icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

eva2809
6. feb 2016

@jani255 neviem:( mne sa to zda nejake zvlastne..nemas nejaky iny test??ja na tvojom mieste by som skusila.

gabriela1991
6. feb 2016

@looola ako ja viem ze su drahsie ale su lebsie ako tie papierove aspom ja si myslim

looola
6. feb 2016

@gabriela1991 hlavne na nich nemusia hľadať baby lupou tú druhú čiarku 😀

looola
6. feb 2016

@gabriela1991 nedávno som to kúpila v lekárni a stál okolo 8 €

jani255
6. feb 2016

@eva2809 nemám a ani nexces skúšať,čo má prísť príde..už ma nebavia tieto testovacky. Zavádzajú a skresluju, potom je človek zbytočne sklamaný,ale ďakujem 😉

gabriela1991
6. feb 2016

@looola vazne u nas stoja 15-12 libier... nehladas a mas aj presne tyzdne a yo sa mi paci

meli8412
6. feb 2016

@gabriela1991 kedy si zacala testovat s digy? Lepšie povedané meškala ti ms?

looola
6. feb 2016

@gabriela1991 hej, kúpila som to pred 2 týždňami , blok uz nemám ale stál 8 € niekoľko centov, mi pekne +2-3 😀

looola
6. feb 2016

@gabriela1991 ukázal +2-3😀

piacere
6. feb 2016

@nina88 počkaj... je potrebné rozlišovať:

1. slabo pozitívny tehotenský test. Niekto to možno považuje za falošného ducha, ale to nie je reálne, aby bol na teste falošný RUŽOVÝ duch. Pretože ak je testovacia čiarka ružová (bez ohľadu na to, ako je silná), znamená to, že v tele jednoducho je HCG. Čiže tam je reálnejšie to, že k otehotneniu došlo, ale vajíčko sa pred uhniezdením vyplaví a to je to biochemické tehotenstvo, kt. si prechádzajú mnohé ženy, možno aj mesiac po mesiaci a ak netestujú, tak o tom ani nevedia.

2. a potom je skutočne ten sivý duch, kanálik, kde to na niektorých testoch celkom pekne vidno, ale pozitívne skutočne nie je a je to len kanálik.

Ale ak si mala slabulinko pozitívny test (ružový) a napriek tomu dostala mrchu, to neznamená, že test je nespoľahlivý a ty si tehotná nebola... mohla si byť, len sa jednoducho vajíčko neudržalo... a odišlo mrchou... a ak by si netestovala, tak na to nikdy neprídeš 🙂

piacere
6. feb 2016

@jani255 tiež som mala pozitívne testy 🙂 Kde bolo farbivo tak nerovnomerne rozložené na tej testovacej paličke....
napr. .... viď. môj bývalý test zo 14dpo....

jani255
6. feb 2016

@piacere ďakujem,tiež tu druhu čiarku jasne vidím z 200 metrov,len z ľava je jasnejšie a nieje na pravo ohraničená, akoby do stratena, ale čas ukáže.aj keď by to bol meegaa zázrak,nakoľko už tri roky je snaha,ale včera som si bola po recept na stimuláciu k ivf a Dr.ma pozrela sonom a vraví mi,že ak by sme neriešili neplodnosť, myslím si podľa výšky maternice, že ste tehotná.namerala 18 mm, ale to môže byť aj tesne pred MS,je to v rukách osudu..😉

piacere
6. feb 2016

@jani255 podľa mňa si tehotná ♥ Držím palce, tfuj tfuj tfuj 😉

jani255
6. feb 2016

@piacere uvidíme,ďakujem za trošku pozitívna😉

piacere
6. feb 2016

@jani255 nie je za čo 🙂 Nemyslím si, že treba za každú cenu hľadať duchov a "pokazené" testy aj tam, kde nie sú a kde je test pekne pozitívny 🙂 Čomu celkom zodpovedá aj tvoja kontrola u gyn. a výška sliznice maternice 😉

laska07
6. feb 2016

@jani255 podla mna si tiez tehotna.Kazdopadne daj vediet ako si dopadla.Drzim palce aby vyslo vytuzene babo.

meli8412
6. feb 2016

@laska07 To by bol suprovy zazrak! Zajtra skus este jeden test,ak mas. Tiez som zvedava, potom hod fotku. Drzim palce!

gabriela1991
6. feb 2016

@meli8412 vies co prvy som mala od sestry ta mi poradila 🙂 ta uz caka druhe a su spolahlive
@looola mne ani nemeskali len som citila taku inu bolest ake pred ms tak som si spravila ...ako prekvapko ale stasne tak sa tesime s priatelon teras som v 17 tt

jani255
7. feb 2016

@laska07 ďakujem,vedieť určite dám,sama som zvedavá🙂

meli8412
7. feb 2016

@gabriela1991 Takze, ked si spracila ten test, tak ti este nemeskala ms?

looola
7. feb 2016

@gabriela1991 gratulujem 😀, ja pri minulom tehu keď som bola v zahraničí mala take testy ktoré boli ako tunajšie kazetové ale namiesto //, ukazovali +, boli aj lacné aj rozumné 😀

stevvvka
7. feb 2016

Ak mi duch na testoch silnie, je to dobry znak, myslim... zze sa uhniezdi. Je mozne, ze pojde o biochemicke tehu, alebo sa uz mozem tesit? Nemavam ms pravidelne, tak neviem, ci meskaju, alebo este nie...

gabriela1991
7. feb 2016

@meli8412 viez ze neviem ked som si ten test robila ani za svet som si nevedela spomenut kedy som mala pred mesiac

meli8412
7. feb 2016

@gabriela1991 Niekedy digy neukazu hned, lebo maju citlivost 25, kvoli tomu som sa pytala.

dimitra
7. feb 2016

@jani255 no ja som mala pri dcére týždeň po vynechani a hodinu od testovania čiarku ako vlások, ale fakt vlások a dcéra má 2 roky. Tehotná na 99%podla testu si 🙂

meli8412
7. feb 2016

@jani255 dnes si robila test?

gabriela1991
8. feb 2016

@meli8412 mne to ukazalo... drzim palce

jani255
8. feb 2016

@meli8412 nerobila som test,iný nemám doma a chcem počkať ak by meskala naďalej,urobím ďalší

piacere
8. feb 2016

@jani255 a nepotrebuješ nasadiť nejaké lieky, ak by si bola naozaj tehu? Duphaston, popr. niečo z hemato? Len preto, že ste mali ísť na IVF, takže nejaký problém tam zrejme je, či? Ja osobne by som nevyčkávala, otestovala a nabehla znovu na gyndu, ak by bol pozitívny 🙂 Vezme krv, ak na sone nič neuvidí a môže nasadiť lieky, ak bude hcg zodpovedať týždňu tehotenstva. 🙂

zaba9
8. feb 2016

@lienka182 ahoj,ja dnes takto