Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majkuska ahoj,tak dalsi test som este nerobila,povedala som si,ze vydrzim a spravim az cez vikend,tak uvidime..ale od vcera ma v priebehu dna prepadne uplne az taky vlci hlad a ked sa najem pride mi nevolno..a aj vcera aj dnes rano som vstavala z postele,krutila sa mi hlava a bolo mi priserne od zaludku..tak uvidime ci to bude tehu alebo na mna len nieco "lezie"
Ahojte, tak sa hlasim po kyrete ☹ Podla poslednej MS som mala byt 7tt, a bolo to velke iba na 5tt, bez srdiecka a hcg kleslo z 846 na 320. Takze nebolo o com 😒 No, lekar povedal, ze tak dve MS a mozeme zase smazilkovat 🙂 Tak sa tu drzte, nech sa vam dari lepsie, ako mne a snad coskoro dovidenia 😉
@zuzanka2905 no nieco tam je ale nenamotavaj sa velmi nato,aj ja som mala duchov a nakoniec nic z toho.Ale držím palce nech ti ciarka silnie
@karmela no ja mám chladnu hlavu lebo pred mesiacom som mala tiež duchou a nakoniec prišli krami ja myslím že aj teraz tu bude tak nič si nenamýšľam 🙂
@peterek414 vo photoshope, alebo photofiltre je tam zlast kolonka negativ, ak chces spravim ti, len mi oznac meno, aby som videla 😉
@csikike tak tu mam ten horni je z nedele a spodni s dneska meska mi mrcha uz 5 den...dakujem
@peterek414 trosku blbe foto skús testik este o dva dni,niektorým kockám to ukaze aj neskôr ak su tehu.
@karmela
@valika1210
@majka_3
Ahojte dievčatá, od rána revem 😢 ... Ráno som si všimla, že som začala špiniť 😖 . Neviem čo to znamená, ale dúfam že nie to najhoršie. Aj brucho sa mi nafúklo ako pri mrche. Neviem čo mám robiť, mám zavolať do centra? Som z toho na nervy 😢 😢 😢 . Asi sme sa predčasne tešili ☹ ...
@majkuska no ahoj,tak dnesny test je trosku vyraznejsi,no na foto to stale zle vidno
@princesspetra celkom dobre ti vidno len ti tak zvlastne vyfarbilo tu jontrolnu ciarku skus este jeden ale vyzera to velmi slubne.
Zienky ak viete poradte mi. Ja som 5DC. urobila som si ovulacny test o 6 vecer pridam foto ale je tam slaba ciarka myslite ze takato slaba moze byt este aj 8-10 dni ci je mozne ze ovu je blizko. Popichava ma dnes lavy vajecnik neviem ci ide o cystu alebo dozrieva folik, nieje to skoro na bluziacu sa ovu?Pytam sa preto lebo nechcem minut vsetkych 8 testov co este mam ak to bude rovnake kazdy den.
@majkuska no uvidime..len testy som robila vzdy az podvecer..tak skusim v nedelu alebo v pondelok rano..mna ale stve to,ze mi je v jednom kuse zle..najhorsie mi je rano..ale zaludok mi plava cely den..

@princesspetra no co aky bol dnes test?