Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Už poznám ten pocit žien, ktoré chcú a testy sú ako sneh, mesiac za mesiacom...veľmi nepríjemné...ale všetkým tehuľkám želám všetko dobré! A my čo chceme, hlavu hore!!!! Ono to výjde 😉😙🙌☝✊
@zaba9 super gratulujem nech pekne zosilnie
@lienka182 vyzerá to super gratulujem.
@butterfly333 co myslis?vidis nieco moc zle mi foti telefon ale skusila som odfotit:,tak dnes som spravila taky isty na ktorom nebolo nic a dnes uz aj na nom bol duch tak som moc zvedava,kazdy test je iny
@butterfly333 toto je lady max a ja to vidim slabo ale do ruzova a vcera som robila mamatest a ten bol takyto isty
@cica1650 ano je tam vidiet aj tu druhu držím palce aby silnela,už ti ms mešká??
@butterfly333 takze takto namiesto mrchy som slabulinko krvacala necelé dva dni-minimum a len teraz mi zacinaju dva druhy testov ukazovat ducha,nechapem akoto ze az teraz ked normalnu-poslednu som mala 30.12 a bt je stale hore aj pri tom slabom krv. bola hore na 37,3 a teraz stale 36,9-37
Ahojte 🙂 babulky je to možné aby mi 3 test vychadzal pozitivne ale so slabou druhou čiarkou ? Naposledy som testovala pred dvoma dňami a je taky isty ako aj ten terajší...
@niky1141997 použila si ten istý druh testu? Lebo rôzne druhý môžu mat rôznu koncentráciu farbiva
@looola robila som si dnes z inej znacky a vysiel takto..trosku je to silnejsie 🙂 asi som mala pockat kym to trosku zosilnie 😊moja chyba
@niky1141997 ale nooo,toto je uz dost silne na to aby si si mohla vylozit nohy a tesit sa 🙂
@kakatulik neviem kedy mam ist k lekarovi...Jedna známa mi hovorila ze bola hned na druhy den ako jej vysiel pozitivny a moja mamina mi povedala ze mi staci ist o tyzden 🙂 tak teraz mam v tom chaos
@niky1141997 urcite tak 2 tyzdne po vynechani MS nech je vidiet na ultrazvuku 😉
@niky1141997 mamina ma pravdu,uz bude viac aj na sone vidno a aj v krvicke vyssie HCG.Skus vydrzat,nic neurychlis.
@niky1141997 ja som bola až v 8tt a keby som nemala letieť na dovolenku ešte by som aj 2 týždne počkala
@niky1141997 je to nieco uzasne pri kazdom sone som mala slzy na krajicku 😀
@niky1141997 mne meska od 12.1.,test som robila 23.1. a lekarka ma objednala az na 9.2.. Neskutocne sa mi to vlecie. Som strasne zvedava na ten nas zazrak 🙂
@niky1141997 aj mne sa zdá že je silnejšia 🙂
@niky1141997 podla mna obrovsky rozdiel. Tisko gratulujem!
@niky1141997 neblázni, že to nevidíš 🙂 Nalistovala som si tvoj minulý test a teda tento zosilnel veľmi pekne, určite nie je taký ako minule 🙂 Myslím, že je k čomu blahoželať 😉
@piacere Sa mi zdalo ze to je také isté 🙂 už mi šibe z toho.Dnes som bola v práci pozrieť kolegyňu dala som si ananasovy džús no som sa isla povracať z toho...a kedysi mi ananasovy džúsik šmakoval riadne. 🙂 asi tie tehu chute to robia 🙂 netusim fakt

@zaba9 😊 drzim prsteky