icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
15. dec 2013

@isabella22 noo ja cakam mrchu do dnes 🙂 cize duufam ze sa mi podari nieco zistit..inak mam pekne bolesti na mrchu... 😒

karmela
15. dec 2013

@majka_3 tebe vychádza ovu 3krat do mesiaca.

karmela
15. dec 2013

@majka_3 chcela som ťuknúť na odpovedz a podarilo sa na paci sa 😒 držím palce aby mrcha nedošla
@isabella tebe aby sa podarilo tento krat a vyšli // nie mrska 😉

karmela
15. dec 2013

@radkatom ja mam tesne pred mrchou o paru dni by tu mala byt,tento mesiac sme sa nesnažili cez ovu

isabella22
15. dec 2013

@majka_3 uff ale neprivolavaj...ved jak sa hovori nadej umiera posledna 🙂

isabella22
15. dec 2013

@karmela dakujem kiezby...bol by krasny novorocny darcek 🙂

majka_3
15. dec 2013

@isabella22
@karmela neprivolavam 🙂
nooo predpokladam ze toto ovu nieje nemam ani hlien nato 😒

isabella22
15. dec 2013

@majka_3 a stalo sa ti takto ze ti meska mrcha prvy raz? nemozes mat len posarapatene hormony?

majka_3
15. dec 2013

@isabella22 nie mavam cyklus takyto dlhy..tak ja neviem.... 😒

lene27
15. dec 2013

@isabella22 takže teraz máš ovu? jooj, tak sa len pekne snažte
@valika1210 no konečne sa dostavila mrcha jedna u teba, si sa dlho načakala. Tento mesiac by si mohla skúsiť buď ovu testy alebo bazálku. Možno sa ti podarí tak ako mne 🙂 držím palce
@karmela no ako, kedy nečakáš/čakáš mrchu? lebo ty máš kratší cyklus.
@majka_3 neskutočne pekné čiarky ...z toho by niečo mohlo byť. držím palčeky, silno silno.
@radkatom ďakujem. no mamatest vyšiel slabo aj z ranného moču a ten druhý, čo vyšiel pekne je ladymax. A tam mi ukázalo pekne už na 10 DPO, to bola konečne čiarka, čo aj ostatní videli a nielen duch ako na mamateste. Na mamateste nabehol do 2 minút, ale potom zmizol alebo veľmi vybledol a keď som ho ukazovala mm, tak tam nič nevidel.

No a čiarka dnes bola ešte krajšia. hore ranné testy za 10-12 DPO a dolné sú tie mamatesty, na nich fakt skoro nič nevidno. Takže maji,skús ešte iný ako mamatest.

karmela
15. dec 2013

@lene27 tak sa s teba Tesiiiim moja 😵 ja očakávam mrchu bud o dva dni alebo päť taaaak ma uz bolia prsia,ze aby bola uz tu.Testiky su krásne veeeela štastia moja

bubu4125
15. dec 2013

@majka_3 krásne! Teším! Vyzerá úžasne!

No dievčence! Mne teplota klesla zas, ms síce nikde! Od večera som nefarbila,tak neviem!

bubu4125
15. dec 2013

@lene27 ja si myslím,že môžem gratulovať

isabella22
15. dec 2013

@majka_3 a preco nebehnes doktorovi 😒

lene27
15. dec 2013

@karmela ďakujem moja, škoda, že ste sa tento mesiac kvôli hádke neposnažili, ale asi to tak malo byť... veci sú preto tak, že tak majú byť. Skúsite hneď po ms, a keďže ty máš dosť krátke cykly, tak nebudeš čakať až tak dlho ako majka.
Baby, ale nemyslite si, že vás teraz opustím. Mňa sa tak ľahko nezbavíte 🙂 sme v tom všetky spolu, takže tak 🙂

isabella22
15. dec 2013

@lene27 hej hej teraz mam ovu...tak snazili sme sa aj vcera skusim este aj dnes chcela by som to poistit tak vuvidim 🙂

isabella22
15. dec 2013

@lene27 tak to dufam.. nie ze nas opustis a prestanes podporovat beda 🙂 urcite sa s tebou kazda rada podelime o radostne aj zle spravy 🙂

lene27
15. dec 2013

@bubu4125 ďakujem 🙂 asi cez týždeň pôjdem na krv, nech je to 100%, rodine sa to chystáme povedať na Štedrý večer, že nám už žiadne darčeky netreba 🙂 my už jeden svoj vlastný máme 🙂 a ten ich bude otravovať celý život🙂 no myslím, že najviac sa poteší svokor, lebo ten sa ma vždy pýta, že no kedy bude vnúča 🙂 a keď mu poviem, že na ceste, že raz príde, tak je z toho taký smutný. Ostatní sa už prestali aj pýtať.

karmela
15. dec 2013

@lene27 ja si myslím ze to bude na 100% aj lekár ti to potvrdí uvidis.A Svokor uz bude šťastný aj cela vaša rodinka 😉 😵

karmela
15. dec 2013

@majka_3 kedy chces robit tehu test ?

lene27
15. dec 2013

som povedala, že mňa sa tak ľahko nezbavíte 🙂 veď každá z nás potrebuje nejakú podporu, či už rodiny alebo aj ľudí, ktorí zažívajú to isté. 🙂 a okrem toho, už som si tak zvykla, že s vami každý deň pokecám, že by ste mi všetky chýbali. A ja budem strašne skoro stará,lebo som taká zvedavá na to, že ktorá z vás kedy zahlási, že čaká bábo. 🙂 verím, že to bude skoro. Moje zlaté, vy mi spríjemňujete každý deň. Verím, že tie naše rozhovory mali dosť veľký vplyv na to, že sa to podarilo. Veď keď som nemala mm doma tesne pred ovu, tak som tu s vami kecala celé dni a tak som sa bavila, že som niekedy skoro spadla zo stoličky. Hlavne pri majke, ktorá vidí aj za roh a zdedila to po babke. 🙂 a tie naše mikulášovské rozhovory 🙂 joooj. My nehovorte, že to nezvýšilo hladinu endorfínov v krvi. A že orgazmy zvyšujú pravdepodobnosť oplodnenia. ... v tomto prípade to bola vaša pozitívna energia. 🙂
@isabella22
@karmela
@majka_3
@valika1210
@bubu4125
@radkatom

karmela
15. dec 2013

@lene27 ty náš maskot 😀 jasne,ze sa tu bude podporovať naďalej a ty môžeš písať do dvoch tém ako tehulka a sem ako jasný dôkaz podpory a porozumenia 😉

isabella22
15. dec 2013

@lene27 si zlata velmi ti to prajem aby tehulkovanie prebehlo cele v poriadku 🙂

majka_3
15. dec 2013

@lene27 tvoje testy vyzeraju super 🙂 a vsetko si tak kraaasne napisala 🙂 ved to ze sa tu podporujeme..kecame mi vzdy spravi dobruu naladu 🙂
@karmela no asi az zasa zajtra..dnes som robila..ale tak asi nic s toho...
co hovorite?

majka_3
15. dec 2013

@isabella22 a naco pojdem k dr? 🙂

karmela
15. dec 2013

@majka_3 nejaky tienik tam vidiet,ten mamatest si si robila?moja zlata este nic nieje iste mrcha este nieje prajem ti velmi dve //

majka_3
15. dec 2013

@karmela noo oba som si robila....tienik na ruzovom ze? to vidim..ale ineeee nic 😒

karmela
15. dec 2013

@majka_3 ten tvoj ovulacny ma dost metie,je neuveriteľne pozitivny a dnes máš den na ms.Try krat ti takto vyšiel pozitívne ten ovu testik tak ja si myslím,ze to nieje prenic zanic či ?

isabella22
15. dec 2013

@majka_3 veruze tam neidim nic...ale uvidis 🙂

majka_3
15. dec 2013

@karmela nieee takyto pozitivny som nikdy nemala...proste to je pozitivny nad vsetky pozitivne testy 😀 nikdy som nemala testovaciu silnejsiu ako kontrolnu...nikdy....proste vzdy taka bola ako testovacia.....nikdy tmavsia...