Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 urcite sa tymto nestresuj...mne vysli dvakazetove pekne silne,potom dva taketo ,ktore boli o polovicu svetlejsie,co som sa zlakla poriadne a potom posledny taky silny,ze testovacia bola slabsia ako tehu ciarka
@laska07 gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂
@sara34valentina Dakujem.Mozem sa opytat ukazuje mi pri prispevku aj v kt.som tyzdni?Neviem ci som si to dobre nastavila.Dakujem
@jaruska18 uz prestan , lebo ti dam po zadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 krasne Ti silnie, uz tolko netestuj alebo kup iny test, si tehotna a nestresuj, to je horsie , ked stresujes....!! skusim ti odfotit moje testy z knizky uz su tam nalepene🙂
@laska07 ukazuje ☺☺☺6tyzden
@jaruska18 kazdej silnie a stupa hcg inac neboj👌
@sara34valentina dakujem.
@sara34valentina dakujem zlatik 😊 zajtra pojdem k dr aj ked este asi nic neuvidii no zoberie krv a budem potom uz spokojna 🙂
@mawiya velmi dufam ze je vsetko v poriadku. Skusim rano dr max a poyom sup k dr 🙂
@rebeka211 toto su gravitesty no myslim ze rovnake ako mamatesty 🙂
@jaruska18 na ucho ti da len krcny lekar nieco musis mu len povedat ze si tehotna ! ja bola s bolestou ucha na krcnom v nemocnici na zaciatku tehu , a bol to nos upchaty a tlacil do ucha .....dali mi len kvapky co mozes v tehu do nosa a povolilo, ja mam celkovo v tehu suchsi nos a povedala mi gyn ze je to bezne v tehu,,,,,, sucha sliznica..................ze to po porode bude znovu ok teraz je to uz lepsie 🙂
Tomuto slovenskemu systemu ja nikdy neporozumiem. OLR vidi v uchu zapal a neda kvapky. Ved tie posobia lokalne a na babo nemaju dosah.😕
@kakatulik predvcerom mi dala taku fialovu vodicku na vatu a do dnes som to tam mala a dnes zbadala ze sa mi tam spravilo hnisave lozisko tak to prepichla a dala mi tam ichtamoluvu mast a este nejaku do zajtra..to ze cakam babo som jej povedala hned predvcerom.
Dufam ze to uz ustuupi a bude pokoj..
@sara34valentina
@kakatulik hej v strednom
Taka bolest ze uz nevladzem. Ani spat ani fungovat neviem. Teraz po tom prepichnuti je trosku lepsie. Nemam take tlaky do ucha a do hlavy. Som zvedava co mi povie. Mam tam prist doobeda. A preto som chcela ist hned aj ku gynekologovi nech mi zoberie aspon krv. Dufam ze ta mast pomozee
Ahojte baby, mala ste niektorá v začiatkoch take pichanie okolo pupku?
@bonboniera15 ano , mala a neskor v 28tyzdni ma aj bolel, je tam tenunka koza tak preto 🙂 uz je vonku, uz neboli 🙂
@jaruska18 ak si vies poziciat od niekoho tuto biolampu tak by ti pomohla 🙂 mala som zapal ucha a nevedela som o tom,letela som 2,5hodiny a pukol mi bubienok taka bolest, ze som pisala v lietadle zavet, ak to neprezijem! tiekla mi krv a moc to bolelo......................................teta mi dala bio lampu a pomohlo ! lekar sa pyta ktore ucho, ked som sla na kontrolu, nechapal, ze je uplne vyliecene, a to mi hovorili ze prasklo mi vnom vsetko ze to bude dlhy proces a ze furt sa vrati zapal .. .. bio lampa mi pomohla a dodnes ma este to usko nebolelo 🙂
http://www.zepter.at/MainMenu/Products/Medical/...
( len si zisti ci sa moze aj v tehu,,,,to uz neviem.......................) v lekarni ti poradia
@sara34valentina aha bo ja som len v 5 tt
@sara34valentina dakujeeem 🙂 urcite sa na nu spytam..uz je lepsie odkedy mi to prepichli tak sa tesim 🙂

@kudusko preco myslis ze pomalsie? Ci mas skusenost? 🙂