icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
2. mar 2016

@jaruska18 no moja tosu už riadne kolajnice držím palce nech je všetkov poriadku a krasne tehulkovanie. 🙂

jaruska18
2. mar 2016

@butterfly333 dakujeem 🙂 velmi dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂 pozri vrchny je 13 dpo a spodny 15 dpo. Myslis ze je silnejsi? Mne to mobil tak cudne ukazuje 😊

nataly12345
2. mar 2016

@jaruska18 určite je silnejší 😉

jaruska18
2. mar 2016

@nataly12345 uz nech mam obidve rovnakee lebo zatial nebudem spokojna 🙂

baby24
2. mar 2016

@lenivica a mamatest ti vyšiel tiež pozitívny?

kakatulik
2. mar 2016

@jaruska18 kolajnice jak brvno a ona nie je spokojna. Ach jaaaj. 😏

jaruska18
2. mar 2016

@kakatulik ale co by som nebola 😆😆

mirkazoravy
2. mar 2016

@bonboniera15 Ked ti lekarka povedala,ze mozes,tak ti tak musi byt 😉 A nemas ziadne priznaky? Palenie pri moceni? Gratulujem a uzivaj si to najkrajsie obdobie v zivote zeny ;)

dannkka
2. mar 2016

Stale duch, ale menej duchovejsi

meli8412
2. mar 2016

@dannkka skus znova odfotit, fotka je rozmazana

sara34valentina
2. mar 2016

@jaruska18 jasne,ze silnie,, som chcela napisat,ze naco tolko testujes ale nenapisem to,lebo aj ja tak testovala 7testov😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

dannkka
2. mar 2016

@meli8412 lepsie sa neda, mam zly fotak. Toto je najostrejsia

piacere
2. mar 2016

@dannkka pokiaľ by to bolo zdravé tehu (ak to vôbec tehu je), tak nemôžeš mať takýchto duchov už tretí deň?

dannkka
2. mar 2016

@piacere mimomaternicove? MS mi meska 4 dni

mawiya
2. mar 2016

@dannkka zlatik nechcem ťa sklamať, ale tieto testy robia falošných duchov. a tri dni za sebou by už musel silnieť trošička ak by bolo tehu prosperujúce. ale aj tak ti držím palce.

piacere
2. mar 2016

@dannkka skôr biochemické.... Pri mimomaternicovom sa telo spočiatku správa ako pri normálnom tehu, teda aj testy sú pekne pozitívne. Akurát na sone nič nie je a ak sa berie opakovane krv,, tak hcg zvykne kolísať hore-dole....

dannkka
2. mar 2016

@piacere to by bola ta lepsia moznost. Skocim si po vyvolavacku

mawiya
2. mar 2016

@dannkka nemohla si mať ovulaciu neskôr?

dannkka
2. mar 2016

@mawiya nemyslim si

butterfly333
2. mar 2016

@jaruska18 jasneže jesilnejši neboj všetko je v poriadku.

sfera
2. mar 2016

@jaruska18 je silnejsia, ale napriklad ja som nikdy nemala rovnako silne obe,tak neviem dokedy budes testovat....😋

bonboniera15
2. mar 2016

@mirkazoravy pálenie ani nie sle pichali ma včera vo vajecnikoch, ziadne priznaky moc.ciest take silne....aj doktorka sa cudovala, ale ze to moze byt tim ze som mala len na začiatku..ale po atb citim úľavu...

jaruska18
2. mar 2016

@sfera az do porodu 😆😆😆 ale nie. Mam doma este 2 testy no uz iba gravitest a este digi spravim niekedy a dam si uz pokoj 😀
@sara34valentina vzdy si poviem ze poslednyy a nikdy to tak nieje 😆
@butterfly333 😊😊 dufam ze ano 😊

katariiiina
2. mar 2016

Dievčence takže mám to potvrdené 🙂 Náš fliačik má 6 týždňov, už bolo vidieť aj odozvu srdiečka 🙂 27.10. je náš prvotný termín, tak sa úprimne tešíme 🙂 Prajem Vám zo srdiečka, aby ste sa čo najskôr taktiež mohli tešiť, krásny deň 🙂

lenivica
2. mar 2016

@baby24 áno, na 31DC mi ukázalo silnejšieho ducha. Potom o dva dni na to som skúsila zase a čiarka bola o mnoho slabšia, tak som sa zľakla, ze sa niečo deje a išla som ku gynke ale ešte nič nebolo vidno, iba ze je vysoko sliznica co môže znamenať tehu. Obe testy som si robila poobede. Ale tento dnešný je z prvého ranného ☺️

meli8412
2. mar 2016

@lenivica gratulujem! Asi tie fialove testy stoja za prd. Zbytocne ta stresovali. Krasne tehulkovanie!

meli8412
2. mar 2016

@katariiiina Super, nech mimi rastie v brusku! Tesim sa

baby24
2. mar 2016

@lenivica hm...Ja som tiez robila mama testy a ten mi ukazal silnejsieho ducha dalsi test nix preto sa pytam ze ako je to mozne....

lenivica
2. mar 2016

@baby24
@meli8412 mamatesty tie fialove su asi kvalitnejšie, lebo tie mi ukázali aj poobede čiarku, za to dr max test poobede neukázal ani len ducha... No aj tak som sa zľakla, ze sa niečo deje 😞

niky1141997
2. mar 2016

@bella1235 ahoj..vždy si budem hovoriť že keď to zvládli ostatné ženy (sú aj horšie prípady ako je nám dvom) tak to zvládneme aj MY 😊 len musime papať po mensich davkach a častejšie.Napriklad ovocie som nemohla ani citit a dnes som uz zjedla dve jablká...všetko sa to asi otáča 😊tak sa držkajte a nech je vsetko v poriadku.