Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nataly12345 niečá tam je len ťažko povedať či kanalik či ozajstny dušík,držím palce..
@jaruska18 krasne ti silneju čiarky,možeš isť k dr vezmu ti krv na další den ti potvrdia vysledky že si tehulka a tak či tak ťa objednaju na sono skor či neskor..Ja som pred 6r bola u dr len den po meškajucej ms už mi ukazala gestačný vak a malu bodečku moju už 6r dcerku 🙂 o dva tyzdne som pocula aj akciu srdiečka 🙂
@adika19 ano je to tehu, mas peknu ciarku
@adika19 Gratulujem, krásne pozitívne testíky 🙂
@sfera Gratulujem 🙂
@misel0806 dakujem, no dnes ziadna zmena, asi to je len kanalik :(
@vevericka13 a kolko ti meska??? Testovala si sa aj dnes??😀
@misel0806 nemeska som 10 dpo, dnes ciarka az po limite aj to asi skor seda ako ruzova
@vevericka13 to mi je luto vies kolko som ja mala takychto kanalov a duchov a kolko krat aj peknu ciarku druhu nie silnu ale vidiet ju bolo. A aj tak mi mrcha dosla. Ak ciarka nesilnie teda nestupa hcg tsk je to pase. Ale nezufaj mozno sa este chyti😁😁
@misel0806 ja to tiez poznam, tiez som toho vela zazila, len vzdy je tam nadej, ked ta ciarka aspon je 🙂 ked to nevyjde a dostanem menzes idem na ivf
@vevericka13 ja viem ze je nadej ale bohuzial je to tak a stava sa to. Mozes mat ducha ale ak nesilnie vajicko sa neudrzi a vyplavi sa von.. A ty mas deti ci snazis sa o prve??😀
@nataly12345 ja som tieto testy mala po zaschnutí všetky pekné pozitívne a bola to hlúposť pozor na to... Tie kszetkove sú somariny... Po limite neodcitavat
@sisi11111122 áno, tiež som o tom uvažovala že asi po čase zoxidujú. 😒
@nataly12345 môžem poslať aj foto... Tiež som myslela že som tehu a nie
@vevericka13 ja mam 27 jedneho synceka ktory bude mat 6 rokov.. Ja sa o babo snazim tri roky bezuspesne kvoli otocenej maternici 😁
@nataly12345 môžem poslať aj foto... Tiež som myslela že som tehu a nie
@nataly12345
@sisi11111122 videla som tvoje testy nedávno takže viem že si tam mala tiež taký kanál. Ja som ešte len 26DC a mávam aj 30-32 dňové cykly takže to zatiaľ neberiem tragicky. Snáď si nájdem čoskoro aj pozitívny testík. Keď som bola tehotná tak som mala slabulinkého ducha až v deň očakávanej MS na 30 DC 😉
@vevericka13 dusik ruzovy tam veru je...testuj neskor a drzim palceky 😉
@nataly12345 citam tu Tvoju "zdrzanlivost od testovania", no velmi Ti aj ja drzim palceky, aby Ti to vyslo a mala si najblizsie krasne //...snad das sem potom vediet...😉
@nataly12345 skus testnut az ked bude meskat MS tak 2 dni...😉

@adika19 krasny vysledok,gratulujem ☺