Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27 ano..aj vcera sa mi do limitu objavil taky tien...len teraz je tam ta polovicka taka nazltla tak neviem ci tien alebo to tam je..neviem..serem uz na to.... uz som bola zmierena ze pride mrcha....a dnes ten ovulacny ma zasa zmiatol 😠 a som si chcela dnes pridelit vinko 🙄 😅 😅
@lene27 tfuj tfuj dufam ze mi to uz vyjde uz by sa aj patrilo od augusta 🙂 ty podvaj vzdy nove info 🙂
@lene27 39DC 🙂 nooo som zvedava ked mi bude mrcha meskat..ci sa nieco zmeni alebo co...na to ovulacnom..proste bola hned ta ciara a ked to zaschlo este stmavlo 🙂
noo dufam ze to je dobre znamenie..ale tak nadarmo sa nehovori ze ovulacnimi testami sa da zistit tehu skor ako s tehu testami nie? tak uvidiime co mi napise ovulacna kralovna laurika..dufam ze nie zle spravy ☹
@majka_3 ale vážne trosku to je pritiahnuté za vlasy,chápala by som keby sa ti ovu posunula ale na try krat?A preco nemáš šancu to poistiť moja.Ja neviem,no tie tvoje ovulacne testy ma métu.Bud ti ukazujú tehu a tehotensky test nezachytil hcg lebo je este slabé.V každom prípade držím palce
Ahojte tak ja sa hlasim 39 DC mrcha nikde rano test malicky dusik len ale vcerajsi bol cisty uplne
alebo pridam radsej fotku aby som nevidela len ja toho ducha

@isabella22 ďakujem, dúfam, že to bude všetko ok. a o dva týždne čakám, že sa podarilo tebe 🙂
@majka_3 maji, ja tam na tom ružovom niečo vidím, hlavne z diaľky. len dúfam, že to nie je pretlačenina. Malo to ružové okraje? alebo sa to ukázalo do toho časového limitu?