icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majkuska
15. dec 2013

@karmela si uhadla

@majka_3 nevidi sa mi biely hlavne v skutocnosti no aj tak mi neostava nic ine len cakat a cakat

majkuska
15. dec 2013

@majka_3 a na tej tvojej vidim fakt farebnu

majka_3
15. dec 2013

@majkuska noo veru musime obe len cakat 🙂 sme narovnako 39DC a kolky si to dpo?

karmela
15. dec 2013

@majka_3
@majkuska tak nech to čakanie kocky stojí zato aby ste sa tešili 😉

majka_3
15. dec 2013

@karmela noo a ja duufam aby si sa aj ty dockala // 🙂 cim skor...najblizsi cyklus 😉
kedy ma prist mrcha?

karmela
15. dec 2013

@majka_3 mrcha uz klope na dvere 😀 aj moje prsia to hlásia od 17-20.12. Ich očakávam 😀 A dakujem ti moja,ale ja sa tak skoro tešiť nebudem.Predsa som po 30r ale verim,ze raz to pride // a budem sa tešiť 🙂

majkuska
15. dec 2013

@majka_3 precitaj si moj prispevok zo vcera

majka_3
15. dec 2013

@karmela a to akoze ked mas po 30ke je nejaka zla vec? 🙂 prosiiim ta 🙂 nic sa na tom nemeni 😉
@majkuska hm..nechce sa mi to hladat je tu toho vela popisene...ale ak sa ti nechce pisat ok..

karmela
15. dec 2013

@lene27 toto je moja bodka.Ked pojdes k dokimu a bude uz vidiet bambuliatko pýtaj si fotecku.Uvidis ako rychlo bude rast 😵

karmela
15. dec 2013

@majka_3 nieje to problém urcite otehotniet ani v 40 🙂 No uvidíme za aky cas 😉

majkuska
15. dec 2013

@majka_3 Na 64 strane najdlhsi prispevok odomna ale mala by som byt 14-15 dpo

majka_3
15. dec 2013

@majkuska idem to mrknuut 🙂 tak sme nejak rovnako na tom... aky mas ovulacny test? lebo tehu vidim ze duchoveee 😉

majkuska
15. dec 2013

@majka_3 nemám doma ovu test

majcaalexko
15. dec 2013

@majka_3 majusik co sa snazite o druhe ? 🙂

majka_3
15. dec 2013

@majcaalexko pssssssssssssst 😉 majka 🙂

karmela
15. dec 2013

Ahojte kocky skúste prispievať do súkromnej témy názov:čoskoro pozitívne tehu testy 🙂 ak niektorá nevie ako hore pod fotoblokmy je nápis súkromne diskusie klik nato a kocky co si tu najviac píšeme tak by ich malo automaticky pustiť 😉

majkuska
15. dec 2013

Vcera rano
Dnes rano
Dnes vecer - nedalo mi teraz

majkuska
15. dec 2013

Samotny vecerny

strihalka
15. dec 2013

@karmela hmmm, tak to neni, zakladatel musi nejdrive clena zvolit v nastaveni skupiny....clenkam, kteri nejsou clenmi se tato tema neukaze ani pod soukrome skupiny

majkuska
15. dec 2013

No v mobile to vidno krajšie, ale ktovie ako to bude, dala som zle otočenú foto a neviem ako to vymazať. 😒

valika1210
16. dec 2013

@majkuska noo nejaky naznak by tam bol.........

majkuska
16. dec 2013

@valika1210 no na mobile je to ine aj fotim to s mobilom aj sa prihlasujem na Mk cez mobil. Vcera vecer som sa prihlasila cez pc potom o som chapala preco nevidite ciarky.Pointa je v tom ze rano bola zasa trosinku vyraznejsia a rano aj dorazila mrcha....

majkuska
16. dec 2013
karmela
16. dec 2013

@majkuska tak na tom poslednom testiku nieco slaninke vidiet,a uz aj mrcha dorazila.?

valika1210
16. dec 2013

@majkuska na tom poslednom vidno slabu druhu / ale uz ti dosla mrcha?

majkuska
16. dec 2013

Zzatial kvapky uvidim ako sa rozbehne

bubu4125
16. dec 2013

Ahojte dievčatá! Poslušne hlásim 1DC! A po asi dlhšie dobu vás budem len sledovať! Nakoľko nastala taká situácia aká nastala, zasadzujem HAK! Toto bola posledná šanca na tehu po dlhšiu dobu 😢

karmela
16. dec 2013

@bubu4125 ahoj preco bola toto posledná šanca?

bubu4125
16. dec 2013

@karmela ideme stavať domček a svojpomocne! Keď som sa rozvadzala,ostalo mi veľa dlhov, alebo skôr som sa do dlhov dostala! Kým som sa spoznala s Palkom,prešiel čas, on pracoval dlho v BA, chodil málo domov... Proste život slobodnej matky, ktorá má len materskú a žije v domácnosti s mamou, ktorá je na invalidnom dôchodku! Nastúpila som do roboty, priateľ začal pracovať tu, využívame aj to, že do mája mám materskú... Chceme sa pozbierať z tohto všetkého a hlavne kvôli hypotéke na dom! A potom budeme pracovať na Paťke! 😀. A dôvod prečo sme vynechali HAK? V septembri som užila len 10ks a odcestovali sme na pár dní preč, a ja som v tom zhone,si zabudla zobrať tbl so sebou! Tak sme si povedali, že to necháme na náhodu! Asi to tak malo byť! No a prednedávnom som dostala v robote šancu na byt pre zamestnancov, od mesta! A tým, že som potratila už dvakrát v piatom mesiaci a malú mám v 26+5tt, ,by som odzačiatku ostala PN! Proste to tak asi musí byť! Ale však aj popri HAK sa môže pošťastiť! Budeme sa tešiť aj tak, ale v prvom rade chceme zabezpečiť pre našu rodinu strechu nad hlavou!

karmela
16. dec 2013

@bubu4125 tak držím palce nech ste čím skor vo svojom a nech sa vam pošťastí aj malé mimčo ktore pekne donosiš bez problemovo