Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina dakujem dufam ze budes mat pravdu 🙂
@barborka0 no niečo tam je vidiet držim palce nech to pekne silnie a su krasne // tehu
@barborka0 ahoj chcem sa opýtať má význam si robiť ovulačny na potvrdenie tehu? ;)
@barborka0 skus zajtra 🙂 daco sa tam mariiii
@ivka7183015 ano ale az v den ked meska 😉
@ivka7183015 niekedy je ovu test pozitivny pri tehotenstve.mam ich dost tak to skusam
@sara34valentina ozaaaj to som newedela ;))) ja dnes tiež testovala a ak lepšie popozeram taaaak vidím kústik ;) skúsim zajtra opäť ;)
@ivka7183015 kolky dpo si?
@ivka7183015 uz ti ms meška?
@ivka7183015 mne vysiel ovu pozitivny silno ked mi meskal den ms len 1den, ale na druhej strane by mohol byt takto silny aj 2dni pred ocakavanou ms, si myslim, to som uz vtedy neskusala🙂 kedze som mala ducha na tehu teste uz na 9dpo 😉
Zeleny test je ovu modry je tehu ♥
@sara34valentina suuuper waw netušila som ze je nato taká finta ;)
@butterfly333 no zvyčajne mam 28-30 cyklus a dnes je 31 dc tak uvidíme ale este nič nepripustam joj si asi aj ten ovu sprawim ;)ty ako? ;)
@barborka0 jasne treba držím prsty ;)))
@ivka7183015 Aj ja som dnes 31DC no nič žiaden ani len náznak nemám žeby sa to mohlo podarit.Inak somdnes mala byt 1Dc no ovu mi asi posunul clostil tak asi mi aj ms posunulu.AKo sa cítiš??Držíííím moooc palce aby to vyšlo,A BT nemeriaš,?
@ajjka24 jeta čiarka ružova??Lebo vyzerá ako kanálik,už ti mešká??
Skôr fialová nie nemeska dva týždne mám do MS ale posledne dva dni mi bolo zlé A brucho bolelo
@butterfly333
@butterfly333 robila som si tri testy na všetkych vidno takú čiarku
@ajjka24 dva týždne do ms??to je čudné,a ta ms čo už bola bola aká normálna či slabšia?a skušala si aj inú značku??Tak držím palce aby to bolo tehu.
@butterfly333 prvý deň špinenie potom deň nič to sa mi nestalo ešte nikdy A potom nič až na druhý deň normálna ako vždy
@ajjka24 takže tobola slabá ms?Nebola si u gyn?Máš aj nejaké príznaky??
@butterfly333 meriam 37.17 dnes prawe ja som optimista pokiaľ nebude meškať týždeň až vtedy 100% uwerim ;))) držme sa teda ;)))

Dobre rano.. Takze tento je z dnesneho Rana