icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
1. mar 2016

@dannkka vidim //..no vidim aj to, aky je rozpity, tzn., ze testuj znova a menej namoc do mocu, tak normalne po tu risku, nie viac a nie dlhsi cas ako sa ma...verim, ze budu ciarky silniet...hod sem najblizsie foto...drzim palce 😉

dannkka
1. mar 2016

@luta13 dakujem, ale nevyzera to dobre :(

mimka11111
1. mar 2016

@dannkka tie testíky sú skoro čisté, ale niečo tam je .......neviem na ktoreh strane si písala, že na prvom testíku bola viditelná čiarka aj na druhý deň...len pre porovnanie by bolo fajn vidieť aj ten testík

misel0806
1. mar 2016

@dannkka strasne zle viditelne clovek sa musi ozaj natrapit aby videl ciarku. No na tim pruzkovom sa mi bieco mihoce. Na tom kazetovon nic.. 😄😄

dannkka
1. mar 2016

@mimka11111 naamateste je na dobrom svetle vidiet hrubu ruzovu ciarocku, ale na tom druhom zarucene nic. Prikladam fotku toho prveho. Dnes je uz tazko vidiet aj kontrolnu, tak neviem, ci nieco uvidis

bonboniera15
1. mar 2016

Ahojte baby ja mam tiez taký problém urobila som si 3 testy a na kazdom bolo inak vzdy vysiel duch ktory bud ostal taky alebo zosilnel co si o tom myslite? Mms mi meska uz 3 deň...myslite ze by sa nam konecne podarilo?

adria88
1. mar 2016

@bonboniera15 no ja myslím, že sa môžeš tešiť 😉

diabliq6666
1. mar 2016

@bonboniera15 mas rovnake testiky ako ja🙂takze ano🙂vitaj medzi nami tehulkami🙂

bonboniera15
1. mar 2016

diabliq6666 dufam ze ano dnes idem na krvne testy tak len dúfam ze vyjdú tak ako maju, s priateľim sa pokusame ut dlhšiu dobu, zacala som pred mesiacom užívať inofolic na radu jednej známej tak dúfam ze sa pridam ku tehu..

mimka11111
1. mar 2016

@dannkka nooo,ja si aj tak myslím, že ešte nemusí byť nič stratené, kým nedostaneš mms....ten prvý testík tiež nebol extra silno pozitívny, dalšie dva tiež ....a ber do uvahy, že si testovala s tromi rôznymi druhmi testov...takže aj ich vzájomné porovnanie môže byť skreslujúce.....na tvojom mieste by som sa zbytočne nestresovala a počkala ešte pár dní....a ako vieš, že si 17 DPO? meriaš si BT?

adika84
1. mar 2016

@bonboniera15 gratulujem a ten prvy test je akej znacky?

bonboniera15
1. mar 2016

@adika84 pepino test to bol uplne prvy , a tie ostatne su, lige light, a rapid

niki_9212
1. mar 2016

@dannkka ahoj ja som tiež robila test trošinku skôr a môj test vyzeral presne tak isto ako tvoj... Odvtedy som neskúšala, proste verím v to že mrcha nepríde 😊 Nesmieme zúfať!

maja367
1. mar 2016

@bonboniera15 podla mna ano si tehona 😉 🙂

diabliq6666
1. mar 2016

@bonboniera15
@bonboniera15 tak ja po takychto testoch mam tehu potvrdene,takze verim,ze aj ty budes mat🙂

adika84
1. mar 2016

@bonboniera15 pepino test mam dom akurát som ho chcela zajtra vyskusat lebo dnes mrcha nedorazila nastastie tak uvidíme zajtra 🙂

dannkka
1. mar 2016

@mimka11111 ano, meriam a hlavne to vzdy viem aj bez toho. V den ovu ma zacnu boliet prsia 🙂 len teraz ich mam cele modre pokryte zilami. Preto som robila test

bonboniera15
1. mar 2016

No uvidime dnes 🙂 idem ku gynde dufam, ze testy potvrdi 🙂

bonboniera15
1. mar 2016

Baby tie co ste tehu pociťovali ste bolest v podbrusku? Ako keby pred mrchou?

niki_9212
1. mar 2016

@bonboniera15 verím že to vyjnde ale tehu zatiaľ neviem na ist, stále čakám... 😖 ale bolesti som mala tento mesiac dostatočné takdaj vedieť či sa moja nádej zvyšuje ešte o čosi viac 😊

adela232
1. mar 2016

@bonboniera15 Áno určite si tehu podľa testov. O tom niet pochýb. Môžeš sa tešiť 🙂

bonboniera15
1. mar 2016

@adela232 no velmi dúfam ze ano 🙂 neskutočne sa teším, i ked mrcha len 3 fni mešká, ale tolko testov pozitivnych je dufam pravda

adela232
1. mar 2016

@bonboniera15 Určite. Ja som mala ducha na 28 den cyklu čiže ešte ani nemeškala a už som si bola istá že som v tom, lebo každý den čiarka silnela. Držím palce!

mimka11111
1. mar 2016

@dannkka neboj,bude to dobre, este nic nie je jednoznacne...🙂 je prilis skoro na nejake zavery ...testuj o par dni 🙂

niky1141997
1. mar 2016

Ahojte babulky.Viem že to tu nepatrí ale chcem sa len opýtať.Som v 8 tt a uz dva týždne mám ťažobu na žalúdku aj keď sa najem aj keď nie.Už vážne neviem čo by mi pomohlo.Máte s tým skúsenosti? Ďakujem 😕

luta13
1. mar 2016

@dannkka no nehadz flintu do zita!...na tom vrchnom fialovom pasikovom vidim slabulinkeho dusika...cisty uplne nie je...a meska Ti uz MS? ak nie, pockaj do meskania, potom az testni...ak je duch duchom, bude silniet...drzim velmi palceky...daj potom vediet... 🙂

luta13
1. mar 2016

@bonboniera15 tu nie je co "MYSLIET"!!!...je to jasne ako facka...vidim krasne silne //...a gratulujem 😉...uzivaj tehulkovanie...🙂

luta13
1. mar 2016

@bonboniera15 pozri moj Album "Druhe dietatko Sebastian"...tam su testy 2 dni po meskani MS a robene 3 dni po sebe...pozri ako mi silneli //...Ty mas ukazkove //, takze vobec nevahaj, len tomu ver...Dufam, ze Dr.Ti to potvrdil dnes...ratam, ze si taky 4-5tt...a ano bolesti ako pri MS som ja mala asi tyzden...je to normalne, lebo sa Ti zväcsuje maternica, aby sa fazulke dobre byvalo v domceku 😉...no ja som tiez neverila, ze som tehu, aj ked som mala pozitivne testy...bolo to pre mna prekvapenie, ze tak skoro - po 2, ci 3 cykloch snazenia sa to vyslo 😉...isla som z koze vyskocit, ked mi to Dr.potvrdil...daj vediet, co na to DR...🙂

luta13
1. mar 2016

@niky1141997 skus jest pomenej a castejsie...a skus si najst na fore v casti 1.trimester tuto temu...mala by tam byt o tom otvorena diskusia si myslim, lebo aj mne minuly rok teda nebyvalo najlepsie od zaludka...podobne som sa citila ako Ty...tiez mi kazali jest pomenej a castejsie...no ako hovorim, kukni na fore tuto temu, urcite ju tam najdes niekde...ak nie, zaloz temu Ty a urcite sa ti na to vyjadri viac tehuliek, ktore tym presli 😉

niky1141997
1. mar 2016

@luta13 ďakujem 🙂