icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamee
•
24. feb 2016

Babyyy mamatesty nekupujte ak chcete testovat pred meskanim mrchy!!! Pozrite na moju zbierku riadnych kanaaalov!!! Strasne nekvalitne testy!!! Aby ste neboli sklamane ako ja ....

sfera
•
24. feb 2016

@karmela ja som 5.den po KET

diabliq6666
•
24. feb 2016

@mamee ja som si urobila dva testy(nepamatam uz znacku) a boli krasne pozitivne a potom som si kupila mamatesty a na tych mi vysli o polovicu slabsie ciarky akokeby hcg klesalo....strasne som sa zlakla,ze nieco nie je ok

mamee
•
24. feb 2016

@diabliq6666 ale mali by ich normalne stiahnut z trhu!!! Ved par dni dozadu davala aj jedna zienka foto ako ho namocila do zachoda a tiez sa tam objavil paradny kanal!! Tak to co uz je 😂😊

wikyi
•
24. feb 2016

@mamee suhlasim s tebou, brutalne falosne duchuju, a do vody, to som ich pchala ja 😂

mamee
•
24. feb 2016

@wikyi no vidis to 😂 ako ta to mohlo napadnut 😂🙈 ale super...fakt dobra skusenost no...mne je proste len luto tych snaziliek co s nim nemaju skusenosti a tesia sa predcasne...denne je na konovi xy takychto mamatestovych kanalo-duchov z ktorych je skutocne pozitivnych mozno 1/20 😕 A potom prichadza strasne sklamanie ako som si to aj ja par krat zazila pri tychto hnusobnych testoch!!!

piacere
•
24. feb 2016

@mamee skor si myslim, ze islo o biochemicke tehotenstvo, pretoze ( podla foto) to nie je kanalik, ale slaby duch... ja som mala prvy test este slabsi a syn ma 2,5 roka...

mamee
•
24. feb 2016

@piacere to neni jeden a ten isty test...to su testy robene v priebehu cca 8 mesiacov... a ine kvalitne citlive tehu testy boli bielunke ... takze ziadne biochemicke... ja som napisala ze mozno v 1/20 sa jedna skutocne o tehotenstvo a postupne ten test aj silnie...

butterfly333
•
24. feb 2016

@mamee aj jasom mavala takýchto duchov ale tehu to nebolo,už ani ja nekupujem tieto testy teda zatial nijake až ked bude treba. 😉

mamee
•
24. feb 2016

@butterfly333 zlatinko ale uz by si mohla preventivne testnut 😘❤ Drzim palcoky

butterfly333
•
24. feb 2016

@mamee moja velmi rada by som testla keby som si bola ista že sa zadarilo,som sice 13DPO 29DC no msmá prist v sobotu ale test robit nebudem až ked bude ozaj meškat.A ty ako si na tom.?

mamee
•
24. feb 2016

@butterfly333 ale nooo aspon jedeeen a teplotka ako? Ja zatial takto...zajtra idem do Ferti na UTZ a po lieky juuuj...no ked pride mrcha zaciname a ak nie tak dufam, ze nepride nasledujucich 9 mesiacov 😘❤ Skusim v nedelu jeden testik asi ... ovsem ked nepride MS... bola by som happy z tej druhej moznosti ...juuj

butterfly333
•
24. feb 2016

@mamee ja takto

sfera
•
24. feb 2016

Baby tak aky test kupit?

mamee
•
24. feb 2016

@butterfly333 no krasna teplotka...pfuj pfuj pfuj....😍❤💙 ja uz by som hned a zaraz testovala 😉😀😘😜

@sfera dr Max, pepino, @lauritka

mamee
•
24. feb 2016

@sfera a este tento mi neukazal ziadny kanal bol uplne bielucky 😉

butterfly333
•
24. feb 2016

@mamee ano teploty mám vždy krasne no čo z toho ked ms pride vždy,no nevadí ked ms pride aspon sa možem tešit do tých kupelov ešte čakám na odpoved už to riešia tak snad mi ich daju,

sfera
•
24. feb 2016

@mamee ten posledny nepoznam, ale vacsinou som pouzivala Maxovi,tak je to oki...😉

mamee
•
24. feb 2016

@sfera ten je dobry a aj skoro ukazuje pekneho ruzoveho dusika ked baby porovnavali 😉

veronikax
•
24. feb 2016

@sfera aj rybkaa ma fajne testiky ;)

jajka257
•
25. feb 2016

@wikyi aj ja som ho teraz strcila do vody, motivovala si ma. A vysledok? Mame tehotnu vodu. Este je aj ruzovy...

mamee
•
25. feb 2016

@jajka257 😁😁😁🙈👌

1234lubka
•
25. feb 2016

@mamee ja som pouzivala len tie. Nebol problem

piacere
•
25. feb 2016

@dencamet_21 ahoj, tak ako? 🙂

janulka_1
•
25. feb 2016

@butterfly333 dnes by si mala dostat? Moc moc srzim palce aby meskala min rok ❤️

butterfly333
•
25. feb 2016

@janulka_1 no bud piatok sobota je tu ms no čo už začnem zasa od znova ani neviem kolký krat,

janulka_1
•
25. feb 2016

@butterfly333 ja uz miniem posledne ovu testy co mam a potom uz to necham tak, resp na ine moznosti

bobulazelena
•
25. feb 2016

@butterfly333 no to poznam ja zacnem uz 15ty krat...☹

butterfly333
•
25. feb 2016

@janulka_1 ja už ovu testy nerobím dva mesiace a už ani bT nebudem meriat od toho dalšeho cyklu to nechávam tak.

butterfly333
•
25. feb 2016

@bobulazelena tak sme natom rovnako ale verím že tento rok sa nám zadarí.