Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte...chcem sa opytat...no dufam ze dobre sa opytam...je mozne otehu ak som po ms 3 dni a asi muzovi uslo...? Ovu necitim...tak si myslim ze skor nie...no este som len 10 den cyklu ..
@milagrosss20 tak su zienky ... ktore maju aj 11 dc ovulku 🙂 ... spermie zase mozu par dni vydrzat ... 🙂 Takze bud alebo 🙂)) ale asi skor nie 🙂
@eva.ballester čiarka nebýva hneď silná ako tá druhá 🙂 silnie až postupne, ale toto je jasne pozitívny test, gratulujem 🙂
Ma niekto skusenost?Dnes som 32 DC a mala som jemne ruzove spinenie.Vcera som mala test negativny no BT sa mi drzi stale hore 37,2.Ak by to bola menstruacia mala by teplota klesnut ak dobre viem.
@baaambulkaa Dakujem za odpoved, tak jedine mi z toho vyplyva, ze pojdem co najskor k doktorovi, lenze odchadzame v pondelok na dovolenku, tak asi az ten dalsi tyzden. A teraz neviem, ci to muzovi povedat a ci to vobec niekomu povedat 🙂 Nie je skoro?
@eva.ballester ta ciarka je velmi pekna.Sprav este pozajtra a urcite bude silnier.Si tehu.Takze sa mozes tesit 🙂 gratulujem!!!
Ak sa citis dobre a nekrvacas,alebo nespinis tak pockaj do pondelka a sprav nova test.Ak bude dalej pozitivny,tak sa objednaj ku gynekologovi,aby ta vystetril,pripadne zobral krv.
@eva.ballester no k doktorovi stačí ísť po týždeň, aj dva....mužovi by som to povedala, ostatným ešte nie 🙂
@kakatulik Dakujem vam za dobre rady, vobec ziadne spinenie sa neobjavilo, uplne ciste tam dole, preto som sa cudovala, lebo ked ide MS tak sa to postupne zvacsuje, az pride MS. Tak po dovolenke nabehnem k doktorovi 🙂 Celkom sa tesim, len neviem, ako to zoberie moj manzel, asi ho prekoti :D
@eva.ballester si jasne tehotna🙂
@eva.ballester sprav z toho prekvapku.Inak neviem ci to vydrzis,ale skus mu to povedat az po navsteve lekara.Nechaj si vytlacit foto zo sona ak uz bude nieco vidiet a nejak to zakamufluj k ranajkam desiatej ,alebo co ja viem na Valentina ako darcek by to bolo supeeeer. 😀 😀 😀 juuuj
@laska07 Vobec BT nemusí klesnut ja napr už meriam druhy rok a vždyaj v den ms rano ked zmeriam mám 37,3 a o par minut sa mi ms spustí,takže nieje to pravidlo že musi BT klesnut no u každej je to ináč.Držím palce aby ms neprišla.
@eva.ballester Gratulujem k tehu 😉
@kakatulik Muz hned na mne videl, nevedela som to zakryt, tak som mu povedala a nebol nadseny, isiel volakam s autom, ze musi vybavit, tak asi to predychava :D

@luciferik452 skus oreganovy olej su to take kvapky ja som mala stale mykozy, kvasinky a gynekologicke problemy a tieto kvapky mi pomohli 🙂 urcite vyskusaj, mnohym bababam pomohli n tieto problemy 🙂 drzim palce