ms.
@butterfly333 ved ku dnu ovu si prirataj cca 14 dni lutealnu fazu a vtedy cakaj mrchu 😉
Teda okolo 27.1., ja som tiez 3DPO, takze nepride nam obom naraz 😍
@senselinka ano tak som to aj rátala no dufam že nepríde aspon nebudem musiet na IUI, 😀
@butterfly333 a keby nahodou, no a co... Chod na IUI, je to v pohode, my mame z neho Elisku nasu prekrasnu 💖
@senselinka ved ideme v utorok
@butterfly333 hej hej, ved viem
@bambuska1234 tušim nič
@butterfly333 ani tu?
@bambuska1234 noo tato je už lepšia a ja vidím aj tu druhu držím palce nech je to tam.
@bambuska1234 Tuším kanálik...
@bambuska1234 Ale zopakuj test o par dni neskor, a potom uvidis. 🙂
@butterfly333 nechapem tomu kedze som po 4 dnovej ms a ducha tam stale vidim :(
@bambuska1234 si kolko DC dnes 4DC?? a aku si mala ms ?
@butterfly333 ms bola nie slaba ale taka normalna dva dni bolest brucha a teraz nic prsia stale pobolievaju a vcera som prespala cely den... Neviem co si mam o tom mysliet ved ak by som nahodou o mimi prisla tak test by bol uplne negativny ale ja tam toho ducha vidim stale :( skusim este pockat a testnem tak o tyzden 🙂 myslis ze by som mohla byt tehotna aj napriek ms?
@bambuska1234 ja si myslim ze mozes byt tehu.Ved byvaju tehotenstva aj s menstruaciou.
Ja mam tiez dilemu dnes som 26 DC 5 dni po ovulacii a pobolieva ma spodok brucha ako pred MS. Cykly mavam nepravidelne.Dufam ze mrcha tentokrat nepride.Co myslite kedy mam testovat?
@laska07 dakujem no nic ine neostava len cakat 🙂 a tebe drzim palce 🙂
@bambuska1234 ja na tej druhej tiez vidim ducha. Kanalik byva taky vyraznejsi.
@laska07 sme natom podobne ja som 24 dc 5 dpo ;) testovať budem až keď bude mrcha meškat ;)
@ivka7183015 aj ja som 24DC ale asi 4DPO
@butterfly333 nooo tak sme rovnako ;))) už len,, prežiť,, toto obdobie ;)))
@bambuska1234
@ivka7183015 a aj si sledujete BT baby?
@laska07 ano už 3 deň 37.17 ;))))
@laska07 aj ja už asi rok si BT meriam.
@ivka7183015 Aj ja som tak nejak na tom.Dufam ze nebude klesat...
@laska07 nesmie klesnúť proste neklesne ;)
@bambuska1234 ahoj..ak by to malo byt tehu...tak by mala ciarka tmavnut. Skus zmenit test. Tieto nie su boh vie co...ako si si mohla vsimnut...dost casto si myslia dievcata ze je to duch....a vo vacsine to je kanalik. Skus o 2 dni testnut s rovnakym a inym testom. Ak zmena nebude...tehu to nie je 🙂

@kikus1190 juuuj, krasny test. Dufam, ze toto tehu bude so stastnym koncom. Drzim palce!