Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 tak dúfam,že zosilnie čím skôr 😉
@liah15 ja len, ci to nieje kanalik ako tu baby spominaju...snazime sa o babo uz vyse roka a ked mi prestala chutit kava urobila som si test :D a vyslo taketo nieco. Tak uvidime o dva dni...boli ma podbrusko uz asi tri dni, tak hadam to bude ok. Kedy si sla k lekarovi s tym? Ja som brala clostil, tak ci mam ist hned v pondelok alebo az mi budu meskat. Mam dostat v utorok
@zuzuzuzka Mne ked presvital na testoch ten kanalik tak ta ciarka bola tensia a taka do siva..ty ju mas ( aspon sa mi zda) pekne do ruzovucka..i ked strasne slabucko.. No testovat pred meskanim nieje dobry napad..kopec tehotenstiev odide spolu z menzesom a vela zien ani netusi ze tehotne mozno boli. Odporucam testnut znova az ked bude meskat a potom cca dva tyzdne od meskania ist k lekarke. Ja som sla ked mi meskali 10 dni a este nebolo nic vidno len prazdnu dutinku..teda gestavny vak. No veeeelmi ti drzim palceky.
@zuzuzuzka podla mna je pozitivny... daj vediet, ked urobis dalsi ☺
@dothy1 wau gratulujem 🙂 vedela som že to je pozitívne a teraz O tom niet pochýb 🙂
@zuzuzuzka gratulujem, myslím že sú pozitívne 🙂 už len sledovať ako krásne budú silnieť. Najkrajší narodeninový darček 🙂
@mima177
@dothy1
@nataly12345
Dakujem Vam 🙂 brucho ma pobolieva, tak ako na kramy uz asi styri dni. Dufam, ze je vsetko ok a MS nepride :/

@luta13 ďakujem ☺