Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Hlavne som chcela odber kvoli liekom na tlak...mam volat zajtra gyn a dohodnut si ultrazvuk...to ratam ze to bude tak za dva tyzdne
@butterfly333 tak si skus este raz precitat.....co som napisala. Nebolo tam nic o tom...ze kazdy jeden Dr.potvrdzuje tehu od 1000 hcg ... Su rozne pripady ... vid.seba a ine dievcence s inymi skusenostami.
@looola ahoj 🙂 ak mala 11 dc pozitivny ovu testik ... tak vajko moze prasknut kludne az na dalsi den 🙂 Nepraskaju kazdemu v ten den ako meria...ale moze kludne nad ranom druheho dna alebo doobedu 🙂 Preto sa az den po tom rata ako 1 DPO ;) DPO - den po ovulacii 🙂 nie den ovulacie ;)
@jaruska18 nene netestujem 🙂)) uziiivam si a do testovania mam kooopec casu 🙂 Ja uz len cakam ci pride....ci nie 🙂))
Prosím vás všetky negatívne mamatesty sú duchovne??
@veronikax oki, už chápem, ja som ovu testy nepoužívala tak len podľa bolesti vaječníkov som sa orientovala. Ani tehu testy som netobievala aź keď meškal MS lebo mne chodí ako hodinky. Tento mesiac však som mala dostať pi/so ale ešte v nedeľu nič tak som si spravila v pondelok a boli tam //, aj dnes ráno😀. Držím palce aby aj Tebe to vyšlo v tomto cykle 😊
@jaruska18 Moja...je mi luto ale ja tam nic nevidim.Ved raz to vyjde🙂Vypust s hlavy cely ten kolotoc kolo toho a uvidis sama...Ja som dva roky bojovala s muzom,vysetrena,liecba a nic.Niby vsetko v poriadku a nic...Tak som sa uz na to vykaslala a dalsi rok na nase narodky...// tarky.Drzym ti prsty a hlavne to nevzdavaj😃

@veronikax tak ako u ktoreho gyn ja som mala vždy potvrdene tehu skor teraz som pozerala kartu a už od 60HCG som mala tehu potvrdene.