icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jaruska18
1. mar 2016

@veronikax splietala nieco s tym ze ked uz je oplodnene ale nieje uhniezdene..take nieco 😆

mirkazoravy
1. mar 2016

@bonboniera15 ja som mala zapal mocovych ciest,ale nevedeka som,ze som tehotna. Este sa doma zo mna smiali,ze to tehotne mavaju :D Mala som taky silny, ako nikdy v zivote,aj krv v moci... Atb som brala asi tyzden -do chvile,ked mi vysiel poz. teh.test. Ale maly je zdravy,krasny,nechyba mu nic.

katariiiina
1. mar 2016

@laska07 20 januára, dám vedieť, ako som dopadla ;)

laska07
1. mar 2016

@katariiiina Oki budem sa tesit.Drzim palce.tfuj tfuj 😊

6mia6
1. mar 2016

Minulý mesiac duch na 3 testoch, ktorý sa stratil a predvčerom toto.... posledná ms 26.1., k doktorovi sa neponáhľam ešte počkáme. Keď sme si s mužom povedali, že dve deti predsa stačia už červík cestoval 😀

laska07
1. mar 2016

@6mia6 a vies aj kedy si mala ovulaciu?Ja som mala tiez poslednu MS 26.1.

6mia6
1. mar 2016

@laska07 myslím ze okolo 12.2., ale nikdy som nemerala len podla príznakov

laska07
1. mar 2016

Ja tentokrat neviem kedy ale styk bol len 14.2.tak zrejme po tom datume.Chcela by som aj ja uz testnut.

niky1141997
1. mar 2016

@bella1235 ahoj....v kolkatom si bola/si tyzdni ked ti to začalo??...mne miestami pomáhala coca cola.A keď som včera zjedla zeleninovy šalát s paradajkami tak už som aj bežala.Ráno mám strašné návaly tepla a točieva sa mi hlava...keď si dám ale čokoládku tak už lepšie😊😊hádam nebude horšie...

bonboniera15
1. mar 2016

@mirkazoravy ďakujem za odpoveď mne povedala ze mam hnis na 3 krížiky dala atb ale ze tehotne mozu užívať 🙂 rak dúfam ze to nic neskomplikuje a 31 budem kukat ako mu bije srdiecko

bonboniera15
1. mar 2016

@laska07 bublinu? Ja neviem mne len povedala ze som tehotna ale ze ked je to v 5týždni tak mam prist o mesiac pozriet ci mu bije srdiecko takze predpokladam ze plod veľkosti fazulky 🙂

6mia6
1. mar 2016

Mne meska ms

6mia6
1. mar 2016

@laska07 mne mešká

6mia6
1. mar 2016

@laska07 zajtra vymazem predosle prispevky. Mne ms mešká 4 dni. Skusila by som hned rano test. Dnes som dala kontrolný hned ráno a tiez tam boli take kolajnice. Prvy co je na fotke som robila na obed.

luta13
2. mar 2016

@bonboniera15 tesim sa s Tebou...gratulujem a uzivaj si rastuce brusko...skore uzdravenie mocovych ciest prajem...mamina... 😅

luta13
2. mar 2016

@6mia6 tehotenstvo ako vysite! ved krasne // ...krajsie ani nemozu byt...to si uz teraz hadam aj v 7tt...myslim, ze je zbytocne testovat, skor sa objednaj na gyndu na potvrdenie tehu...gratulujem 🙂

luta13
2. mar 2016

@susanm skus test Dr.max...ja som s nim bola spokojna a moje Hcg.tiez 😉...drzim palce...🙂..hod sem potom foto...

luta13
2. mar 2016

@katariiiina myslim na Teba dnes...😉...daj potom vediet..🙂

bella1235
2. mar 2016

@niky1141997 ahoj no mne to začalo tak kusok po šiestom týždni a najhoršie mi bolo tak do dvanásteho clovek sa aj snaží ist podla nejakých rad co si prečíta ale mne nepomáha nič tiež si dávam sem tam colu. Ja som bola naučená pred tým len na čistú vodu ako na pitný režim teraz nemôžem ani čistú vodu cítiť jednoducho sa to všetko akosi otočilo 🙂 ale tak teraz fungujem tak ze stale mi je tažko len uz som si na to akosi zvykla a naozaj by som bola rada keby sa to postupne vytratilo. Teraz som 15.tt. Všetko co zjem zjem v podstate na silu a hlavne obed. Ale tak patrí to k tomu niekomu je lepšie niekomu horšie asi patríme do tej skupiny ze nam je trochu horšie 😉 to zvládneme uvidis aj ked viem ze clovek by si to inak vedel užiť keby mu bolo dobre respektíve keby mu nebolo nič 🙂 drz sa a hlavne nech všetko ostatne klape ako ma...

bonboniera15
2. mar 2016

@luta13 ďakujem velmi pekne uz len počkať do 31 aby pozrela.ci bije srdiečko v co.dúfam ze lieky ktore mi nasadila mi neuskodia a ani plodu...

jaruska18
2. mar 2016

15 DPO 🙂 dufam ze silnie ciarka dostatocne 🙂

kudusko
2. mar 2016

@jaruska18 nadhera ukážkovo ti silnie 🙂

lenivica
2. mar 2016

ahojte baby, toto bol dnešný z prvého ranného. Značka testu dr max- LADY MAX, predtým mi tento z poobedneho mocu nevyšiel.... Tuším, ze čiarka silnie.... Ten poobedny moc bol asi veľmi triedený kedže sa snažím Piť veľa tekutín a preto vyšiel slabší... Predtým som si robila mamatesty. Dúfam, ze čiarka bude len silnieť... V piatok by som mala dostať MS, no dúfam, ze nedostanem a o týžden vyskúšam test znova kedže u DR ešte predvčerom nebolo vidieť nič a tak ma objednali o dva týždne. Dufam, ze sa mimi nevyplavi preč a bude pekne rast ❤️🍼👶🏻

adika84
2. mar 2016

@jaruska18 supeeee pekne, aka je to znacka testov?

jaruska18
2. mar 2016

@adika84 su to testy dr max 🙂

jaruska18
2. mar 2016

@lenivica krasna ciarka 🙂 gratulujem 🙂

adika84
2. mar 2016

@jaruska18 a aj sa nejak volaju? aby som vedela ich vedela kupit 🙂

jaruska18
2. mar 2016

@adika84 tieto 🙂