Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eva2809 ja som takto ako to vidim na tvojej foto mala tiez a dnes som mala dostat mrchu no vcera pobede som mala krv na nohavickach a na toaletáku no vlozka skoro cista takze neviem coto je umna ci sa test milil alebo co uvidim co bude ci je to naozaj mrcha alebo vlastne coto ma byt 😒
@cica1650 a kedy si si robila ten test??ak je krvacanie slabe,stale to moze byt tehu.teraz nekrvacas.vies ja som pred dvomi mesiacmi mala pozit.test,ties duch ale silnejsi ako teraz,kupila som si digi test,ten mi potvrdil tehotenstvo a po 8dnoch som dostala:(bolo to velke sklamanie..a preto viem,ze ciarka musi silniet..ak nie,je to zle a toho sa bojim aj teraz:(uz to nechcem zazit
@eva2809 moja niečo slabučke sa tam črtá držím palce aby to bolo tehu.
@butterfly333 dakujen moja.aj ja dufam a verim.dostala si dnes ms??
@eva2809 ešte nie no BT aj dnes klaesla na 36,9 trocha ružoveho som mala na toaletáku tak už sa rozbieha.

Baby tak potrebujem aj ja poradit.robila som test,a ak tam nieco vidim,je to duch duchov🙂skusila som to odfotit a chcem vediet,ci aj vy tam vidite maly naznak druhej /.alebo mi len sibe.dakujem