Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina dakujem 🙂 verim ze sem dam ten pozotivny tehu testik co najskor 🙂
Baby ja uz toto nechapem 🙂 dnes teplota znovu stupla..je toto uz mozne :D
@sara34valentina tak som skusila tvoju metodu .... no asi sa nepodarilo... som 13 dpo testlas som z 25 citlivost a nic dsuik je ale sedy ..... ☹
@jaruska18 aj vieš, aké mávaš pred ovu teploty? Lebo teoreticky mohla byť ovulácia aj 18DC, či? Ale vidím v grafe +, takže si asi robila ovu testy.... Buď z toho bude skutočne tehotenstvo (ja osobne by som ešte skúsila test 🙂 alebo je to "posledný výkrik" bazálky pred mrchou... zvykne to takto byť (teda videla som to už v grafe u viacerých dievčat - ja sama som to neraz zažila, že deň pred mrchou teplota ešte takto podskočila späť hore a potom to už len dole....). Ale kľudne to môže byť ako som písala aj tehotenstvo, lebo ten test si mala naozaj pekne pozitívny.... skús 😉
@sara34valentina ahoj aka je ta tvojha metoda na uspesne tehu? 🙂 daj pls recept, tento mesiac to chcem vyskusat kedze minuly to asi nevyslo uz sa spusta mrcha :(
@niky1141997 kolko Dpo si teraz? A gratulujem k 2 ciarkam 😊
Tehotenstvo potvrdené od doktora, konečne bolo bábo vidieť 5 týžden gestračný vačok veľkosť 4x4 mm , čiže doktor ná povedal že má 8 mm je to v poriadku, máme prísť až o 3 týždne
@piacere netusim ake mam teploty pred ovu. Nikdy som ich nemerala a ani teraz by som nemerala len som mala pozitivny ovu test tak som chcela vediet ze ako to je. No ovu na 18 dc podla teplot moze byt no tyzden po pozitivnom ovulacnom teste? To asi nemoze nie? 🙂 tebe tiez pri tehotenstve dost skakali teploty no nic skusim ja zajtra ten test rano 🙂 aj ked som sa uz zaprisahala ze skor ako ms nebude niekedy meskat test nespravim :D
@zuzannaaa ojeeeee 😞 tak snad dalsi cyklus... Nie kazdy cyklus moze zena otehotnieť..... Tolko zdravych vajicok zena neprodukuje,tusim sa da len 2x-max 3cykly v roku
@adika84 ok
Pauza pred ovulkou 4-6dni,
Sex len v den uplne pozitivneho ovul.testu v noci
Druhy den pauza
Treti den hned rano sex o 6-7hod
Drzim palce 😉
@sara34valentina coze nestaci ze je zena plodna ani nie 12 krat do roka a este toto no ja uz neivem
@sara34valentina dakujem za podrobny postup tento mesiac vyskusam a budem praktizovat 🙂
Ahojte babulky.Mám bolesti v podbrušku ako pri Ms...je to normálne keď mi vyšiel pozitivny test? Bojim sa ci sa nahodou nieco nedeje :/
@niky1141997 ked si tehulka,mozes pocitovat bolest podobnu ms,takze hlavne sa neplas a bud pokojna,ono totizto maternica sa pripravuje na svoju novu ulohu a ty to mozes pocitovat,ako bolest pred ms
@niky1141997 ahoj moja.neboj,mna tiez boli tak brucho uplne ako pred ms....je to ok🙂aj ked je to neprijemne..aj pre mna:(
@niky1141997 robila si si este test??
@niky1141997 je to normalne.Hlavne si uzivaj tu radostnu novinku a nestresuj sa 😊.A gratulujem 😊

@jaruska18 das to neboj....bolo to tak.ako pises.....vsetko ma dovod....drzim bud mes palce😉😊☺