icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adika84
21. jan 2016

@luciferik452 skus oreganovy olej su to take kvapky ja som mala stale mykozy, kvasinky a gynekologicke problemy a tieto kvapky mi pomohli 🙂 urcite vyskusaj, mnohym bababam pomohli n tieto problemy 🙂 drzim palce

milagrosss20
21. jan 2016

Ahojte...chcem sa opytat...no dufam ze dobre sa opytam...je mozne otehu ak som po ms 3 dni a asi muzovi uslo...? Ovu necitim...tak si myslim ze skor nie...no este som len 10 den cyklu ..

kudusko
21. jan 2016

@bonbon36 pravdaze maju vsak to krasne vidiet a ty to mozes vidiet krasjie a lepsie na zivo 🙂

veronikax
21. jan 2016

@milagrosss20 tak su zienky ... ktore maju aj 11 dc ovulku 🙂 ... spermie zase mozu par dni vydrzat ... 🙂 Takze bud alebo 🙂)) ale asi skor nie 🙂

jarmila82
22. jan 2016

Tak neodolala som a prva foto bola zo vcera okolo 18hod.a chcela som vediet ci ciarky budu trosku ine ked to bude z eanneho mocu...

janulka_1
22. jan 2016

@jarmila82 na tejto fotke nič nevidím lebo je tmavá ale určite je najlepšie vždy robiť z ranného moču kedy je HCG najvyššie. Koľko ti mešká?

jarmila82
22. jan 2016

@janulka_1 som r dni pre ms

jarmila82
22. jan 2016

@janulka_1 som 4 dni pred ms

janulka_1
22. jan 2016

@jarmila82 fiha, tak to budeš mať ešte slabú druhú čiarku ale držím palce aby tam bola. Robila si dnes ráno test?

jarmila82
22. jan 2016

@janulka_1 ano rano test pepino

veronikax
22. jan 2016

@jarmila82 skus odfotit na svetle.... 🙂

kudusko
22. jan 2016

@jarmila82 vidim je silnejsia od vcera super 💙👍💜💝

janulka_1
22. jan 2016

@jarmila82 a to je ten čo si ho sem dávala? Skús ho odfotiť na dennom svetle

jarmila82
22. jan 2016

@kudusko tiez sa mi zda ze trosku viac bola vidno

eliska811
22. jan 2016

@bonbon36 takúto istú som mala ja v nedeľu a tiež 2 alebo 1 deň do MS. Určite bude silnieť 🙂 takže potichučky gratulujem. Neviem ako u teba ale mne sa nedá príliš netešiť 😀

bonbon36
22. jan 2016

@kudusko
@eliska811 dik baby, tak idem sa tesit 😀 zajtra robim dalsi test 🙂

eva.ballester
22. jan 2016

Ahojte som tu nova a potrebujem radu. Vynechala mi MS a uz 5. den meska, tak som si bola kupit v DM test a vysiel mi akoby pozitivny ale ta ciarocka je taka slabucka. Nie je to len chyba? Ani neviem, co teraz mam robit...

baaambulkaa
22. jan 2016

@eva.ballester čiarka nebýva hneď silná ako tá druhá 🙂 silnie až postupne, ale toto je jasne pozitívny test, gratulujem 🙂

laska07
22. jan 2016

Ma niekto skusenost?Dnes som 32 DC a mala som jemne ruzove spinenie.Vcera som mala test negativny no BT sa mi drzi stale hore 37,2.Ak by to bola menstruacia mala by teplota klesnut ak dobre viem.

eva.ballester
22. jan 2016

@baaambulkaa Dakujem za odpoved, tak jedine mi z toho vyplyva, ze pojdem co najskor k doktorovi, lenze odchadzame v pondelok na dovolenku, tak asi az ten dalsi tyzden. A teraz neviem, ci to muzovi povedat a ci to vobec niekomu povedat 🙂 Nie je skoro?

kakatulik
22. jan 2016

@eva.ballester ta ciarka je velmi pekna.Sprav este pozajtra a urcite bude silnier.Si tehu.Takze sa mozes tesit 🙂 gratulujem!!!
Ak sa citis dobre a nekrvacas,alebo nespinis tak pockaj do pondelka a sprav nova test.Ak bude dalej pozitivny,tak sa objednaj ku gynekologovi,aby ta vystetril,pripadne zobral krv.

baaambulkaa
22. jan 2016

@eva.ballester no k doktorovi stačí ísť po týždeň, aj dva....mužovi by som to povedala, ostatným ešte nie 🙂

kakatulik
22. jan 2016

@laska07 asi tak...pockaj chvilu.Ak si tehotna,tak mozes spinit.Zopakuj testik o dva dni.

eva.ballester
22. jan 2016

@kakatulik Dakujem vam za dobre rady, vobec ziadne spinenie sa neobjavilo, uplne ciste tam dole, preto som sa cudovala, lebo ked ide MS tak sa to postupne zvacsuje, az pride MS. Tak po dovolenke nabehnem k doktorovi 🙂 Celkom sa tesim, len neviem, ako to zoberie moj manzel, asi ho prekoti :D

lubka1983
22. jan 2016

@eva.ballester si jasne tehotna🙂

kakatulik
22. jan 2016

@eva.ballester sprav z toho prekvapku.Inak neviem ci to vydrzis,ale skus mu to povedat az po navsteve lekara.Nechaj si vytlacit foto zo sona ak uz bude nieco vidiet a nejak to zakamufluj k ranajkam desiatej ,alebo co ja viem na Valentina ako darcek by to bolo supeeeer. 😀 😀 😀 juuuj

laska07
22. jan 2016

@kakatulik este uvidim ci sa mi to rozbehne ci nie.V pondelok skusim znovu testovat ked tak...

butterfly333
22. jan 2016

@laska07 Vobec BT nemusí klesnut ja napr už meriam druhy rok a vždyaj v den ms rano ked zmeriam mám 37,3 a o par minut sa mi ms spustí,takže nieje to pravidlo že musi BT klesnut no u každej je to ináč.Držím palce aby ms neprišla.

butterfly333
22. jan 2016

@eva.ballester Gratulujem k tehu 😉

eva.ballester
22. jan 2016

@kakatulik Muz hned na mne videl, nevedela som to zakryt, tak som mu povedala a nebol nadseny, isiel volakam s autom, ze musi vybavit, tak asi to predychava :D