Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cammeronka ahoj..toho 12teho bude podla mna termin.ja idem tiez podla toho,ako sa mi da..cize buducu stredu.a uz sa neviem dockat.je iba skupina oktobrovky 2016.to sa ti ukaze ak si zadas kedy cakas babatko,tak ta sa tam automaticky stanes clenom,ale nejake forum by sa veru zislo na tuto temu...hmm???
@eva2809 určite je lepšie tá skupina, ako fórum, ktoré je verejné 🙂 tam sa budú automaticky dostávať len maminky s TP október a môžete si navzájom radiť, je to super 🙂
neviem presne kedy bola ovu ale posledna mn bola 30.12 a dnes uplne slabulilinky duch na teste hoc nie hned z ranneho ale predsa tam je no neviem odfotit a chcem sa spytat ci je to mozne aby to az tak neskoro ukazalo BT je vkuse hore na 37,0az37,2 uz dost dlho,zeby mi to HCG az tak pomali narastalo?
@niky1141997 termín Ti vychádza na 14.októbra
@niky1141997 ešte počkaj aspoň týžden s tým doktorom 😀
@baaambulkaa ahaa uz viem ktory testik myslis. Nooo ale ten nebol pozitivny....ak je taka farba rozpyta...mal by sa test zopakovat 🙂 Ak ma teraz cisto biele...tak asi bol tamten naozaj vadny 🙂 Ospravenujem sa za to...ze sa nejake decko nudi 🙂)))
@maminka1986 ďakujem za odpoved. Tiež si myslím ze skôr kanalik ale dnes ráno som sa mi stalo niečo šialene. Pozerám klip a na konci z ničoho nič plač nechápem doteraz. Či náhodou nie som precitlivena z toho ze som tehotná. Proste má dojal ten klip a revala som ako decko. Potom to prešlo a išla som do prace 😊
@mariankach Jeeej to je zlaté 😉 ja si tiež stále namyslam ,že predsa by to nespravili 3 po sebe, aj keď tie ostatné má držia v neistote.no nádej umiera posledná🙂 ďakujem ti za povzbudenie

@cammeronka aj ja som ju už hľadala, dúfam, že nás v nej bude čo najviac 🙂