Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunshine17 to je tehu? ;)
@sunshine17 teš sa, je to krásny testík. Grtulujem 🙂
@ivka7183015 Áno tehu.
@janulka_1 Ďakujem, normálne sa bojím tešiť.
@sunshine17 fihaaaaa,to fak velmi skoro a kolkaty DPO to je?Ale je jasne pozitivny.... 🙂
@sunshine17 tak sa teš 🙂 , my by sme dali čokoľvek za to aby si také našli
@sunshine17 nooo tak blahoželám ;)
@kakatulik Je to 12 DPO.
@sunshine17 tak to je možné aby ti to tak ukázalo
Ďakujem každej by som to priala, len nech je všetko OK, po roku snaženia to prišlo a to sme sa už chystali na IVF, keďže nám bolo povedané že prirodzeným spôsobom to nepôjde.
@sunshine17 zázraky sa dejú, ešte raz gratulujem a prajem nech to dotiahnete do krásneho konca
@sunshine17 tak to je potom fakt mozne,cize si mala ovulku okolo 10-11DC vsak?...ale aj tak krasny tsetik na takyto skory cas......asi sa embrijko riadne zakuslo ked ti uz teraz takto hormoniky vyskocili. 🙂
Ocuvaj a preco si testovala tak skoro?
A aky to je testik,lebo velmi pekne ukazuje.
Ja som sa zapovedala,ze testujem az ked budem po 30DC,lebo mavam tak 27-29dnovy cyklus....nemam naladu na studovanie tych duchov.A myslim si ,ze sa stava velmi casto ze vznikne embryjko,ktore sa potom neudrziiii a zena o tom ani nevie...a takto potom smuuutok prevelikyyyy
Ale u teba to vyzera byt jasne. 😀 Gratulujem!!!!!
@sunshine17 Gratulujem a držím moooc palce. 😉
@sunshine17 mala si nejake priznaky, ze si tak skoro testovala? Ked pises, ze ste sa rok snazili 🙂 ja som teraz tiez uz po roku snazenia a dufam, ze to uz vyjde
@sunshine17 ja som si testovala 5 dní pred mrchou a mala som taký testík, teraz mám dva dni do a už mám silnejší ☺
@kakatulik Áno ovu som mala 10 DC, tak skôr. Tiež som chcela testovať až keď mi bude mrcha meškať, ale asi 5 dní ma už pobolieva podbruško, tak som to skúsila. 🙂
@sunshine17 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@zoelea
@sunshine17 gratulujem Vam ;)
@butterfly333 Ďakujem, snáď to dobre dopadne.
@miciluci ja ju vidím tiež 😉
Ahojte zienky, prosim Vas, ktore testy neduchuju, pepino mamatest brutal duchariny posledne 3 mesiace co som sledovala , dokonca aj pocas ms duchuna teste viditelne volnym okom neze vsugeracia 😀 uz mam nervy.. 😀
@wikyi najlepšie testovať keď mešká MS a použiť digitálny test :D
@jahodova01 vidím čiarku 🙂 hádam už môžem gratulovať 😉

Dievčatá je to možné, že by som mala na 23DC takýto test, nemôžem uveriť.