Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vik_i mas to podobne ako ja, tak snad sme v tom 😊
@silvuska41 ak si tehu...tak ducha bude vidno aj z hora...takto uvidis aj kanalik 🙂)) Alebo sa ti test len zvlni...a tien je ako keby duch. Zla foto...skus normalne z hora 😉 ,)
@silvuska41 S tej foto sa nada nic vydiet .... Odfot normalne ......
Ber to tak ako to je .... Ked si tehu tak bude ciarka. Ked nie nic sa nedeje podari sa druhy krat ....
Ahojte baby, oatazka, pred par dnami som bola za gyn. Snazim sa otehotniet a zatial sa nedari. Ja som jej povedala, ze si myslim ze mam ovulaciu dost neskoro to znamena ze mam kratku lutealnu fazu. A ona ma vysetrila a vravi. Ale ved vy ste uz ovulaciu mali. Ako je mozne ze som to nespozorovala? Nemala som ziaden hlien? A pred par dnami to zn. 12 dni do menstruacie mi ukaxal ovul. test slabucku ciarku.nerozumiem uz nicomu.dakujem
Ahojte baby toto môže byť pozitívny test?8dní po...a robený test doteraz bol vždy čistý s jednou jasnou čiarkou a teraz toto?!
Práve že čerstvý až teraz keď sa uschol už je tam klasika jedna čiarka ☹ Len ma to prekvapilo že čo to tam je...
No ale tebe tam je vidno 🙂
@babetko35 este pockaj...ja som si robila test 10.2. a bol uplne cisty a teraz mam uz 4 s krasnymi silnymi ciarkami🙂
Jaj baby vy ste tu aké zlaté ďakujem za podporu 🙂 tak budem čakať a dúfať...
@sisi11111122 Ahoj...pfú.Ťažko povedať ale nemyslím si že by si mohla špiniť z vyšetrenia.Je to len moj názor tak vazne netusim.
@vik_i Gratulujem 🙂 ten dneskajší test čo máš ty som mala aj ja 🙂 potom uz tá // bola taká silná ako tá kontrolná 🙂
@dothy1 ja ich tam vidím počakaj moja uvidíš bude pekne silniet,držím palce.
@vik_i urcite ho mas pozitivny 🙂)) Nemas mat preco obavy 🙂) Hlavu hore 🙂)) o tyzden ..dva...mozes skocit k Dr. ;)
@lanci23 ovulku nemusis stale citit 🙂 a nemusis mat ani stale ovul.hlien 🙂 Slaba ciarka na ovu.teste neznamena ze je pozitivny 🙂 Ciarka musi byt silnejsia ako kontrolna ;) a netestuje sa z ranneho ;)

@zuzuzuzka neviem, nesledovala som to☺