Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikabacova inak - ak chces mat pamiatku tak si kup aj ten clearblue tehu co nieje digitalny -alebo iny 🙂 - lebo toto si ostane len 24h a potom to vypne ..a gratulujem ! kedy bol prvy den ms ?
@meli8412 dakujem, praveze o 2 dni ju mam dostat lev v praci mi povedali kolegyne ze ci nie som tehotna lebo ze vyzeram inak tak som si urobila test 🙂
@me3 dakujem 🙂 MS mam dostat o 2 dni 🙂 ale dnes idem k lekarovi na krv nech to mam potvrdene na 100% ale tak snad tie testy neklamu, od vcera je to uz 3ti pozitivny test 🙂
@nikabacova neboj isto by test neukazal tehu keby si nebola...ten hormon len tak nevznikne bez dovodu 🙂 ja idem az dnes na krv...a si zober ze pozitivny test od minule stvrtku..som si trosku pockala...ale na gynde mi povedala ze tehu potvrdzuje len tu sa chodi na krv ku obvodnemu ako keby...takze za 2 hodky ma to caka...a potom tyzden cakam na vysledky...ale tak hadam vsetko dobre dopadne..testy robim a stale ukazuju + 🙂 a brucho ma stale boli ako pred kramami cize asi sa ta maternica roztahuje 🙂
@me3 ja dnes idem len ordinuje az o 11:30 takze si musim pockat a snad vysledok bude max na dalsi den ale uvidime.. Ja mam tiez take bolesti ako by som kazdu chvilu mala dostat MS ale tesim sa velmi 🙂 ved po takmer 2 rokoch trapenia , 2 IUI to vyslo samo 🙂 to asi preto ze mame schvalenu ziadost na IVF a sme sa uz na to spoliehali 🙂 tak to vyslo samo
@nikabacova tak to verim ze ano 🙂 - nech je to ako chce - hlavne ze to vyslo...my sme sa snazili nieco vyse roka..skoro rok som bola liecena hormonami kedze som sama od seba neovulovala...ale aj ten rok +- sa mi zdal dost dlhy...a zase teraz ked si poviem ze sme tehu tak sa mi zda ze sme sa snazili mesiac alebo tak 🙂 hlavne nech je vsetko v poriadku!!
@me3 presne tak nech vsetko dobre dopadne 🙂 ja mam teraz taky cudny pocit ze doteraz sa nedarilo a teraz uz je to tu :D
@nikabacova presne..a vcera som aj hovorila mojmu ze normalne lezim kukam si tehu poradne a neviem co ale mi to nedochadza tak nejako este,...🙂
Chcem sa Vas spytat na 21 DC som mala ovulku(11.1. ).Kedy podla vas mozem prvy krat skusit testovat?
@majiskoo jasne je tmavsi 🙂 ja som si rano urobila digitalny (pridala som tu aj foto) a bola som uz aj na krv a zajtra budu vysledky 🙂 ale lekar mi robil aj sono ale nic este nebolo vidno povedal ze je to veelmi skoro ale ze vidno zmenenu sliznicu ako v tehotenstve 🙂 takze mi povedal ze mam brat kyselinu listovu tak som si kupila Femibion 1 🙂
@nikabacova no ja pôjdem až tak za týždeň, týždeň a pol 🙂
Ahojte baby ake mate skusenosti s mamatest comfort 10??,
Tak a mame to potvrdene aj z krvnych testikov 🙂 sme len na zaciatku 3-4 tyzden 🙂
@nikabacova jejkooooo,gratulkaaaa 🙂
@dzulietaaa ja tam vidim ducha 🙂...ak je to do ruzova
@kakatulik je do ruzova😊 akurat sa mi zda skoro nato aby 25kovy test obyc.z tesca hned toto ukazal este pred ms 😃 ci mozne je vsetko?
@kakatulik dakujeme velmi pekne 🙂 strasne sa tesime cakali sme na to 2 roky 🙂
@dzulietaaa no vies,mozne to je . Ani som netusila,ze v TESCU maju tehu testy 🙂
@dzulietaaa ja som si robila 3 dni pred MS tiez ten z tesca a tiez bol takto ruzovy a krvne testy to potvrdili 🙂 takze si myslim ze aj ty si tehotnaa 🙂
@nikabacova kiez by si mala pravdu 😊

@nikabacova gratulujem! Uz ti meska ms?