Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laska07 @bonboniera15 v podbrusku aj mna picha, viac krat do dna no vzdy to trva iba chvilku..a niekedy citim bolest ako pred ms...okolo pupku ma este nepichalo 🙂
@bonboniera15 ale ma aj na zaciatku bolel take jemne pichanie, vytvara sa ti predsa pupocna snura 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina pupocna snura nema nic spolocne s tvojim pupkom...ci zo srandy si to myslela?
@sara34valentina pupocna snura babatka sa pripaja k placente
@bobulazelena na zaciatku ma toho dost spolocneho, pretoze je na tej istej strane placenta a pupocny vyvin babätka a moze zena na zaciatku tehu pocitovat jemne pichanie .. neskor tlaci na pupok uz dieta,,,,na zaciatku je to sposobene tym vyvinom ..
@sara34valentina na zaciatku je maternica este uplne daleko od pupku...
@bobulazelena ahojte baby. tak tehotenstvo je potvrdene definitivne lekarom, dostala som tehotensku knizku a mozem sa tesit, uzivat a modlit sa, aby bolo vsetko v poriadku. dakujem vam za podporu 😘😘
@annaarkadjevna gratulkaaa.
@sara34valentina neblázni 😅 pupočná šnúra nemá nič spoločné s tvojim pupkom 🙂
@annaarkadjevna tesim sa s tebou a tisko zavidim 😉
@jaruska18 jeeej,ja dakujem krasne zd srdiecko. To ma tesi,ze je usko uz lepsie. Snad sa to uz zlepsi. Prave teraz by si mala travit cas poriadne zababusena niekde na precqadzke a nie v ambulanciach plnych bacilov.
No my sa teraz velmi nesnazime,lebo mam v aprili termin na MRT a tam by som veru chcela ist,cize sa zacneme opät snazit az v maji az juni.
@jaruska18 super gratulujem 🙂
@koka231 ani ja tam nic nevidim ...
@koka231 ja vidim slabulinko

@bonboniera15 okolo pupku nie ale v podbrusku ma uz pichalo.