Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 Jeeeeeeeeej, veľmi gratulujem. Hneď ako som vstala som myslela na teba že ako s ďalším testikom, ale teraz je to už jednoznačne 🙂 teším sa s tebou, užívaj si tento krásny moment. 🙂 a máš aj nejaké príznaky?
@kikulka25 dakujeeeem 🙂
@nataly12345 jeej zlataa si 😊 dakujem 🙂 normalne neveriiim 🙂 priznaky asi ani nie zatial. Sem tam ma pichne v lavom vajecniku a bolesti podbruska ako pred ms. Prsia bolia no nie tak ako po ovu 🙂
@michaela_lm nemáš trošičku menej rozmazanu foto?
@michaela_lm no nič tam nevidím, bohužiaľ
@sara34valentina
@jaruska18 Baby dnes hlasim 1Dc takako som vravela.
@jaruska18 Moja super moooooc gratulujeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀
@butterfly333 ojeeeeee,tak sup dalsii cyklus😀
@butterfly333 dakujeem 😘 drziiim palce aby si si nasla aj ty buduci mesiac 2 ciarky 🙂
@jaruska18 gratulujem, superrrrrrrr😁😁😁😁😁😁😁
@sara34valentina dakujem 😊😙
Baby dakujeem za srdiečko moooc ma potešilo. 😉 😉 😉 😉
baby, pred tyzdnom v piatok som tu pridavala ducha. 😊 naozaj ste ma povzbudzovali, za co vam dakujem. dnes pridavam fotku z dnesneho rana. chcela by som vam povedat, ze je to uuuuplne jedno aky test, ak tam drobcek je, ukaze to za par dni kazdy test. ak tam nie je, tak to ani ziadny test neukaze 😔 treba byt trpezlivy, pockat az do meskajucej ms. ja som tiez testovala 5 dni po oplodneni a test bol bielunky ako prvy sneh... zbytocne sa iba vytesite a budete sklamane. 😊 nam sa to podarilo prave vtedy, ked sme si povedali, ze tento mesiac nie - 4.6 sa berieme a mam uz saty (aby mi neboli male) 😀 a podarilo sa. a myslim, ze to bolo hlavne kvoli spolocnemu orgazmu, ktory sme mali... vsetkym vam drzim palce!
@annaarkadjevna gratulka...vitaj medzi nami tehulkami🙂

@luta13 Tak manželovi sa vtisli slzi do očí, čo bol nezabudnuteľný moment.. Zaujímavé na tom je, že on tušil, že mu to v ten deň poviem, že si tým bol istý. Dohodli sme sa, že kým to nemám potvdené u lekárky, necháme si to pre seba, ani rodine zatiaľ nič nepovieme, ale je to ťažké mlčať..