icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bella1235
1. mar 2016

@niky1141997 to iste aj ja ...ale nepomohlo mi nič len sa s tým naučiť fungovať 🙂 a každým dnom verím ze to ustúpi. Zatiaľ márne 🙂

luta13
1. mar 2016

@bella1235 neboj ustupi!...ja som to mala velmi dlho, boli dni ked som malo zjedla, lebo mi nechutilo, a zas dni, ked som jedla normalne, no tazilo ma vzdy - nebolo dobre ani tak, ani tak, proste nijak a znervoznovalo ma to...no treba cakat a tesit sa na lepsie dni...ked odzvonia problemy so zaludkom, bude lepsie a svet bude hned krajsi...patri to k tehotenstvu, nic s tym my zeny neurobime...😉

adika84
1. mar 2016

@bonboniera15 tak ten pepino nic moc, ja som ho akurat skusila a dnes som mala dostat ms a nic neukazal tak kupim len life light, maju ho normalne v lekarni?

bonboniera15
1. mar 2016

Baby tak potvrdene som v 5 tyzdni ;)

bonboniera15
1. mar 2016

Len mi zistila zápal moc. Ciest mam hnie nasadila atb hadam neuskodia

laska07
1. mar 2016

@bonboniera15 gratulujem.Kedy ides na najblizsiu kontrolu?Kedy si mala poslednu menstruaciu?

bonboniera15
1. mar 2016

31 marca, a poslednu som mala 27 januara

bonboniera15
1. mar 2016

@adika84 ano ja som si ho kupila norm. V lekarni aj ked kazda ma inu ponuku testou 🙂

bonboniera15
1. mar 2016

@luta13 mala si dobry odhad ;)

susanm
1. mar 2016

Zeny, pradte mi, je toto duch ci uz blaznim? Vidno ho len z jedneho uhla...testik som robila z ranneho mocu, vecer bol snehobiely...ale tu sa mi zda, ze nieco vidim 😁 ale neviem, ci je to len kanalik, alebo tien...MS mi meska 5 dni...co je na mna dost dlho, vacsinou mam 28-30 DC...a zda sa mi, ze mam aj tehu priznaky, ale tie mavam skoro kazdy mesiac pred MS 😂 ale teraz je to akesi ine...sem tam ma pichne v pravom vajecniku, tri dni mam svetlo ruzovy vytok - ale len vecer, par kvapiek vidno na intimke, rozbiehajuca MS to isto nie je. A maam hroznuuu citlivost na pachy, hlavne cistace prostriedky, mam z nich taky pocit, ze mi vyrazaju dych...inak nevraciam, ani prsia nemam naliate a nebolia ma...baby radte 😃 k dr chcem ist az ked mi vyjde normalny test

adika84
1. mar 2016

@bonboniera15 tak sa pojdem kuknut, lebo sa mi nechce cakat na ten pepino test pokym ukaze normalne //

janka7291
1. mar 2016

@susanm Ahoj. Niečo sa tam slabunko črtá, ale keď to vidno len z jedného uhla, môže to byť aj kanálik...Skús znova ráno, alebo o dva dni...ak to vydržíš 🙂 Už by to malo byť silnejšie...Držím silno palčeky nech sú tam koľajnice 😉

susanm
1. mar 2016

@janka7291 dakujem 😊 pokusim sa vydrzat s testovanim aspon do stvrtku...ale ta neistota je hrooozna 😃 a vyskusam asi iny test, lebo tymto lacnym pepinam akosi neverim 😁

vevericka13
1. mar 2016

@misel0806 no idealne bude, ked praskne sama, ked to bude folikularna cysta, pokial to bude endometrioza tak je to velmi zle, taku mi uz operovali laporoskopiou, ale kedze mam len jeden vajecnik je tam riziko, ze mi ho vezmu, tak sa to bude riesit mozno nejakou punkciou alebo co, hlavne teraz sa nevie aka ta cysta je. ci je plna tekutiny alebo krvi

misel0806
1. mar 2016

@vevericka13 neviem lebo ja som to nikdy nemala reku co to je preto sa pytam.. No nech ti to dobre dopadne nech to neni az tak vazne drz sa😄😄

janka7291
1. mar 2016

@susanm Poznám tu neistotu...my sa síce ešte nesnažíme dlho, iba od januára...ale vydržať netestovať, takto to obdivujem 😀 u mňa už padlo pár testíkov a to som sľubovala, že počkám kým nebude meškať aspoň dva dni...ach jááj 😝 možno skús kúpiť digitálny...

susanm
1. mar 2016

@janka7291 My sa nesnazime vobec 😁😁 ak by sa to stalo, tak by to bola len nehoda, ale kedze nepouzivame ochranu tak by ma to az tak neprekvapilo 😂 pride na psa mraz 😃😃 drzim prsteky, aby sa vam co najskor zadarilo 😊 uz som zvazovala aj ten clearblue, ale u nas maju vo vsetkych lekarnach iba rapiclear, asi podmazli vsetkych lekarnikov, aby nic ine nepredavali 😁 a rapi neverim tak isto ako pepinu, baby co poznam s nim maju negativne skusenosti, ukazoval // az ked mali tehu potvrdene od lekara...a predsa ta menej mrzi investicia do 10tich lacnych pepino testov ako 50€ vyhodenych do vzduchu za rapi

bonboniera15
1. mar 2016

Baby mala ste daktora zápal moč ciest? V tehotenstve?

katariiiina
1. mar 2016

Žienkyyyy zajtra idem k lekárke, tak držte palce, aby mi potvrdila "narodeninový darček" pre manžela!!!! Od stredy som si žiaden test nerobila, takže som fakt zvedavá, či sa nám tam niečo ukáže...

sofokles1
1. mar 2016

@susanm to je kanalik a je to moc tenke , ale drzim palceky

susanm
1. mar 2016

@sofokles1 ano, asi to bude najskor kanalik...ale stale mi vrta hlavou ta moja meskajuca MS, nikdy mi nezvykne takto meskat...asi sa este raz testem digi testom, nech mam istotu 😊

sofokles1
1. mar 2016

@susanm ved hej aj mne meskala tiez a to som nevedela ze som tehotna az doktorka mi povedala a potom testy . Tak drzim palceky .

meli8412
1. mar 2016

@susanm s digy testom pockaj, ma citlivost 25, skus 10-kovy z ranneho mocu. Drzim palce!

susanm
1. mar 2016

@meli8412 Ten ktory som si robila bol 10tkovy...po 5 dnoch meskania by mi uz mal nieco ukazat, keby som bola tehu, nie? Vyskusam asi este inu znacku...ty si si robila digitalny? Po kolkych dnoch meskania?

karmela
1. mar 2016

@susanm skus obyčajny testik z vlastnej skusenosti viem,že ms ti moze meškať ked nepraskne folikul a telu sa tak nedostavy signal na spustenie ms..Mne meškala raz 15dni testy negativne a pomohla mi až dr nasadenim dhupastonu ktory po dalsich 6tich dnoch spustil ms..Držím palce aby bol testik pozitivny,alebo čím skor ti došla ms.. 😉

susanm
1. mar 2016

@karmela Dakujem 😊 asi by bolo najlepsie hned skocit za dr. , nech neminam majland za testy 😁 lebo uz sa vidim, ze do konca tyzdna si ich spravim minimalne 10 😂

laska07
1. mar 2016

@bonboniera15 ja som mala poslednu 26.1. Podobne ako ty a o mesiac sa mam objednat na vysetrenie.Zatial mi bolo vidiet len bublinku,plodik nie.A tebe?

laska07
1. mar 2016

@katariiiina a kedy si mala poslednu MS ?Silno drzim palce.

veronikax
1. mar 2016

@jaruska18 a co hovorila kamoska??? Ze kedy sa zacina hcg vytvarat?? 🙂))))

meli8412
1. mar 2016

@susanm u mna to bolo ine, ja som bola na ivf, ale 1 den pred neocakavanou ms. Ale ked mas takeho ducha, digy ti podla mna nic neukaze, ale zazraky sa mozu diat. Mas doma nejaky test? Mozes byt aj ten pripad, ze ti pomalsie rastie hcg.