icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jaruska18
3. mar 2016

@kudusko preco myslis ze pomalsie? Ci mas skusenost? 🙂

diabliq6666
3. mar 2016

@jaruska18 urcite sa tymto nestresuj...mne vysli dvakazetove pekne silne,potom dva taketo ,ktore boli o polovicu svetlejsie,co som sa zlakla poriadne a potom posledny taky silny,ze testovacia bola slabsia ako tehu ciarka

janulka_1
3. mar 2016

@jaruska18 nestresuj, je pekná, viditeľná a neslabne

laska07
3. mar 2016

Dievcata dnes 38 DC a prvy testik vysiel celkom pekne.Stale tomu nemozem uverit.

kudusko
3. mar 2016

@jaruska18 no videla som to nie raz tieto testy skoro ukazuju ale ako nahle uz sa objavi ciarka ppmalsie tmavne skor ten dr.max silnie lepsie inac ten na 15 dpo mas super niektora baba ani taky nema je to v poriadku💙👍💋

jaruska18
3. mar 2016

@kudusko dakujem 🙂 mam strach taky cudny pocit..som zvedava na zajtrajsi ten dr max

rebeka211
3. mar 2016

@jaruska18 Ahoj.Gratulujem ku krasnym //. A neboj,vsetko je ok.Ja som tiez testovala mamatestami a ozaj pomalicky silneju.

rebeka211
3. mar 2016
sara34valentina
3. mar 2016

@laska07 gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂

laska07
3. mar 2016

@sara34valentina Dakujem.Mozem sa opytat ukazuje mi pri prispevku aj v kt.som tyzdni?Neviem ci som si to dobre nastavila.Dakujem

sara34valentina
3. mar 2016

@jaruska18 uz prestan , lebo ti dam po zadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 krasne Ti silnie, uz tolko netestuj alebo kup iny test, si tehotna a nestresuj, to je horsie , ked stresujes....!! skusim ti odfotit moje testy z knizky uz su tam nalepene🙂

sara34valentina
3. mar 2016

@laska07 ukazuje ☺☺☺6tyzden

sara34valentina
3. mar 2016

@jaruska18 kazdej silnie a stupa hcg inac neboj👌

laska07
3. mar 2016

@sara34valentina dakujem.

kakatulik
3. mar 2016

@laska07 ze celkom pekne. Nie som si celkom ista,ci ide aj krajsie😀gratulujem!

mawiya
3. mar 2016

@jaruska18 dievka moja zlatá, silnie krásne, navyše použila si iný test, tieto majú o hovne farbivo a na 16 DPO je to krásne. Tak už nestresuj.

jaruska18
3. mar 2016

@sara34valentina dakujem zlatik 😊 zajtra pojdem k dr aj ked este asi nic neuvidii no zoberie krv a budem potom uz spokojna 🙂
@mawiya velmi dufam ze je vsetko v poriadku. Skusim rano dr max a poyom sup k dr 🙂
@rebeka211 toto su gravitesty no myslim ze rovnake ako mamatesty 🙂

kakatulik
3. mar 2016

@jaruska18 ja by som s tou dr.este pockala. Ved tebe meska iba par dni...ked nebude HCG este dost hore,tak sa budes znova stresovat ze co. Kup si digi test. Pockaj do soboty a testni. A uz sa konecne tes. Ved z tolkeho premyslania to fakt nestihas🐸😘

jaruska18
3. mar 2016

@kakatulik ja k dr chcem ist hlavne preto ze mam dost silny zapal ucha. Usna mi nemoze dat ziadne lieky na to. Dnes mi znovu prepichovala ucho vnutri. Zajtra tam idem zase. A mozno gyn mi nieco daa..preto som rozmyslala ze pojdem k nemu uz zajtra 🙂

sara34valentina
3. mar 2016

@jaruska18 na ucho ti da len krcny lekar nieco musis mu len povedat ze si tehotna ! ja bola s bolestou ucha na krcnom v nemocnici na zaciatku tehu , a bol to nos upchaty a tlacil do ucha .....dali mi len kvapky co mozes v tehu do nosa a povolilo, ja mam celkovo v tehu suchsi nos a povedala mi gyn ze je to bezne v tehu,,,,,, sucha sliznica..................ze to po porode bude znovu ok teraz je to uz lepsie 🙂

kakatulik
3. mar 2016

Tomuto slovenskemu systemu ja nikdy neporozumiem. OLR vidi v uchu zapal a neda kvapky. Ved tie posobia lokalne a na babo nemaju dosah.😕

jaruska18
3. mar 2016

@kakatulik predvcerom mi dala taku fialovu vodicku na vatu a do dnes som to tam mala a dnes zbadala ze sa mi tam spravilo hnisave lozisko tak to prepichla a dala mi tam ichtamoluvu mast a este nejaku do zajtra..to ze cakam babo som jej povedala hned predvcerom.
Dufam ze to uz ustuupi a bude pokoj..
@sara34valentina

kakatulik
3. mar 2016

@jaruska18 a kde mas to lozisko. Dufam ze nie v strednom uchu,lebo na to by boli najucinndjsie antibiotika.
Nie som ich zastancom,ale v takychto pripadoch zaberaju najlepsie,lebo v usku sa vedia usadit dost riadne sviny bakterialne? Ta mast by ti to mala pomoct vytiahnut von.

jaruska18
3. mar 2016

@kakatulik hej v strednom
Taka bolest ze uz nevladzem. Ani spat ani fungovat neviem. Teraz po tom prepichnuti je trosku lepsie. Nemam take tlaky do ucha a do hlavy. Som zvedava co mi povie. Mam tam prist doobeda. A preto som chcela ist hned aj ku gynekologovi nech mi zoberie aspon krv. Dufam ze ta mast pomozee

bonboniera15
3. mar 2016

Ahojte baby, mala ste niektorá v začiatkoch take pichanie okolo pupku?

sara34valentina
3. mar 2016

@bonboniera15 ano , mala a neskor v 28tyzdni ma aj bolel, je tam tenunka koza tak preto 🙂 uz je vonku, uz neboli 🙂

sara34valentina
3. mar 2016

@jaruska18 ak si vies poziciat od niekoho tuto biolampu tak by ti pomohla 🙂 mala som zapal ucha a nevedela som o tom,letela som 2,5hodiny a pukol mi bubienok taka bolest, ze som pisala v lietadle zavet, ak to neprezijem! tiekla mi krv a moc to bolelo......................................teta mi dala bio lampu a pomohlo ! lekar sa pyta ktore ucho, ked som sla na kontrolu, nechapal, ze je uplne vyliecene, a to mi hovorili ze prasklo mi vnom vsetko ze to bude dlhy proces a ze furt sa vrati zapal .. .. bio lampa mi pomohla a dodnes ma este to usko nebolelo 🙂
http://www.zepter.at/MainMenu/Products/Medical/...
( len si zisti ci sa moze aj v tehu,,,,to uz neviem.......................) v lekarni ti poradia

bonboniera15
3. mar 2016

@sara34valentina aha bo ja som len v 5 tt

jaruska18
3. mar 2016

@sara34valentina dakujeeem 🙂 urcite sa na nu spytam..uz je lepsie odkedy mi to prepichli tak sa tesim 🙂

leto79
3. mar 2016

@jaruska18 z testov si nerob tazku hlavu, mne napr vychadzali silnejsie ciarky okolo obeda alebo poobede nez z ranneho mocu, tie som mala slabsie. A urcite antibiotika mozes aj v tehotenstve, napr zinat, netreba sa bat.