Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dzulietaaa skôr mi to pripadá ako machula. S akou citlivosťou máš ten test?
Baby chcem sa spýtať menštruaciu som mala mat 23.1, no neprišla tak som si urobila testík a pozitívny rovno hned 3 krát dnes čiarocka už dosť tmava, vcera som bola u doktora na sone nie je ešte nič vidieť , no bral mi krv a tam to vyšlo, HCG 259 , čo je teda potvdené, aj sestricka mi povedala ze to može byť zaciatok tehotenstva, mame sa tešiť, musím isť o týžden na kontrolu či sa HCG zvyšuje a či už niečo je vidno . . . Vraj doktor potvrdí tehotenstvo až ked to bude nad 10000, dakujem za odpovede
@janulka_1 je to 10ovy.moze byt ze mas pravdu.ale uz to je stvrty test co mi toto urobil.
@lucosa HCG sa mení každý deň. Kedže si len 3dni po termíne ms tak je normálne, že nemáš hneď vysoké HCG. K dr sa chodí až po 2t od termínu predpokladanej ms kedy je hodnota HCG už "normálna", resp až okolo 7tt kedy je už aj na ultrazvuku niečo vidieť. Ak by ti nestúpalo HCG mohlo by isť o mimomaternicové
Dievcata co vravite na moj graf.posledne dva dni 35-36 DC klesla teplota na 36,9.
baby pomoc,pred pár dnama som mala slabulinkého ducha na teste a vcera sme sa s mm milovali a dnes mi mala prist mrcha kedze po sexe sa mi vzdy hned na rano spusti a tece zomna jak zo suda no namiesto toho tri kvapocky krvy na nohavickach a nic dalej co sa deje ked dnes by som mala dostat ale nic len tri kvapky? BT mam teraz 37,dakujééém
😒
@abusa je tam dusiiiik !!!! 🙂 Tak len nech pekne silnie 🙂))
@jaruska18 ja si nemozem pomoct !!!! Ale podla mna na ten 18 dc mohlo byt uhniezdenie.... aaaa testik... no ta svetla foto...to je viditelny duch 🙂) Nechces skusit iny test ? Tieto su spomalene.. aaaa kamaratka mala na 8 dpo krasne viditelneho ducha..len na inom teste..takzeeeee....kludne moze byt. Ak vam to teraz naozaj vyslo....tak otvaram sampanske !!! 🙂))
@veronikax aj ja si myslim ze to mohlo byt uhniezdenie..no neviem..skoda ze som nemerala bt od zaciatku cyklu. Len na tom teste keby to je kanalik nemalo by to ruzovu farbu...ci? Nemam iny..iba od lauritky skusim ten zajtra rano 🙂 dnes mam dost husteho bieleho hlienu..ja otvorim aj 2 sampanske ale uz len detske 🙂)
@janulka_1 zajtra skusim rano 🙂
@jaruska18 na tom spodnom je duch super držím palce aby zosilnel pekne.Dnes si tuším 7DPO??
@ivka7183015 waaaaau moja nosuper mooooc gratulujem že vám to vyšlo super mooc sa s tebou teším.Ja zasa niič.Kolko si DC už ti mešká??
@butterfly333 no 7-8 dpo 🙂 17 januara som msla na obed pozitivny ovulacny test a vecer uz bol negativny 🙂
@butterfly333 ďakujem newerim tomu vôbec ;)) som 34 dc a mešká cca 4 dní ;)

@jaruska18 skús zajtra z ranného moču, to by ti malo ukázať už //