icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majkuska
18. dec 2013

@princesspetra no co aky bol dnes test?

princesspetra
19. dec 2013

@majkuska ahoj,tak dalsi test som este nerobila,povedala som si,ze vydrzim a spravim az cez vikend,tak uvidime..ale od vcera ma v priebehu dna prepadne uplne az taky vlci hlad a ked sa najem pride mi nevolno..a aj vcera aj dnes rano som vstavala z postele,krutila sa mi hlava a bolo mi priserne od zaludku..tak uvidime ci to bude tehu alebo na mna len nieco "lezie"

fitdeska
19. dec 2013

Ahojte, tak sa hlasim po kyrete ☹ Podla poslednej MS som mala byt 7tt, a bolo to velke iba na 5tt, bez srdiecka a hcg kleslo z 846 na 320. Takze nebolo o com 😒 No, lekar povedal, ze tak dve MS a mozeme zase smazilkovat 🙂 Tak sa tu drzte, nech sa vam dari lepsie, ako mne a snad coskoro dovidenia 😉

karmela
19. dec 2013

@fitdeska moja držím palceky nech to po dvoch ms vijde hned a uz to skončí krásnym narodením babetka

zuzanka2905
19. dec 2013

a tu je moj dnešný duch neviem zdá sa mi rovnaká ako z predvčera ale fotka je trochu upravena aby bolo dačo vidno

peterek414
19. dec 2013

@csikike ahoj ako robis tie negativy dakujem

karmela
19. dec 2013

@zuzanka2905 no nieco tam je ale nenamotavaj sa velmi nato,aj ja som mala duchov a nakoniec nic z toho.Ale držím palce nech ti ciarka silnie

zuzanka2905
19. dec 2013

@karmela no ja mám chladnu hlavu lebo pred mesiacom som mala tiež duchou a nakoniec prišli krami ja myslím že aj teraz tu bude tak nič si nenamýšľam 🙂

csikike
19. dec 2013

@peterek414 vo photoshope, alebo photofiltre je tam zlast kolonka negativ, ak chces spravim ti, len mi oznac meno, aby som videla 😉

laskavamama
19. dec 2013

Je ta druha ciarka 🙂gratulujeeem

peterek414
19. dec 2013

@csikike tak tu mam ten horni je z nedele a spodni s dneska meska mi mrcha uz 5 den...dakujem

hermiona0
19. dec 2013

pridávam sa ku vam

csikike
19. dec 2013
csikike
19. dec 2013
hermiona0
19. dec 2013

@csikike to je moj? 🙂

csikike
19. dec 2013

@hermiona0 ano, tvoj, jasne kolajnice

hermiona0
19. dec 2013

@csikike dakujeeem 🙂

karmela
20. dec 2013

@hermiona0 mozem gratulovať a vela zdravicka 🙂

karmela
20. dec 2013

@peterek414 trosku blbe foto skús testik este o dva dni,niektorým kockám to ukaze aj neskôr ak su tehu.

blcha76
20. dec 2013

@karmela
@valika1210
@majka_3
Ahojte dievčatá, od rána revem 😢 ... Ráno som si všimla, že som začala špiniť 😖 . Neviem čo to znamená, ale dúfam že nie to najhoršie. Aj brucho sa mi nafúklo ako pri mrche. Neviem čo mám robiť, mám zavolať do centra? Som z toho na nervy 😢 😢 😢 . Asi sme sa predčasne tešili ☹ ...

karmela
20. dec 2013

@blcha76 moja utekaj k Dr.aj ja Som špiníla v 5 mes.ale vďaka bohu vsetko bolo ok.Moja neboj držím palce aby to bolo tak aj u teba.Kazdopadne sa ozvy

karmela
20. dec 2013

@blcha76 zavolaj gyndakovi hned by ta mal vziat a pozriet držím silno palceky

zuzanka2905
20. dec 2013

posledný je dnešný

zuzanka2905
20. dec 2013

dala som aj do neg.neviem čo si mám myslieť zajtra by mala prísť mrcha ale podla posl.testu no neviem či dojde 😨

elfi1
20. dec 2013

@zuzanka2905 na tom poslednom sa ozaj daco crta

majka_3
20. dec 2013

@blcha76 drzim palce.....dufam ze to dobre dopadne.....ozvy sa 😉

valika1210
20. dec 2013

@blcha76 ahoj dufam ze to bude v poriadku...bola si u dr ?

princesspetra
20. dec 2013

@majkuska no ahoj,tak dnesny test je trosku vyraznejsi,no na foto to stale zle vidno

majkuska
20. dec 2013

@princesspetra celkom dobre ti vidno len ti tak zvlastne vyfarbilo tu jontrolnu ciarku skus este jeden ale vyzera to velmi slubne.
Zienky ak viete poradte mi. Ja som 5DC. urobila som si ovulacny test o 6 vecer pridam foto ale je tam slaba ciarka myslite ze takato slaba moze byt este aj 8-10 dni ci je mozne ze ovu je blizko. Popichava ma dnes lavy vajecnik neviem ci ide o cystu alebo dozrieva folik, nieje to skoro na bluziacu sa ovu?Pytam sa preto lebo nechcem minut vsetkych 8 testov co este mam ak to bude rovnake kazdy den.

princesspetra
20. dec 2013

@majkuska no uvidime..len testy som robila vzdy az podvecer..tak skusim v nedelu alebo v pondelok rano..mna ale stve to,ze mi je v jednom kuse zle..najhorsie mi je rano..ale zaludok mi plava cely den..