Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@princesspetra no nieco slabucke tam vidiet,tak ako píše Isabella skús testik neskôr este,držím palce
@princesspetra. no daj vediet ako si dopadla. Ja som mala taku ciarku vcera, ale na to hned mrcha. Ale v negative to nebiem ci by vyzerala takto ako tvoja
@majkuska no neviem, dnes je tiez slabunky duch...silnejsie ako vcera, ale ked pozeram fotku v telefone, krasne to vidno, no ked pozriem cez PC, nevidno nic, iba ked trosku oddialim fotku,len sa mi neda tak ulozit tak neviem...skusim to sem dat....a ja som mrchu mala,ale slabsiu a extra kratku, len ma stale bolia prsia, a som nejaka precitlivena,tak neviem..dokonca aj mama sa ma z nicoho nic opytala,ci nie som tehotna nahodou..
@majka_3 ano..ale v reale je to pekne vidiet...ja neviem co si o tom mysliet..a vzhladom na to,ze som dost netrpezlivy clovek,tak ma to dost zoziera
@princesspetra rychle a jednoduche rozlusknutie...investuj cca 10€ a kup si digi test a budes vediet na com si.... ukaze ti tyzden ak si tehu a ak nie - podla mna hned budes vediet na com si... 😉
No neviem..robila som si ho pri druhom krpcovi a vysiel negativne pritom som bola v 5tt
@princesspetra ja tiez fungujem cez mobil. A moje tiez takto bolo v skutocnosti vidno a ked otvorim na pc tak nic. U teba to vyzera velmi slubne a hlavne ked si robila rozne testy nielen jeden, no budem ta sledovat. 🙂
ahojte baby, tak ako ste na tom???
ja idem skapať od bolesti z ms...kríže mi ide vytrhnúť a hlavu mi roztrhne asi...a ms? hádam som také silné ešte nemala...to, čo mi meškala ms, to teraz dobieha aj s úrokmi... 😠 😢
@zuzanka2905 no vyzera slubme nieco sa tam mari? Ktory si DC a aku znacku si si robila?
@zuzanka2905 no ale na 7 DPO je to pekny testik. A pokial viem tak mamatest neukazuje duchov
Aj ja chcem ovu testy lacne a spolahlive; kde zozeniem.
Ahojte dievcata, mozno si pamatate, davala som sem foto mojich testovych duchov (str. 37). Len vam chcem napisat, ze ano, bola som tehotna, aj HCG stupalo, sice pomaly, ale stupalo. No, pradepodobne v 5tt babo prestalo rast. Prisli sme na to na zaciatku 7tt, zacala som krvacat. Ani srdiecko este nebolo. Lekar tomu este nechal cas do zajtra. Mam prist na kontrolu HCG (ci klesa) so zbalenou taskou na kyret ☹ Lekar mi nedaval falosne nadeje, skor naopak, ale ja stale verim, ze sa stane nejaky zazrak...... 😢
@majkuska no ja som kupila sa mi zda že Rapid Clear ov.test a jeden stoji 1.50
myslíte že to je možné tehotenstvo lebo ja neviem zatestujem ešťe v piatok a uviím či bude silnieť 😕
No ja som dnes 3 DC ale mrcha to bola len taka cerstva krv bez sliznice a uz aj konci pomaly a to som si myslela ze pri vysokej sliznici a na 40 DC bude hrozna.Bolesti ale boli.

@karmela ďakujem,budeme sa snažiť! Verím, že to čo najskôr dotiahneme tam, kam chceme!