Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bambuska1234 nieco slabe tam viddiiim 🙂
@bambuska1234 nesibe ,,,,, to je tehu ,,, gratulujem
@zuzannaaa moc tomu neverim 🙂 ja nemam stastie :( ale aj tak dakujem skusim este o dva dni 🙂
@bambuska1234 Niečo sa tam ozaj črtá.Hlavne tomu ber že by z toho mohlo čosi byť a možno budeš prekvapená 🙂 veľa štastia prajem ;)
@bambuska1234 to bude tehu...aj moj prvy test bol takyto a teraz uz mam kolajnice ☺
Dakujem vam 🙂
@bambuska1234 musis verit .... inak to ani nejde ... ked neveris naco sa snazite musis verit a bude 😲
@zuzannaaa po troch rokoch snazenia uz by to mohlo prist 🙂
@bambuska1234 ... a tak to je ina pesnicka . bude suseda sa snazili 3 roky a teraz ma 4 mesacneho syna ..... ak sa nedari skus sa spytat gynekosky aebo caje vytamini alebo dovolenka ine prostredie .... skusat vsetko co sa len da ..
@zuzannaaa skusali sme uz hadam vsetko nic nepomohlo asi pred troma mesiacmi sme sa nato vykaslali prestala som uzivat vitaminy a sme si povedali ze to co sa ma stat to sa stane 🙂 uvidim testnem este o dva dni 🙂
@bella1303 no ja tam tu druhu vidím skus možno zajtra držím palce.
@butterfly333 nebudem skusat lrbo tam bola len chvilku a potom zmizlq😱my sa chystme buduci mesiac na embryotransfer takze toto by bol zazrak keby to vyslo. Len mi neslo do hlavy to spinenie a bolest brucha a menzes nikde..spinim uz 2 tyzdne
@bella1303 ale ved ta druha čiarka tam je či uplne zmizla??už dva týždne maš špinenie?bola si stým u gyn či máš to prvý krát?možno nejaka hormonalna porucha neviem nemala som take,
@butterfly333 nie zmizla uplne.spinenie zacalo pred 2 tyzdnami v piatok a v pondelok som bola na gynde povedal ze uz dostanem menzes a nic...len spinim teraz uz menej ale este stale
@veronikax mrcha došla :(
@bambuska1234 Ja tam vydim ciarku ale viac sedu ako ruzovu tak zatial asi kanalik ... No moze sa to zmenit o par dni ,,, drzim palce

A tu je test upraveny ... Asi mi sibe :D