icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tequila0
22. dec 2013

@karmela no podl amna silniet nebude, uxy mi z toho sibe, urobila som asi 5testov za vikend v troch druhoch a stale taky duch ,alebo ziadna, MS mi meska 4dni, a pred 2 mesiacmi som vysadila HAK

zuzanka2905
22. dec 2013

@karmela ja tomu nechápem najlepšie je fakt testovať až ked mešká

karmela
22. dec 2013

@tequila0 no este moze byt,ze sa ti bláznia hormóny s vysadenej antikoncepcie.Ale ked bude dlho meškať skús este s ranného mocu za pár dni Napr.Zajtra pozajtra.

karmela
22. dec 2013

@zuzanka2905 ani ja tomu nechápem ja som testovala v den ms vyšiel akoby ta ciarka bola pretláčaná.Fakt uz treba testovať až ked mrcha meska aspon dva dni len ked človek je nedockavy 😒

zuzanka2905
22. dec 2013

@karmela no ved toto presne tak a ja taka tetsovacia maniačka ah jaj

karmela
22. dec 2013

@zuzanka2905 no ked tizime po tých // tak chceme vediet ci sa zadarilo 🙂 a čím skor.Tak držím ti palce v novom cykle 😉

lubka1983
23. dec 2013

@karmela aj ja verim,ze pribudne viacej.....urcite to pride ja som aj niekde pisala,ze ja som oteh pred ms vsetko je mozne.nechcela som otravovat so sukromkou,nie netreba len dufam,ze vas uvidim aj tu😉. pisavala som si myslim boli to september al.,oktober snazilky a tie neboli schopne ma pridat a este sa aj vyhovarali,ze ona to nevie pridat,nevie kto to pridava atd.,pekne Vianoce aj teba aj dievcatam🙂

zuzanka2905
23. dec 2013

@karmela no ja sa ani nesnažím nejak byť tehotná nám iba ušlo 2cykly preto som testovala a teraz už nechcem nejak

karmela
23. dec 2013

@lubka1983 kludne sa pridaj k nam 😉 máš tam jednu máte spoločný termín august cca 😵 aj vam šťastne a veselé Vianoce celej rodinke

anulqua
23. dec 2013

Duevcata co myslite? Som 10DPO ale taka divna sa mi zda ta ciarka + ten test divne nazltol :/ uz neviem co si mam mysliet a nechcem sa zas predcasne tesit :/

princesspetra
23. dec 2013

@majkuska ahojky..tak mam dalsi..tmavne to ale pomaly..no je to zretelne viditelne..len neviem ako ukaze foto..telefon nema kvalitny fotak..

valika1210
24. dec 2013

@princesspetra druhu ciarocku vidno pekne aj bez upravenia takze si myslim ze sa mozes pomalicky tesit 🙂

tequila0
24. dec 2013

dievky ja osm uz z toho jelen, meska mi 4 dni, ale pred 2 mesiacmi som vysadila HAK, odvtedy osm mala menzes len raz, a to presne na 28DC, teraz som 32DC, prisa ma bolia, brucho tiez, ale testy su vselijake, raz je snehobiely, raz je tam duch, pri prvej dcere viem, ze mi HCG stupalo velmi pomaly, na 6TT som mala HCG take ako na 3tt, poslem Vam foto co si o tom myslite, prva je z min.tyzdna, znacku testu si nepametam, pruzok na tomto teste bol najsilnejsi aky som mala, ale po par dnoch zmizil, comu nechapem....a ten druhy je z dnesneho rana....otehotniet sa v podstate nesnazime, nechavame to na nahodu, takze ak nieosm nebudem plakat, ak som, budem sa tesit...len uz chcem vediet na com som dokelu...

tequila0
24. dec 2013

inac ten druhy test, to su testy objednane z ciny, neviem ci im verit, ci nie,....mate niekto skusenosti?

karmela
24. dec 2013

@anulqua ahoj moja máš tam peknú čiarku jeeej urob si este jeden testik,ja si myslím ze si tehulka a krásny darcek si dostala od ježiška 🙂 daj vediet moja co máš nove

karmela
24. dec 2013

@princesspetra silnie ti ciarka pekne 🙂
@tequila0 neviem moja ci to nieje otlacok druhej čiarky.Skus testik este držím palce 😉

zuzka0405
25. dec 2013

Ahojte dievčatá.Pridavam sa k Vám s mojou otázkou. Chcem sa Vás opýtať ak ste mali niektorá ducha na teste - bolo z toho aj reálne tehu?

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 ahoj Je to 50% na 50% niekedy z ducha je ozajstne tehu a niekedy nie 😒

katkasofi
25. dec 2013

@anulqua no na 10dc sa mi zda az prisilna... neskusala si iny test?

zuzka0405
25. dec 2013

@karmela Ďakujem. Úprimne to takto aj beriem. 50-50%
Nechcem sa spoliehať dopredu. Cítim sa trošku ako pri prvom tehu,chodím častejšie na wc,podbrusko jemné kŕče……MS by mala byť až 31.12 ale keďže nemám pravidelný cyklus tak uvidíme, nedalo mi to a urobila som si test ale bola tam aj druhá / ktorú vidí aj manžel ale taká slabá ,že skôr mi pripomína toho ducha.

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 ked tak hod fotecku,kukneme.Ja som mala ducha ale nakoniec s toho bol otlacok druhej čiarky ☹ Ale držím palceky aby to nebol tvoj prípad a ciarka silnela

zuzka0405
25. dec 2013

@karmela Tak uvidíme som povedala, že uvidím toho 31. urobím test a uvidíme či bude niečo zatiaľ to beriem tak ako si napísala 50 na 50, preto ma len zaujimalo či keď bol duch či je aj reálna šanca tehu,foto vyzerá presne ako vyššie ma princesspetra 1.foto

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 tak ked vyzera tak aj tvoj duch tak je to dost nádejne 😉

zuzka0405
25. dec 2013

@karmela Áno presne akoby som na svoj test hladela, ale uvidíme nechávam tomu voľný priebeh ako má byt tak bude, len mi je zvláštne, na prvý krát od pôrodu (3,5r) bez ochrany a hneď by sa podarilo … len keď to čakanie je najhoršie

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 môj test v den meškania,nechcem ti brat nádeje ale stáva sa aj to.Na další den mrcha dosla

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 niekedy sa moze kludne zadarit hneď.Ja si myslím,ze si na dobrej ceste k tehu 😉 Tak nech ti to skoro zbehne,čakať je najhoršie

zuzka0405
25. dec 2013

@karmela Neberies neboj,sama sa to snažím brať z oboch strán. Len som už potrebovala sa s niekým o tom porozprávať a s manželom to nie je ono 😉 a zvyšku rodiny nechcem dopredu nič vravieť presne z dôvodu,, čo ak náhodou ,,preto som prišla na koníka 🙂

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 chápem ťa a mozno uz je na ceste druhe babo 🙂

zuzka0405
25. dec 2013

@karmela Ďakujem.Áno až hrozné som rada, že sú sviatky, že človek viac teraz rieši iné ako to čo má doma a nerieši len to čo môže - ale nemusí byť

karmela
25. dec 2013

@zuzka0405 tak potom daj vediet ako to vyšlo,držím palce aby bol vysledok aky si prajes a mala by si pekny nový rok s // 🙂