Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@angelana ja si mysli ze sa podarilo. 🙂. Potichučky gratulujem 🙂
@erickatt
@kristinka95 dievčatá neviem zadržať plač od šťastia.... už som to vzdávala, nikdy mi za tie roky snaženia neukázalo čiarku... dúfam že to vyjde...
@angelana vyjde neboj sa. Treba mysliet pozitivne a hlavne veriť. Drzim palceky a posielam srdiecko 🙂
@angelana super moooc gratulujem je to tam, 🙂 🙂 🙂 🙂
@kakatulik mešká mi mrška už 3 dni, v lete 2015 povedali že sa mi netvoria vajíčka respektive veĺmi málo a že keď nepôjdem na umelé oplodnenie do 2 rokoch sa mi prestanú tvoriť úplne..... Dosť na nás tlačili... Začala som chudnúť nakoĺko som sa vypracovala na váhu 93 kg, patrím k tým ktorý priberaju so stresov a tých mám dosť ( ak môžem poradiť nikdy ale nikdy nebývajte so svokrovcami alebo rodičmi )a navyše aj tie hormony, ktoré som musela brať mi k tomu dopomohli. Schudla som a terazmám 84kg. Dúfam, že to vyjde...
@angelana moja jato prave riešim sme u našich moj otec alkoholik no jeto strašne stale nas otravuje je to na nervy už riešime svoj byt no nejde to tak rýchlo vždy sa niečo poserie a nestahujeme sa,a pretosanám asi nedarí žiadne sukromie nič len nervy a stres,preto sa nám asi nedarí obaja sme zdraví.Verím že ked sa odstahujeme sa to podarí aj nám.
@butterfly333 je mi to veĺmi ĺúto čo prežívaš, určite do máš veĺmi ťažké.... držím pršteky aby to vyšlo...
@angelana Dakujem no verím že raz budeme aj my bývat sami vo svojom a budeme mat svoj klud svoje sukromie,No som aj vdačna našim že tu možme bývat ale už stačí.
@angelana 10 rokov, Boze dobry velka Gratulacia, nech je vsetko v poriadku, z celeho srdca Ti gratulujem 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 je to Bozi DAR ♥
Ahojte..Baby po akom case zacne ucinkovat inofolic? Ja som ho zacala brat v 5 den cyklu..to zn. 3 den.. Chcem zistit kedy mam ovulaciu.Myslite ze to uvidim uz o 10 dni..( plus- minus) alebo az o mesiac? dakujem
@lanci23 Ahoj...ja som užívala asi dva mesiace inofolic..no neotehotnela som po ňom ani sa mi cyklus neupravil.Iba mi to viac pokazilo a začala som z toho priberať.Ak chceš otehotnieť tak si kúp Alechemilku žltozelenú sypanú ešte pred Ms(cca asi dva tyzdne) 🙂 mne pomohlo...pekny deň 😊
@angelana ahoj pani moji tesim sa s tebou, je to uzasne ze po tolkych rokoch su tam nadherne 2ciarky 🙂 velmi drzim palce nech ti to doktor potvrdi a nech sa vsetko podari do uplneho konca. ty si dokaz toho, ze nic nie je nemozne a ze ani lekari nemaju vzdy pravdu....najradsej posielaju na umele ked sa nedari ale vies lekari maju svoje hranice, ale za nimi je Boh. on dokaze aj z bezdetnych manzelov urobit rodicov MOC DRZIM palce 😉 😉 🙂 🙂
Och žienky... o 4 dni sa to ukáže (mala by prísť ms - dúfam, že sa mi oblukom vyhne)... nemám rada to čakanie a neustále myslenie na to. Áno viem, netreba na to myslieť, no nedá sa... Rozhodli sme sa, že sa už viac snažiť nebudeme. Ak ms príde, tak užívanie Inofolicu bolo v mojom prípade zbytočné. A ja budem chodiť týždeň ako bez duše, že sa to zase nepodarilo... ach jaaaaj... nejde to tak ľahko ako si predstavujeme 😞

@koka231 mne sa tam tiez zda ale veeelmi slabulinka ciarka drzim palce nech silnie...skus o par dni mala by ukazat silnejsie ak si tehu 😉