Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dothy1 akurat tu jedna baba pisala v skupine snazilky ze ponorila mamatest do cistej vody a vysiel jej kvalitny duch...ale fakt viditelny je tam aj foto...takto tolko k mamatestom
Aha uz to sem hodila...🙂
@wikyi zaujímavý pokus 🙂)
@piacere - test od lauritky má tiež napísané, že je citlivosť 10 (nie 25) ale tak možno má menej farbiva? alebo ako jediný ukazuje správne? - ja teda na ňom nevidím ani náznak, ale je to tak tenký test, že nemôžem ani oči zaostriť 🙂
@butterfly333 - príznaky nijako zvlášť špecifické - bolí brucho ako pred MS, pichá ma presne pod pupkom, dnes začali riadne bolieť prsia,..Test som nerobila prvý raz dnes, už ich viac padlo.. ide o to. že mávam krátke cykly, cca 23-26 dní a teraz som si začala prvý raz merať BT..ms neprišla, miesto toho som mala na 23. deň slabé špinenie..potom nič..vyzeralo to dlho ako anovulačný cyklus a nakoniec ovu bola až na 31 DC..takže keď MS nechodila okolo toho 23-25 dňa, robila som testy, ale tak jasné, že boli negatívne 🙂 Dnes som 42 DC a takto dlhý cyklus som nikdy nemala 🙂
@bobulazelena - pozerala som to 🙂 ale podľa mňa je to riadne napitý test vodou a tá čiarka je tmavosivá, vyfarbená len kôli nadbytku tekutiny?? neviem..v žiadnom prípade nechcem obhajovať mamatest, čítala som tu veľa reakcií od sklamaných dievčat..ale pokiaľ je to takto tmavošedé, nepodobá sa to na pozitívny test od hcg (podľa mňa)
mňa skôr prekvapilo, že mamatest ukázal najviac tú druhú čiarku, čítala som, že zvykne ukazovať slabšie ako iné tety v tom istom čase, u mňa je to naopak..každopádne už žiaden mamatest nemám, zajtra skúsim Dr. Max a uvidím, či bude silnieť.
Ďakujem za názory a ešte sa ozvem 🙂
@dothy1 fakt? Mne prisla ruzova. A ved to je jedno,proste pockaj par dni a skus nejaky iny a uvidis.drzim palce 😉
@annaarkadjevna podla mna pozitivny a to si ja teda o vacsine foto co sem baby pridavaju nrmyslim, teda nie som ten tip co vidi 2 ciarky aj ne vyslovene negat. teste 🙂
@annaarkadjevna bolo to v limite? 🙂
@bobulazelena dakujem 😊 no ja som na tom podobne. tiez som si tu pozrela par fotiek a uz mi z toho fakt sisi, ze ci si aj ja nenamyslam. viem, ze neostava nic ine, len cakat. ale asi kazda z nas by to rada vedela hned 😀
@sisi11111122 asi do dvoch minut sa ukazalo toto...
@annaarkadjevna mi hovor ja som dnes 9dpo a vyratavam si za kolko dni si urobim test. No a presne nechcem sa nikoho dotknut ale niektore baby mi tu proste pridu ze uz im z toho sibe, ze by aj na cistej A4-ke videli dve palicky
Ach jaj preklepy a gramaticke chyby v tych mojich prispevkoch si nevsimajte 🙂
@bobulazelena to si vyjadrila celkom presne. a testuju 1 po "oplodneni". treba pockat par dni, kym meska mrcha. mne meska od pondelka, zakusla som sa, ze vydrzim do piatku. a dnes ukazalo toto. keby som testovala pred mrchou, neukazalo by to nic, aj keby som bola tehu. zbytocne to cloveka nervuje... drzim ti inak palce 😊 aj sebe drzim, dufam, ze to vyjde. dalsi test chcem spravit az v nedelu.
@annaarkadjevna aj ja nam drzim...😉
Ja tiez nechcem skoro uz som oplieskala za tie testy kopu penazi tak sa snazim vydrzat aspon do 12- 14 dpo,ja mavam dlhe cykly...
Daj vediet v nedelu ci uz aj ja vidim to co nie je 😉
@bobulazelena ja mavam prave vacsinou 28dnove a presne mi prichaza... uz som ale mala take obdobia, ze vyvolavacky. to bolo tak pred rokom. potom som zmenila stravu a cyklus sa ustalil. kamoska lekarnicka mi vravela, ze tento piaty den od meskania je zlomovy, vtedy sa zacina vyraznejsie uvolnovat hcg. tak uvidime... postnem potom nedelne foto, ked mi nahodou nepride.
teda nie vyraznejsie, ale to mnozstvo zacina byt detekovane testom 😊 zle som sa vyjadrila
@annaarkadjevna aha no to ja mava 34-36 dnovy takze ja mam v case MS uz vela dni od ovulacie. Este raz drzim palce 😉
@bobulazelena dakujem, aj ja tebe 😊
@dothy1 super tak držím moooc palce ayb pekne silnel.
@annaarkadjevna vyzerá super gratulujem 😉
@annaarkadjevna 🙂 gratulujem 🙂
Mali ste niektorá vysoko sliznicu ale aj tak negatívne testy?????
@dothy1 ahoj ja som mala taký istý mamatest ako ty tiež okolo 12 Dpo a tehotná som bola. Tiež sa mi zdal skôr sivý ako ružový. Podľa mňa sú to pozitívne testy. Držím palce
@sisi11111122 ja som mala 13mm 4 dni meškanie a dorazila mrcha jedna
@annaarkadjevna tak gratulujem 🙂 ja som dnes 11 DPO a nevydrzala a urobila som si rano test. Vysiel mi slabulilinky dusik :D
Čaute kočky, čo myslíte?

@dothy1 aj mne sa zdá že je to tam držím mooc palce,a máš nejaké priznaky ked si už robila testík?Ja vždy čakám až kým nemešká aspon 5dní lebo umna je to tak vždy a ms pride,som 7dpo a nič necitim takže sa asi nezadarilo.