Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jajao ja som mala dva testy skoro uplne rovnaké a momentalne som v 20 tt 🙂 .. ale tak neni to u každeho rovnake ... a do teraz si pamatam že moja mama mala taketo testy tiež a teraz je z toho moj 10 ročný brat ..
@andrejka232323 sak to, clovek sa nechce tesit predcasne. A hlavne pri mojom "pravidelnom" cykle. Vychadza mi to, ze mrcha by mala prist cca 24., tak dufam, ze uz nepride 🙂
no ja som mala dá sa povedať pravidelný ale keď mi meškala 5 dní a takto vyzerali testy aj keď som si aj ja povedala že nebudem sa tešiť, nedalo mi, a vo vnútri som bola sto percent presvedčená že čakám bábo .. a našťastie o pár dní to potvrdil doktor 🙂 tak držím palce aby to vyšlo aj tebe 🙂
@andrejka232323 dakujem 🙂. No vsetko tomu nasvedcuje, bo mi byva zle a boli ma podbrusko, co inak nebyva. Ale este chvilu musim vydrzata po sviatkoch, ak sa nic nezmeni, tak sup ujovi doktorovi
baby tak vcera kontrola u doktora plodovy vak zatial bez babetka ale sme tehotny zodpovedame 5 tyzdni.juj sa moc tesime 🙂 zacali mi vianoce prvy najdrahsi a najkrajsi darcek.prajem vam krasne a vesele vianoce a vsetkym snazilkam a cakatelkam krasne dve ciarky na testoch a tehulkam krasne a zdrave tehulkovanie. 🙂 stastne a vesele vianoce vsetkym 🙂
Ahojte baby
Mám taký problém možno ako niektoré z vás ☹ a preto sa na vás obraciam o informáciu či pomoc pred 2 týždňami som si robila 1 krát tehotenský test a vyšla mi slabá čiaročka tak som počkala a po týždni som si spravila ráno ďalší zasa čiaročka bola slabšia tak som išla doktorovi že som tehotná a on mi povedal že nie teraz si robím za týždeň aj 3 testy vždy tam tá čiaročka je ale už troška silnejšia mám veľký strach lebo neviem čo mám robiť doktor ma nijako nevyšetril iba z moču mi povedal že som ne ni tehotná prosím poraďte ☹
@maciatko30 ked ti vychádzajú čiarky aj ked slabšie chod k dr aj ms ti meska stále?Mal by ti vziat krv aj spravit Sono aby sa uistil,ci to je tehotenstvo alebo nieje.Ak čiarky silnejú tak nieje sa ocom bavit.Alebo výmeň dr .Drzim palce
ahojte dnes som si robila test a ukázal mi uplne slabu druhú čiarku na teste 2strany dozadu som prídav.foto z predch.testov a poslednom teste bolo celkom vidieť čiarku neviem čo si mám o tom myslieť už som sa aj teš nechce sa mi veriť že už druhý mesiac po sebe mám biochem.tehotenstvo pred 9mesicmi som prežila dosť silný nerv.záchvat tak to nazvem proste psychika v prdeli teraz je mi už ovela lepšie ale stále beriem AD mysliťe že to nejak môže ovplivniť testovanie či samotne uhniezdovanie
ahojte tak mne mrcha meskala 8 dni vcera som si spravila test a bola tam druha ciarka slabucka tak som si uz zacala namyslat ze som tehotna a ze si v pondelok spravim test a ze bude silnejsia.....Ale dnes som dostala mrchu tak ze som tehotna neni :,(
@peterek414 to mi je ľúto ☹ to je najhoršie ked sa takto namotas a potom príde mrcha... Poznám 😠 a ked sa možem opytat, aky test si si robila? Akú značku?
@dorotea2 ten pepino za 1,29 eur ale neviem preco sa objavila slaba ciarka ked dosla mrcha
@peterek414 myslela som si, ze ten... Mne totiž tiez ten pepino ukázal slabú druhu čiarku a nic z toho. Ja som čítala veľa príspevkov o tom, ze pepino robia falošných duchov, ja som ich používala a nemala som s tým problém. Až minuly cyklus, spravila som si dva a na oboch druha čiarka slabá. Kúpila som si dr.max a snehobiely. A MS nakoniec prišla. Preto pepino uz nekúpim. Akože viem, ze ta čiarka tam fyzicky je pripravená, ale proste toto testy nemôžu robit! 😖 tak drž sa a prajem nech to další cyklus výde 😉
ahojte aj mne došla mrcha takže len jedna rada nikdy netestovať kým nemeškajú krámy nikdy krásne Vianoce 🙂
@dorotea2 sak uz som to zistila aj ja ze ten pepino nie je spolahlivy racej obetujem viac penazi a kupim si poriadny tes sak sa to hadam podari a budem mat este dieta aj ed mam uz 2 dievcatko a chlapceka a potrat za sebou ......asi treba na to len cas a neriesit to 🙂
ahojte chcem sa opytat ked mi meskali kramy 8 dni a vcera mi test ukazal slabucku ciarku a dnes mi zacali kramy ale len take hnede a skoro vobec tak kedy mam skusit este tehoten.test???? ci mozem byt tehotna diky
@karmela no hej ja už som dostala mrchu a môj tiež vyzeral ja neviem ako môžu testy takto do bludu ukazovať
@zuzanka2905 aj ja som takto mala v piatok akurát som to chcela ukázať a vcera dosla mrcha 😒 Jeden den aj meškala

@princesspetra urob si rano budes vediet na 100% Aj zajtra ked ho spravis rano z prveho podla mna bude druha silnejsia. Verim ze si tehu