Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 no to ano dost skoro testuješ prečo máš nejakeho tušáka že sa mohlo podarit??KOlko máš do ms
@butterfly333 ved to ze robila a opät negativny a ani sa na ms necitim.Uz mam z toho hlavu v smutku.
@laska07 ja tak isto moja no počkám na ms a ide sa dalej 😀 😀
@jaruska18 ak som dobre ratala tak si 6DPO to je dost skoro testovat.
@butterfly333 tak tusaka neviem..nemavala som predtym ovu vobec. Prvy krat za 2 roky mi vysiel test ovulacny pozitivne. A bolelo dost podbrusko. Teraz uz iba sem tam pichne. Cca asi 10 dni. Berem od 16 dc duphaston. Tak po doyzivani by som ju mala dostat do 4 dni 🙂
@butterfly333 najdlhsi cyklus som mala 36 dnovy to budem mat zajtra aj to som mala iba raz v zivote 9/2015 skor som vzdy mavala kratke cykly okolo 26 dnove.Este pockam tento tyzden no nebavi ma to uz...brucho mam nafuknute ako v stvrtom mesiaci.Ty sa citis na ms?
@butterfly333 no asi 6..neviem. nemerala som bt. Az od utorku.
@jaruska18 ak to je pekne že máš konečne po 2 rokoch ovu,snád sa podarí tehu držím palce,
@butterfly333 dakujem. Aj ja tebe drzim palce dufam ze to vyde obidvom
@laska07 ja sa citim fajn len dnes ma bolia dost kríže a lavá strana podbruška ma dost bolí,ale neviem citim sa normálne ani na ms ani tehu 😀 😀 😀
@jaruska18 si mladučká neboj bábo sa podarí ver tomu,
@butterfly333 tak mlada ano no mohlo by sa uz co najskor 🙂 skoda ze som nemerala od zaciatku tu bt
@jaruska18 nebojte baby bude aj pozit tehu test.
@laska07musíme byt trpezlivé,
@laska07 nemas graf? Nemozes sem pridat?
@butterfly333 raz sa ho urcite dockame 🙂
@butterfly333 ja viem je to len otazka casu.Najhorsie je na tom ze kazdy okolo mna ma deticky alebo su tehotne...a mna kazdy mesiac pri pohlade na to ze sa zas opakuje kolobeh chyta depka.Ved uvidim zajtra aku budem mat BT.
@laska07 ano chápem ta ja som už tak na tom že ked vidím mamičku s kočikom tak sa teším a hned by som nakukla na male a popestovala ho,teším sa z toho milujem detičky a tie krasne tehu brušká,verím že budem aj ja čoskoro take mat.
@butterfly333 krasny graf. Test si neskusala?
@jaruska18 dakujem ešte nie necítim sa na to.
@butterfly333 pockas pokial bude ms meskat?
@jaruska18 no už som mala mat ms 3dni no kedže sa mi clostilom posunula aj ovu tak aj ms tak uvidím či sa oplatí testovat,
@abusa vyzerá to moc dobre držím palce 😉

@butterfly333 som 19 dc. Pozitivny ovu test som mala 11 dc. Viem je skoro no zvedavost je silnejsia 🙂