Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 v akej premene?
@sara34valentina mam kupeny este dr max 🙂 pokial nepride ms tak mozem aspon dufat 🙂
@milagrosss20 chudnem 🙂 zatial sa mi podarilo dat dolu 33 kg 🙂
@simonka134 aj ked je to roztecene...druha ciarka tam je🙂nemas este druhy test ??
@eva2809 nemam iny
@simonka134 kolko ti meska ms?
@jaruska18 ty blahooo a to ako? Aj obezita je pricina preco zeny nevedia otehu...
@meli8412 8 dni ;)
@simonka134 podla mna je to aj tak jasne🙂
@milagrosss20 ved prave preto s tym nieco robim 🙂 iba zdrava strava a pohyb 🙂))
@simonka134 aj ja si myslim,ze tam je toho HCG tolko,ze to az tu farbu rozbija 🙂
@kakatulik myslis
@simonka134 mala si tu čiarku v limite? Ak je to woman secret ja som takú mala po limite a nebola som tehotná
@nina88 nie pepino test to je
@jaruska18 hmm nastvali ma tie testy ...aspon ma utvrdili v tom...ze su vazne asi najhorsie.. ked takto salia.. Aaaale...pokial ms nedojde...nic nie je stratene ;)
@simonka134 zvlastny test ... radsej skus dalsi ;)
@lufa777 aj ja tam vidim ducha ;) gratulujem ;)
@simonka134 aj pepino ma taketo testy??to som nevedela🙂
@sara34valentina Ahoj.Dnes som mala bolesti ako pred Ms ale nedostala som ešte.A tiez papam sladké a som nervozna 😊😊😊 robila som si dnes dalsi testik ale poobede a je tam uplne slabulilinka druhá.Na fotke to ani neni vidno ale volnym okom to tam vidím.Za koľo dní približne si mam urobit další aby to uz bolo trosku viac vidno? Ďakujem za odpoveď 🙂
@eva2809 ano v drogerii ich predavaju
@veronikax teraz posledny mesiac berem duphaston tak sa bojim toho ci buduci cyklus skonci aj sam alebo zase vyvolavackou. Nebudem robit ani ovu testy jedine bt merat aj to iba kvoli tomu aby som vedela ci ta ovulacia vobec je 🙂 myslim ze u mna to uz stratene je kedze bt klesa 🙂 no nevadii bolo mi to luto no nic s tym neurobim. Idem dalej a snad uz nebude trvat dlho a dockam sa pravych dvoch ciarok 🙂)
@eva2809 no, to tazko... Este som len 6 DC... Ale raz urcite 😵
@niky1141997 na prvy pohlad nie...ale ked som lepsie pozrela,nieco sa tam crta;)
niky1141997 ahoj, no niečo tam ozaj je, ale je to fakt mooooc slabulinké... ale držím palce 😉
@niky1141997 uz aj rano,zajtra by mala byt silnejsia ☺hcg stupa dvojnasobne 😉drzim palce

@jaruska18 nechapem, tvoje testiky, tak najprv ti ukaze krasnu ruzovu pozitivnu ciarku a potom zase nie? skus iny test kupit a urob zajtra rano 🙂