icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

laska07
3. mar 2016

@bonboniera15 okolo pupku nie ale v podbrusku ma uz pichalo.

jaruska18
3. mar 2016

@leto79 teraz uz ustupuje ta bolest som zvedava co mi povie zajtra na usnom 🙂 dufam ze je vsetko v poriadku 🙂

jaruska18
3. mar 2016

@laska07 @bonboniera15 v podbrusku aj mna picha, viac krat do dna no vzdy to trva iba chvilku..a niekedy citim bolest ako pred ms...okolo pupku ma este nepichalo 🙂

sara34valentina
3. mar 2016

@bonboniera15 ale ma aj na zaciatku bolel take jemne pichanie, vytvara sa ti predsa pupocna snura 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

bobulazelena
3. mar 2016

@sara34valentina pupocna snura nema nic spolocne s tvojim pupkom...ci zo srandy si to myslela?

meli8412
3. mar 2016

@sara34valentina pupocna snura babatka sa pripaja k placente

leto79
3. mar 2016

@jaruska18 neboj, ak budu nevyhnutne atb daju ti take ktore mozes

sara34valentina
3. mar 2016

@bobulazelena na zaciatku ma toho dost spolocneho, pretoze je na tej istej strane placenta a pupocny vyvin babätka a moze zena na zaciatku tehu pocitovat jemne pichanie .. neskor tlaci na pupok uz dieta,,,,na zaciatku je to sposobene tym vyvinom ..

bobulazelena
3. mar 2016

@sara34valentina na zaciatku je maternica este uplne daleko od pupku...

annaarkadjevna
3. mar 2016

@bobulazelena ahojte baby. tak tehotenstvo je potvrdene definitivne lekarom, dostala som tehotensku knizku a mozem sa tesit, uzivat a modlit sa, aby bolo vsetko v poriadku. dakujem vam za podporu 😘😘

kakatulik
3. mar 2016

@annaarkadjevna gratulkaaa.

drahous
3. mar 2016

@luta13 ďakujeme 😘

jaruska18
4. mar 2016

Baby moje uz som kludnejsia 😊 silnieme ❤

lanci23
4. mar 2016

@jaruska18 to je nadhera, gratulujem

kakatulik
4. mar 2016

@jaruska18 😀

piacere
4. mar 2016

@jaruska18 tak vieš, ono to už ani nemám kam silnieť 😀 Blahoželám 😉

piacere
4. mar 2016

@sara34valentina neblázni 😅 pupočná šnúra nemá nič spoločné s tvojim pupkom 🙂

bobulazelena
4. mar 2016

@annaarkadjevna tesim sa s tebou a tisko zavidim 😉

jaruska18
4. mar 2016

@kakatulik
@piacere no tehotenstvo potvrdene 🙂 som 4tt+1 🙂 najskor hovoril ze asi nebude nic vidno ale pozrel ma. Bolo vidiet malu dutinku 🙂 22 marca idem na kontrolu 🙂

kakatulik
4. mar 2016

@jaruska18 to bolo jasne,lebo ty si mala uz od zaciatku dost silnu ciarku na to,ze ti este nemeskala.Este raz gratlujem.😀.
A co usko?

jaruska18
4. mar 2016

@kakatulik akurat cakam na usnom 😊 no uz je lepsie. Boli iba troskuu da sa to uz prezit 🙂 som zvedava ze co povieee 🙂 a dakujem..drziim palce aby to vyslo aj vam a posielam 💙

lanci23
4. mar 2016

@jaruska18 mna len zaujima, ze ako je mozne si uz mala taku silnu ciarku a to ti este nemeskala ms? 😀 nam ukazuje duchov a tebe nadhernu ciarocku. Velmi sa tesim ze sa pidarilo a este raz gratulujem

kakatulik
4. mar 2016

@jaruska18 jeeej,ja dakujem krasne zd srdiecko. To ma tesi,ze je usko uz lepsie. Snad sa to uz zlepsi. Prave teraz by si mala travit cas poriadne zababusena niekde na precqadzke a nie v ambulanciach plnych bacilov.
No my sa teraz velmi nesnazime,lebo mam v aprili termin na MRT a tam by som veru chcela ist,cize sa zacneme opät snazit az v maji az juni.

jaruska18
4. mar 2016

@kakatulik strasne to tu je dnes. Milion detiii a tie maju prednost 😯 normalne som tu uz hotovaaa..dufam ze nepotrva dlho a budem vybavena 😊 drzim teda palce nech sa zadarii hned ako sa zacnete snazit naplnoo 😙

jaruska18
4. mar 2016

@lanci23 😆😆 dakujeeem..to neviem no kazdemu inak stupa hcg 😊

butterfly333
4. mar 2016

@jaruska18 super gratulujem 🙂

koka231
4. mar 2016

Baby nieco sa mi mari ale co neviem asi len kanal sa usmieva ..ani neviem ako som na tom s dpo

meli8412
4. mar 2016

@koka231 ja tam nic nevidim. Skus o 2-3 dni, alebo z ranneho mocu.

zuzanadringus
4. mar 2016

@koka231 ani ja tam nic nevidim ...

lalinka323
4. mar 2016

@koka231 ja vidim slabulinko