icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
26. jan 2016

@veronikax tak ako u ktoreho gyn ja som mala vždy potvrdene tehu skor teraz som pozerala kartu a už od 60HCG som mala tehu potvrdene.

jarmila82
26. jan 2016

Hlavne som chcela odber kvoli liekom na tlak...mam volat zajtra gyn a dohodnut si ultrazvuk...to ratam ze to bude tak za dva tyzdne

veronikax
26. jan 2016

@butterfly333 tak si skus este raz precitat.....co som napisala. Nebolo tam nic o tom...ze kazdy jeden Dr.potvrdzuje tehu od 1000 hcg ... Su rozne pripady ... vid.seba a ine dievcence s inymi skusenostami.

veronikax
26. jan 2016

@jarmila82 a keby si Dr.povedala....ze treba aby ta vzal skor....koli liekom ?

veronikax
26. jan 2016

@jaruska18 jasne kludne moze byt 🙂 Jeden test moze mat viac ci menej farbiva...dokonca sa stalo ze ta ista znacka ale intenzita bola rozna 🙂))) Ale neboj sa 🙂 Zajtra drziiim palce 🙂

jaruska18
26. jan 2016

@veronikax normalne mam strach z toho testovania 🙂 no drzi ma to ze ak nic nebude nevadii budem len 8-9 dpo..neskor sa bude moct ukazat 🙂

jarmila82
26. jan 2016

@veronikax volala som internistke ze asi som tehotna...povedala ze tie lieky nemam brat..volala som gyn ze mam lieky na tlak a potrebovala by som odber na hcg.tak mi dnes zobrala...zajtra volam na interne a da mi ine...

veronikax
26. jan 2016

@jarmila82 vyborne 🙂) Vyriesene 🙂 Tak prajem kraaaasne bezproblemove tehulkovanie ;)

veronikax
26. jan 2016

@jaruska18 dnes si 8 dpo ;) Neboj sa nicoho 🙂 Bud alebo 🙂 Skus mysliet optimisticky 🙂)) Mozno to pomoze 🙂) Bude dobre 🙂)

jaruska18
26. jan 2016

@veronikax myslis ze urcite? 🙂 na 11 dc som mala pozitivny test. No o 4 hodiny uz bol negativny 🙂 inak mala som pozitivny ovu test aj 10 dc no vecer uz negativny..a ten 11 dc zase na obed pozitivny :D pozri :D

looola
26. jan 2016

@jaruska18 , ahoj , tak ja dom včera a dnes testovala 3 druhmi testov, na každom sa ukázala druhá čiarka ale rôzne silno, najslabšie na rapiclear, som 31.deň cyklu.

looola
26. jan 2016

@jaruska18 až teraz som si všimla že Ty si sa pýtala na ovu testy a som písala o tehu testoch😀 Ale asi to platí všeobecne, iný druh, iná intenzita čiarky .

jaruska18
26. jan 2016

@looola myslela som tehu testy..tie ovu som dala iba ukazat ze mala som 2 krat pozitivny..zajtra testujem tehu test no som zvedavaa..a tebe gratulujem 🙂

looola
26. jan 2016

@jaruska18 Ďakujem. Radšej testuj s rovnakou značkou aby si to vedela porovnať keď si budeš robiť viac dní po sebe. Ja som 2 kúpila v DM a jeden druh v lekárni. Hlavné je však že sú všetky pozitívne 😀

veronikax
26. jan 2016

@jaruska18 tak 11 dc by sa malo brat ze si mala ovulku ;) aj ked... mohlo to byt v kuse pozitivne 🙂)) zeby si mala nejake dve vyzrete vajka ??? .... kto viee 🙂)) takze 11 dc si mala ovulku... 12 dc je nulty den... a potom 13 dc je 1 DPO ;)

jaruska18
26. jan 2016

@veronikax super dakujem..ja som myslela ze ovu bola az v utorok 🙂 vsetko je moznee aj s dvojickami. Dlho som ovu nemavala a priatel ma tiez surodencov dvojicky 🙂) tesila by som sa ako malaaa 🙂 a ty ako? Tiez sa chystas testovat alebo ako? 🙂

looola
26. jan 2016

@veronikax ahoj, nechápem prečo počítač 12 DC za nultý keď 11.je ovulácia? Myslela som že sa to počíta že deň po ovu je 1.lebo potom aj 1.deň menštruácie by sa mal počítať ako 0.a 2.ako prvý. Tak tomuto nerozumiem 😳🙇😃

veronikax
26. jan 2016

@looola ahoj 🙂 ak mala 11 dc pozitivny ovu testik ... tak vajko moze prasknut kludne az na dalsi den 🙂 Nepraskaju kazdemu v ten den ako meria...ale moze kludne nad ranom druheho dna alebo doobedu 🙂 Preto sa az den po tom rata ako 1 DPO ;) DPO - den po ovulacii 🙂 nie den ovulacie ;)
@jaruska18 nene netestujem 🙂)) uziiivam si a do testovania mam kooopec casu 🙂 Ja uz len cakam ci pride....ci nie 🙂))

nina88
26. jan 2016

Prosím vás všetky negatívne mamatesty sú duchovne??

jaruska18
26. jan 2016

@veronikax dobre robius..mozno ze aj nepride vobec 🙂 zajtra dam vediet ako dopadol test 🙂

looola
26. jan 2016

@veronikax oki, už chápem, ja som ovu testy nepoužívala tak len podľa bolesti vaječníkov som sa orientovala. Ani tehu testy som netobievala aź keď meškal MS lebo mne chodí ako hodinky. Tento mesiac však som mala dostať pi/so ale ešte v nedeľu nič tak som si spravila v pondelok a boli tam //, aj dnes ráno😀. Držím palce aby aj Tebe to vyšlo v tomto cykle 😊

veronikax
26. jan 2016

@looola gratulujem 🙂) a kraaasne tehulkovanie prajem ;)

looola
26. jan 2016

@veronikax Ďakujem 😀

jaruska18
27. jan 2016

@veronikax no testovala som a asi nic..nieco sa mi tam aj zdalo ake neviem ani sama. Merala som aj teplotu a oznacilo mi ze som 3dpo. Ukazalo ovu tyzden po pozitivnom teste.

masterton
27. jan 2016

@jaruska18 Moja...je mi luto ale ja tam nic nevidim.Ved raz to vyjde🙂Vypust s hlavy cely ten kolotoc kolo toho a uvidis sama...Ja som dva roky bojovala s muzom,vysetrena,liecba a nic.Niby vsetko v poriadku a nic...Tak som sa uz na to vykaslala a dalsi rok na nase narodky...// tarky.Drzym ti prsty a hlavne to nevzdavaj😃

jaruska18
27. jan 2016

@masterton tak este som len 9 dpo tak este neni nic stratene 🙂 este dufam ze tam nieco vyjde 🙂 tebe gratulujeeem a drzim palce 🙂

masterton
27. jan 2016

@jaruska18 Tak v takom to pripade treba len dufat😃😃

jaruska18
27. jan 2016

@masterton veru aj duufam ze budu 2 ciarky 🙂

kakatulik
27. jan 2016

@jaruska18 testik je negativny. Pockaj. Este,toje skoro asi.

masterton
27. jan 2016

@jaruska18 Drzim palce lebo nic viac sa neda😃😃