Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 dakujeem 🙂 velmi dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂 pozri vrchny je 13 dpo a spodny 15 dpo. Myslis ze je silnejsi? Mne to mobil tak cudne ukazuje 😊
@jaruska18 určite je silnejší 😉
@nataly12345 uz nech mam obidve rovnakee lebo zatial nebudem spokojna 🙂
@bonboniera15 Ked ti lekarka povedala,ze mozes,tak ti tak musi byt 😉 A nemas ziadne priznaky? Palenie pri moceni? Gratulujem a uzivaj si to najkrajsie obdobie v zivote zeny ;)
@jaruska18 jasne,ze silnie,, som chcela napisat,ze naco tolko testujes ale nenapisem to,lebo aj ja tak testovala 7testov😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
@jaruska18 jasneže jesilnejši neboj všetko je v poriadku.
@mirkazoravy pálenie ani nie sle pichali ma včera vo vajecnikoch, ziadne priznaky moc.ciest take silne....aj doktorka sa cudovala, ale ze to moze byt tim ze som mala len na začiatku..ale po atb citim úľavu...
@sfera az do porodu 😆😆😆 ale nie. Mam doma este 2 testy no uz iba gravitest a este digi spravim niekedy a dam si uz pokoj 😀
@sara34valentina vzdy si poviem ze poslednyy a nikdy to tak nieje 😆
@butterfly333 😊😊 dufam ze ano 😊
Dievčence takže mám to potvrdené 🙂 Náš fliačik má 6 týždňov, už bolo vidieť aj odozvu srdiečka 🙂 27.10. je náš prvotný termín, tak sa úprimne tešíme 🙂 Prajem Vám zo srdiečka, aby ste sa čo najskôr taktiež mohli tešiť, krásny deň 🙂
@baby24 áno, na 31DC mi ukázalo silnejšieho ducha. Potom o dva dni na to som skúsila zase a čiarka bola o mnoho slabšia, tak som sa zľakla, ze sa niečo deje a išla som ku gynke ale ešte nič nebolo vidno, iba ze je vysoko sliznica co môže znamenať tehu. Obe testy som si robila poobede. Ale tento dnešný je z prvého ranného ☺️
@katariiiina Super, nech mimi rastie v brusku! Tesim sa
@bella1235 ahoj..vždy si budem hovoriť že keď to zvládli ostatné ženy (sú aj horšie prípady ako je nám dvom) tak to zvládneme aj MY 😊 len musime papať po mensich davkach a častejšie.Napriklad ovocie som nemohla ani citit a dnes som uz zjedla dve jablká...všetko sa to asi otáča 😊tak sa držkajte a nech je vsetko v poriadku.

@jaruska18 no moja tosu už riadne kolajnice držím palce nech je všetkov poriadku a krasne tehulkovanie. 🙂