Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivka7183015 a kedy si mala ovulku?Aj ja by som si taku priala. dnes som 36 DC a MS nikde.Na 35 DC test negativny.
Tak uz nic baby.Prave som ju dostala.
@ivka7183015 vidíš moja zadarilo sa takže žiadna operacia ramena sa nekoná super 😀 😀
Baby ako sa to tu pekne tento mesiac začína super same pozit tehu testíky.Gratulujeeem 😉 😉 😉 😉 😉
@abusa Gratulujeeeem 😉
@laska07 to vážne ms prišla?? 😒 😒 😒 ja ju čakám zajtra tiež isto pride,no čo už tak další mesiac je náš neboj.
@jahodova01 super aké krasne kolajnice gratulujeeem, 😉
@jahodova01 nadheraaaaa 😀
Ahojte dievcata,krasne testiky.Prajem si,aby prisiel rad aj na nas 😀
snad sa dockame....teda urcite.. 😉
@laska07 ovulka bola neskoro test vyšiel pozitívny cca 20 dc a ovulka prebehla za 2 dní mala som aj spinenie v den ovu
@jahodova01 wau, to sú ale krásne dve čiarky. Gratulujem
@jaruska18 a @butterfly333 ... Jaruska je dnes 8 DPO 🙂
Jaruska....som veeeeelmi zvedava na zajtrajsi...a konecne ranny testik ;)
@abusa gratulujeeeeeem ;)))))
@laska07 takze kanaliky ... 🙂 Je mi to luto...a zacal novy zaciatok ;) a moment prekvapenia 🙂 Drzim palce aby to vyslo ;)
@jahodova01 kraaasna fotka 🙂) Dufam ze si nas poriadne poplula 🙂)))))))
@veronikax jasné !! Všetkým vám to z celého srdca prajem! 🙂 uz len aby sme aj my došli do úspešného porodu 🙂
@jahodova01 dojdete urcite ;) o chvilocku uz sem budes pisat... miery babatka 🙂)) a ze ste obaja v poriadku ;)
Tak dievcata...dnes som bola na odber hcg lebo uzivam lieky na tlak...a hodnota hcg je 235
@jahodova01 sen každej ženy 😉 krása 🙌🚼
@veronikax to kto povedal že tehu beru až od 1000hcg
@butterfly333 od 1000 hcg uz vidno plod.... a tehu potvrdzuju...az ked vidno plod.....

@abusa gratulujeeem 🙂