Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bella1235 neboj ustupi!...ja som to mala velmi dlho, boli dni ked som malo zjedla, lebo mi nechutilo, a zas dni, ked som jedla normalne, no tazilo ma vzdy - nebolo dobre ani tak, ani tak, proste nijak a znervoznovalo ma to...no treba cakat a tesit sa na lepsie dni...ked odzvonia problemy so zaludkom, bude lepsie a svet bude hned krajsi...patri to k tehotenstvu, nic s tym my zeny neurobime...😉
@bonboniera15 tak ten pepino nic moc, ja som ho akurat skusila a dnes som mala dostat ms a nic neukazal tak kupim len life light, maju ho normalne v lekarni?
Baby tak potvrdene som v 5 tyzdni ;)
Len mi zistila zápal moc. Ciest mam hnie nasadila atb hadam neuskodia
@bonboniera15 gratulujem.Kedy ides na najblizsiu kontrolu?Kedy si mala poslednu menstruaciu?
31 marca, a poslednu som mala 27 januara
@adika84 ano ja som si ho kupila norm. V lekarni aj ked kazda ma inu ponuku testou 🙂
@luta13 mala si dobry odhad ;)
Zeny, pradte mi, je toto duch ci uz blaznim? Vidno ho len z jedneho uhla...testik som robila z ranneho mocu, vecer bol snehobiely...ale tu sa mi zda, ze nieco vidim 😁 ale neviem, ci je to len kanalik, alebo tien...MS mi meska 5 dni...co je na mna dost dlho, vacsinou mam 28-30 DC...a zda sa mi, ze mam aj tehu priznaky, ale tie mavam skoro kazdy mesiac pred MS 😂 ale teraz je to akesi ine...sem tam ma pichne v pravom vajecniku, tri dni mam svetlo ruzovy vytok - ale len vecer, par kvapiek vidno na intimke, rozbiehajuca MS to isto nie je. A maam hroznuuu citlivost na pachy, hlavne cistace prostriedky, mam z nich taky pocit, ze mi vyrazaju dych...inak nevraciam, ani prsia nemam naliate a nebolia ma...baby radte 😃 k dr chcem ist az ked mi vyjde normalny test
@bonboniera15 tak sa pojdem kuknut, lebo sa mi nechce cakat na ten pepino test pokym ukaze normalne //
@misel0806 no idealne bude, ked praskne sama, ked to bude folikularna cysta, pokial to bude endometrioza tak je to velmi zle, taku mi uz operovali laporoskopiou, ale kedze mam len jeden vajecnik je tam riziko, ze mi ho vezmu, tak sa to bude riesit mozno nejakou punkciou alebo co, hlavne teraz sa nevie aka ta cysta je. ci je plna tekutiny alebo krvi
@vevericka13 neviem lebo ja som to nikdy nemala reku co to je preto sa pytam.. No nech ti to dobre dopadne nech to neni az tak vazne drz sa😄😄
@janka7291 My sa nesnazime vobec 😁😁 ak by sa to stalo, tak by to bola len nehoda, ale kedze nepouzivame ochranu tak by ma to az tak neprekvapilo 😂 pride na psa mraz 😃😃 drzim prsteky, aby sa vam co najskor zadarilo 😊 uz som zvazovala aj ten clearblue, ale u nas maju vo vsetkych lekarnach iba rapiclear, asi podmazli vsetkych lekarnikov, aby nic ine nepredavali 😁 a rapi neverim tak isto ako pepinu, baby co poznam s nim maju negativne skusenosti, ukazoval // az ked mali tehu potvrdene od lekara...a predsa ta menej mrzi investicia do 10tich lacnych pepino testov ako 50€ vyhodenych do vzduchu za rapi
Baby mala ste daktora zápal moč ciest? V tehotenstve?
Žienkyyyy zajtra idem k lekárke, tak držte palce, aby mi potvrdila "narodeninový darček" pre manžela!!!! Od stredy som si žiaden test nerobila, takže som fakt zvedavá, či sa nám tam niečo ukáže...
@susanm skus obyčajny testik z vlastnej skusenosti viem,že ms ti moze meškať ked nepraskne folikul a telu sa tak nedostavy signal na spustenie ms..Mne meškala raz 15dni testy negativne a pomohla mi až dr nasadenim dhupastonu ktory po dalsich 6tich dnoch spustil ms..Držím palce aby bol testik pozitivny,alebo čím skor ti došla ms.. 😉
@bonboniera15 ja som mala poslednu 26.1. Podobne ako ty a o mesiac sa mam objednat na vysetrenie.Zatial mi bolo vidiet len bublinku,plodik nie.A tebe?
@katariiiina a kedy si mala poslednu MS ?Silno drzim palce.

@niky1141997 to iste aj ja ...ale nepomohlo mi nič len sa s tým naučiť fungovať 🙂 a každým dnom verím ze to ustúpi. Zatiaľ márne 🙂