Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dannkka tie testíky sú skoro čisté, ale niečo tam je .......neviem na ktoreh strane si písala, že na prvom testíku bola viditelná čiarka aj na druhý deň...len pre porovnanie by bolo fajn vidieť aj ten testík
@mimka11111 naamateste je na dobrom svetle vidiet hrubu ruzovu ciarocku, ale na tom druhom zarucene nic. Prikladam fotku toho prveho. Dnes je uz tazko vidiet aj kontrolnu, tak neviem, ci nieco uvidis
@bonboniera15 no ja myslím, že sa môžeš tešiť 😉
@bonboniera15 mas rovnake testiky ako ja🙂takze ano🙂vitaj medzi nami tehulkami🙂
diabliq6666 dufam ze ano dnes idem na krvne testy tak len dúfam ze vyjdú tak ako maju, s priateľim sa pokusame ut dlhšiu dobu, zacala som pred mesiacom užívať inofolic na radu jednej známej tak dúfam ze sa pridam ku tehu..
@dannkka nooo,ja si aj tak myslím, že ešte nemusí byť nič stratené, kým nedostaneš mms....ten prvý testík tiež nebol extra silno pozitívny, dalšie dva tiež ....a ber do uvahy, že si testovala s tromi rôznymi druhmi testov...takže aj ich vzájomné porovnanie môže byť skreslujúce.....na tvojom mieste by som sa zbytočne nestresovala a počkala ešte pár dní....a ako vieš, že si 17 DPO? meriaš si BT?
@bonboniera15 gratulujem a ten prvy test je akej znacky?
@adika84 pepino test to bol uplne prvy , a tie ostatne su, lige light, a rapid
@bonboniera15 podla mna ano si tehona 😉 🙂
@bonboniera15
@bonboniera15 tak ja po takychto testoch mam tehu potvrdene,takze verim,ze aj ty budes mat🙂
@bonboniera15 pepino test mam dom akurát som ho chcela zajtra vyskusat lebo dnes mrcha nedorazila nastastie tak uvidíme zajtra 🙂
@mimka11111 ano, meriam a hlavne to vzdy viem aj bez toho. V den ovu ma zacnu boliet prsia 🙂 len teraz ich mam cele modre pokryte zilami. Preto som robila test
No uvidime dnes 🙂 idem ku gynde dufam, ze testy potvrdi 🙂
Baby tie co ste tehu pociťovali ste bolest v podbrusku? Ako keby pred mrchou?
@bonboniera15 verím že to vyjnde ale tehu zatiaľ neviem na ist, stále čakám... 😖 ale bolesti som mala tento mesiac dostatočné takdaj vedieť či sa moja nádej zvyšuje ešte o čosi viac 😊
@bonboniera15 Áno určite si tehu podľa testov. O tom niet pochýb. Môžeš sa tešiť 🙂
@adela232 no velmi dúfam ze ano 🙂 neskutočne sa teším, i ked mrcha len 3 fni mešká, ale tolko testov pozitivnych je dufam pravda
@bonboniera15 Určite. Ja som mala ducha na 28 den cyklu čiže ešte ani nemeškala a už som si bola istá že som v tom, lebo každý den čiarka silnela. Držím palce!
@dannkka neboj,bude to dobre, este nic nie je jednoznacne...🙂 je prilis skoro na nejake zavery ...testuj o par dni 🙂
Ahojte babulky.Viem že to tu nepatrí ale chcem sa len opýtať.Som v 8 tt a uz dva týždne mám ťažobu na žalúdku aj keď sa najem aj keď nie.Už vážne neviem čo by mi pomohlo.Máte s tým skúsenosti? Ďakujem 😕
@bonboniera15 tu nie je co "MYSLIET"!!!...je to jasne ako facka...vidim krasne silne //...a gratulujem 😉...uzivaj tehulkovanie...🙂
@bonboniera15 pozri moj Album "Druhe dietatko Sebastian"...tam su testy 2 dni po meskani MS a robene 3 dni po sebe...pozri ako mi silneli //...Ty mas ukazkove //, takze vobec nevahaj, len tomu ver...Dufam, ze Dr.Ti to potvrdil dnes...ratam, ze si taky 4-5tt...a ano bolesti ako pri MS som ja mala asi tyzden...je to normalne, lebo sa Ti zväcsuje maternica, aby sa fazulke dobre byvalo v domceku 😉...no ja som tiez neverila, ze som tehu, aj ked som mala pozitivne testy...bolo to pre mna prekvapenie, ze tak skoro - po 2, ci 3 cykloch snazenia sa to vyslo 😉...isla som z koze vyskocit, ked mi to Dr.potvrdil...daj vediet, co na to DR...🙂
@niky1141997 skus jest pomenej a castejsie...a skus si najst na fore v casti 1.trimester tuto temu...mala by tam byt o tom otvorena diskusia si myslim, lebo aj mne minuly rok teda nebyvalo najlepsie od zaludka...podobne som sa citila ako Ty...tiez mi kazali jest pomenej a castejsie...no ako hovorim, kukni na fore tuto temu, urcite ju tam najdes niekde...ak nie, zaloz temu Ty a urcite sa ti na to vyjadri viac tehuliek, ktore tym presli 😉
@luta13 ďakujem 🙂

@dannkka vidim //..no vidim aj to, aky je rozpity, tzn., ze testuj znova a menej namoc do mocu, tak normalne po tu risku, nie viac a nie dlhsi cas ako sa ma...verim, ze budu ciarky silniet...hod sem najblizsie foto...drzim palce 😉