icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lene27
15. dec 2013

@isabella22 ďakujem, dúfam, že to bude všetko ok. a o dva týždne čakám, že sa podarilo tebe 🙂
@majka_3 maji, ja tam na tom ružovom niečo vidím, hlavne z diaľky. len dúfam, že to nie je pretlačenina. Malo to ružové okraje? alebo sa to ukázalo do toho časového limitu?

majka_3
15. dec 2013

@lene27 ano..aj vcera sa mi do limitu objavil taky tien...len teraz je tam ta polovicka taka nazltla tak neviem ci tien alebo to tam je..neviem..serem uz na to.... uz som bola zmierena ze pride mrcha....a dnes ten ovulacny ma zasa zmiatol 😠 a som si chcela dnes pridelit vinko 🙄 😅 😅

isabella22
15. dec 2013

@lene27 tfuj tfuj dufam ze mi to uz vyjde uz by sa aj patrilo od augusta 🙂 ty podvaj vzdy nove info 🙂

lene27
15. dec 2013

@majka_3 no nič, dnes máš 38 DC? tak nejako nie? ale ten ovu je krásny... a keď ti vyšiel tehu do limitu...mne predtým duchovia vyšli vždy až 15-30 minút po limite, takže v limite nič. no nič, musíme čakať. Bodaj by sme čakali 9 mesiacov 🙂

lene27
15. dec 2013

@isabella22 určite budem 🙂

majka_3
15. dec 2013

@lene27 39DC 🙂 nooo som zvedava ked mi bude mrcha meskat..ci sa nieco zmeni alebo co...na to ovulacnom..proste bola hned ta ciara a ked to zaschlo este stmavlo 🙂
noo dufam ze to je dobre znamenie..ale tak nadarmo sa nehovori ze ovulacnimi testami sa da zistit tehu skor ako s tehu testami nie? tak uvidiime co mi napise ovulacna kralovna laurika..dufam ze nie zle spravy ☹

karmela
15. dec 2013

@majka_3 tak toto je fakt na nervy,ty si potom plodna ako jablon moja podla tých ovu testov.No neviem môj názor: ked dnes vyšiel taky silno pozitívny ovu test,tak o paru dni by sa mal ukázať aj tehotensky a s Lene budete tehulkovat spoločne 🙂

majka_3
15. dec 2013

@karmela noo prave mi napisala laurika..ze ak nebude silniet ovu test tak je to ovu...aleeee to sa mi nezdaaa..a ani nemam sancu to poistit..ak to je ovu ☹

lene27
15. dec 2013

@majka_3 skús jej napísať, že čo ti povie, aj ja som zvedavá. 🙂

lene27
15. dec 2013

@majka_3 to snáď nie, že by si mala tretiu ovu alebo prvú na 39 DC? dnes si získala oficiálny titul OVULAČNÁ KRÁĽOVNÁ... o tomto som ešte nepočula.

majka_3
15. dec 2013

@lene27 to nie ja ovulacna kralovna 🙂 to je ovulacna kralovna laurika 😀 ta sa tomu vsetkemu rozumie 😀
noo napisala mi ze ak bude aj zajtra pozit ovu test uz by to mohlo nieco znamenaat 🙂 a potom aj na tehu tmavnut. 🙂
@karmela nooo ako jablon zas nie 😀 ta rodi kazdy rok 😉 😀

karmela
15. dec 2013

@majka_3 ale vážne trosku to je pritiahnuté za vlasy,chápala by som keby sa ti ovu posunula ale na try krat?A preco nemáš šancu to poistiť moja.Ja neviem,no tie tvoje ovulacne testy ma métu.Bud ti ukazujú tehu a tehotensky test nezachytil hcg lebo je este slabé.V každom prípade držím palce

majka_3
15. dec 2013

@karmela dakujem 🙂 som zmatenaaaa s toho... 😠
nemam sancu poistku lebo mm ma nocnee... 😒
uvidiiime zajtra aky bude ovu test a od toho sa bude odvijat...ak bude takyto tak snad dobre znamenie..ak slaby bola to ovu ....slahlo by ma 😀

majkuska
15. dec 2013

Ahojte tak ja sa hlasim 39 DC mrcha nikde rano test malicky dusik len ale vcerajsi bol cisty uplne
alebo pridam radsej fotku aby som nevidela len ja toho ducha

majka_3
15. dec 2013

@majkuska sup sem 🙂 nech sa mozeme radovat 🙂 kolky dpo si?

isabella22
15. dec 2013

@majkuska daj foto a uvidime 🙂

karmela
15. dec 2013

@majkuska no čakáme foto.
@majka_3 tak ovu test zajtra nech nam oci vytlačí s tých čiarok 🙂

majkuska
15. dec 2013

No to nieje este nic na radovanie a mozno tam ani nic neuvidite na fotke je slabo vidno ten rozdiel ten spodny je vcerajsi

majkuska
15. dec 2013

Tie vrchne 2 su dnesne

majkuska
15. dec 2013

Zle to vidno na tej fotke

majkuska
15. dec 2013
majkuska
15. dec 2013

No tipnite si na tej druhej foto ktory je dnesny a ktory zo vcera

majka_3
15. dec 2013

@majkuska noo nevidim to moc dobre mozno nieco na tom prvooom sa mi mari...
@karmela
@lene27 ofotila som ten rapi bez tej kazetky..co si myslite?? nejde to do ruzova? ci namyslam ...

karmela
15. dec 2013

@majka_3 no moja nenamyslaš si podla mojho oka to ide do ružova 😉

majka_3
15. dec 2013

@karmela cs.... 😀 keby sa to tak daaa....ze poviem si..aaaa kaslem nato...spravim test v stredu 😀 ale to sa nedaaaaaaaaaaaaaaa... 🙂 najradsej by som si kupila ten digi...ale to asi zbytocne..ked poriadne ani tu nic neukaze...

karmela
15. dec 2013

@majkuska tipujem zo vcera je prvy a dnešný je druhý.Natom druhom sami nieco asi mariii

majka_3
15. dec 2013

@majkuska nieje ten duch biely? ci to sa mi zdaa??? 😕

karmela
15. dec 2013

@majka_3 moja s digi este pockaj a verim ti,tomuto sa neda odolať ja by som to taktiež nedokázala.No aj zajtra správ aj ovu aj tehu,lebo fakt tam nieco vidím

majka_3
15. dec 2013

@karmela nooo spravim....uz zasa sa neviem dockat dalseho rana 😀

karmela
15. dec 2013

@majka_3 tak to ti verim moja,byt na tvojom mieste tak sa neviem dočkať tiez.Tak nech vijdu čiarky silnejšie ako dnes a tešíme sa s tebov aj Lene 🙂