icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sara34valentina
31. jan 2016

@jaruska18 das to neboj....bolo to tak.ako pises.....vsetko ma dovod....drzim bud mes palce😉😊☺

jaruska18
31. jan 2016

@sara34valentina dakujem 🙂 verim ze sem dam ten pozotivny tehu testik co najskor 🙂

jaruska18
1. feb 2016

Baby ja uz toto nechapem 🙂 dnes teplota znovu stupla..je toto uz mozne :D

@sara34valentina @veronikax

zuzannaaa
1. feb 2016

@jaruska18 ako dlho sa snazite

veronikax
1. feb 2016

@jaruska18 graf mas ako na horskej drahe 🙂)))))

zuzannaaa
1. feb 2016

@sara34valentina tak som skusila tvoju metodu .... no asi sa nepodarilo... som 13 dpo testlas som z 25 citlivost a nic dsuik je ale sedy ..... ☹

michhaela
1. feb 2016

@jaruska18 no mne tiež skakalo jak jojo a vysrala som sa na to bo ma to znervoznovalo len 😀 😀 😀 tiež by som rada vedela prečo si znas teplota robí prdel :-\

piacere
1. feb 2016

@jaruska18 aj vieš, aké mávaš pred ovu teploty? Lebo teoreticky mohla byť ovulácia aj 18DC, či? Ale vidím v grafe +, takže si asi robila ovu testy.... Buď z toho bude skutočne tehotenstvo (ja osobne by som ešte skúsila test 🙂 alebo je to "posledný výkrik" bazálky pred mrchou... zvykne to takto byť (teda videla som to už v grafe u viacerých dievčat - ja sama som to neraz zažila, že deň pred mrchou teplota ešte takto podskočila späť hore a potom to už len dole....). Ale kľudne to môže byť ako som písala aj tehotenstvo, lebo ten test si mala naozaj pekne pozitívny.... skús 😉

michhaela
1. feb 2016

@zuzannaaa kým není mrcha ešte není nič stratene nemusí ukázať ešte skús ten 10citlivosť zajtra ranným mocom...a hore hlavu...

zuzannaaa
1. feb 2016

@michhaela ved to aj ja este davam sancu ale tak asi uz viem vysledok ... mrchaby mala
prist piatok

piacere
1. feb 2016

@jaruska18 pri prvom synovi som mala takýto graf... pozri, ako mi to na 30dc kleslo....

adika84
1. feb 2016

@sara34valentina ahoj aka je ta tvojha metoda na uspesne tehu? 🙂 daj pls recept, tento mesiac to chcem vyskusat kedze minuly to asi nevyslo uz sa spusta mrcha :(

piacere
1. feb 2016

@jaruska18 a tu som napr. našla na FF ovulačný netehotenský graf, kde to pred mrchou podskočilo hore tak ako tebe....
Takže je to skutočne buď - alebo. Držím palce, ostáva len merať a popr. dnes - zajtra testnúť, ak by sa teplota držala a mrcha nikde.

michhaela
1. feb 2016

@zuzannaaa Joj to este mas ďaleko ešte skusas moc skoro ale chápem že si nedočkava to isté som robila aj ja 😀 a nič stoho fnuk ale ver si a príde to

jaruska18
1. feb 2016

@piacere
@michhaela
@zuzannaaa
@veronikax uvidim aka bude zajtra teplota a ked tak urobim test. No tomu az tak neverim ze by to bolo tehu..no sem tam aj motyka vystreli 🙂

sofi88
1. feb 2016

@niky1141997 kolko Dpo si teraz? A gratulujem k 2 ciarkam 😊

lucosa
1. feb 2016

Tehotenstvo potvrdené od doktora, konečne bolo bábo vidieť 5 týžden gestračný vačok veľkosť 4x4 mm , čiže doktor ná povedal že má 8 mm je to v poriadku, máme prísť až o 3 týždne

janulka_1
1. feb 2016

@lucosa gratulujem 🙂

lucosa
1. feb 2016

@janulka_1 dakujem

jaruska18
1. feb 2016

@piacere netusim ake mam teploty pred ovu. Nikdy som ich nemerala a ani teraz by som nemerala len som mala pozitivny ovu test tak som chcela vediet ze ako to je. No ovu na 18 dc podla teplot moze byt no tyzden po pozitivnom ovulacnom teste? To asi nemoze nie? 🙂 tebe tiez pri tehotenstve dost skakali teploty no nic skusim ja zajtra ten test rano 🙂 aj ked som sa uz zaprisahala ze skor ako ms nebude niekedy meskat test nespravim :D

jaruska18
1. feb 2016

@zuzannaaa snazime sa skoro 2 roky 🙂

sara34valentina
1. feb 2016

@zuzannaaa ojeeeee 😞 tak snad dalsi cyklus... Nie kazdy cyklus moze zena otehotnieť..... Tolko zdravych vajicok zena neprodukuje,tusim sa da len 2x-max 3cykly v roku

sara34valentina
1. feb 2016

@adika84 ok
Pauza pred ovulkou 4-6dni,
Sex len v den uplne pozitivneho ovul.testu v noci
Druhy den pauza
Treti den hned rano sex o 6-7hod
Drzim palce 😉

zuzannaaa
1. feb 2016

@sara34valentina coze nestaci ze je zena plodna ani nie 12 krat do roka a este toto no ja uz neivem

adika84
1. feb 2016

@sara34valentina dakujem za podrobny postup tento mesiac vyskusam a budem praktizovat 🙂

niky1141997
1. feb 2016

Ahojte babulky.Mám bolesti v podbrušku ako pri Ms...je to normálne keď mi vyšiel pozitivny test? Bojim sa ci sa nahodou nieco nedeje :/

denidi
1. feb 2016

@niky1141997 ked si tehulka,mozes pocitovat bolest podobnu ms,takze hlavne sa neplas a bud pokojna,ono totizto maternica sa pripravuje na svoju novu ulohu a ty to mozes pocitovat,ako bolest pred ms

eva2809
1. feb 2016

@niky1141997 ahoj moja.neboj,mna tiez boli tak brucho uplne ako pred ms....je to ok🙂aj ked je to neprijemne..aj pre mna:(

eva2809
1. feb 2016

@niky1141997 robila si si este test??

lynn333
1. feb 2016

@niky1141997 je to normalne.Hlavne si uzivaj tu radostnu novinku a nestresuj sa 😊.A gratulujem 😊