icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilianka414
6. mar 2016

@meli8412 ok.no ja by som bola veeelmi rada.

meli8412
6. mar 2016

@lilianka414 drzim palce. Potom daj vediet.

lilianka414
6. mar 2016

@meli8412 ok a dik.poteraz ze ty uz cakas babenko.
a ktore??alebo si prvorodicka 🙂 jej 3 babenko waaw

meli8412
6. mar 2016

@lilianka414 ano, my uz tretie cakame, mame 5 rocnu dcerku a 2 rocneho chlapceka a pribudne dalsi chlapcek. Drzim palce, aby dcerka mala surodenca.

baby213
6. mar 2016

Ahojte,tak pripajam sa k testovatelkam 🙂 prosim vas vidite tam nieco?

zuzanadringus
6. mar 2016

@baby213 nieco veeeelmi slabulinke tam podla mna je....kedy ma dojst ms? Ci uz meska?

butterfly333
6. mar 2016

@baby213 neviem mne sa tam zda že jeto len obrys skus to odfotit rovno teda tak v vrhu takto to nieje vidiet,už ti meška??

baby213
6. mar 2016

@zuzanadringus
@butterfly333 doteraz som vzdy naka testy biele ako sneh,preto neviem ci tam naozaj nieco je.Kedze ovu neviem zistit kedy mam a citala som ze aj cez mrchu sa da, isli sme od prveho dna mrchy naplno aj 2x za den ked sa dalo.To je od 25.2. Dalsia mrchana by mala byt az 21.3.Tak to este mozem dlho cakat.Testla som sa lebo ma od min tyzdna bolelo podbrusko aj krize.Posledne dva dni ma bolu hlava a dnes som chcela cvicit a zospodu ma setko zacalo bolet.Hm uvidime ako to nakoniec dopadne 😅

butterfly333
6. mar 2016

@baby213 to aku mavaš ms ked sexujete aj cez nu,nejaku slabu?Nevieš kedysi mala ovu??skus ten test odfotit z vrchu.A 25.2 si mala poslednu ms?ja 27.2 a dnes som 9DC čiže ty si 11Dc takasi máš prave ovu nie?? Aky cyklus mávaš?

baby213
6. mar 2016

@butterfly333 heh po porode som mavala taku ms ze som sa skoro skrabala po stenach od bolesti a to 7dni ale ako som zacala pit spominanu kavu da sa to prezit a mavam tak 5-6dni.Ked sme mali tutu mutu tak som mala 4dni ale silnu. Okrem toho som prestala pouzivat tampony,to bola cista pohroma.Bolesti ked mala ms prist a ne a ne sa spustit.No tak s tym cyklom sme na tom skoro rovnako. Keby som mala ovulku "normalne" tak test este nemoze ukazat ☺nezostava nic len cakat.Myslim ze na fotkach uz nic nevidno.

wikyi
6. mar 2016

@baby213 prepac, ale jak kukam tak kukam, nic neviidm, hoc by som aj velmi chcela, musime vydrzat, este je skoro na zavery 🙂

baby213
6. mar 2016

@wikyi jasnacka,do ms este daleko ☺

butterfly333
6. mar 2016

@baby213 Ale ked si mala ms 25.2. tak to si len 11Dc čiže ovu bud je alebo bude,ja ešte len ovu čakam na 16Dc,a ms mávam normálne 4dni a bolesti ani nie len trocha bolí podbruško,a tampony ja vobec nepoužívam jedine v posledný den ms ked niekam idem ale inak vobec,nieje to dobré ako to reklamuju že počas celej ms to je blbost tak sa maternica nevyčistí ani tie zrazeniny krvy,najlepšie vložku a je.A kríže som začala citit dnes aj ja to sa blíži ovu aj pred ms ma bolievaju.

piacere
6. mar 2016

@baby213 test je negatívny, skôr si myslím, že máš teraz ovu alebo sa blíži, ak pociťuješ bolesti. Ak by si aj ovulovala cez mrchu a aj otehotnela, dnes by si bola možno nejaký 8dpo, čo je na pozitívny test naozaj príliš skoro 🙂

meli8412
6. mar 2016

@baby213 nic tam nevidim. Skus spravit ovu test, alebo si zmeraj bt.

lilianka414
6. mar 2016

@baby213 nie

jaruska18
7. mar 2016

Baby moj posledny test. Dnes 20 DPO 😊 velmi vam vsetkym drzim palceky aby ste si aj vy nasli tie vysnivane 2 ciarky na testiku 🙂 nemam vela srdiecok no tie co mam rozposlem 😊

danka2208
7. mar 2016

@jaruska18 blahoželám 🙂 ja sa dnes chystám po dvoch dňoch urobiť ďalší test, lebo som mala takú strednú druhú čiarku, tak snáď aj ja budem mať termín ako ty 🙂

chmurkaxy
7. mar 2016

@jaruska18 moc ti to želám!

jaruska18
7. mar 2016

@danka2208 velmi drzim palce 🙂 dak vediet ako dopadol test. Verim ze sa stretneme v novembrovkach 🙂

chmurkaxy
7. mar 2016

@jaruska18 aj ja chcem byť s vami v novembrovkach 🙂 som po KETe, vkladali mi dve embryjka,tak čakám 🙂) tebe vychádza asi začiatok novembra,, však?

jaruska18
7. mar 2016

@chmurkaxy podla internete 10.november 🙂 22 idem k dr som zvedava co povie on 🙂 drziiiim palce velmim kedy budes testovat?

chmurkaxy
7. mar 2016

@jaruska18
Mne 16.11.(niekde aj 17.11.), pri tých mrazených sa to tak nejak inak počíta. Zatial som dnes 7. deň po transferi,skúšala som test na šiesty,len to je brutál skoro a mala som len pepino a vyšla mi na tom taká tmavšia smuha. Ale po rokoch testovania netvrdím,že to je duch, skôr kanalik a aj to mini 🙂 ešte je skoro. Len dnes na vecku úplne mini ružový fliacik. Aj minule som tak mala po transfere a potom začali drobci odchádzať. Tak snáď to tentoraz ustojime.

chmurkaxy
7. mar 2016

@jaruska18 inak,parádne si schudla,fakt krásna mamina budeš! A ono sa aj hovorí že s každým schudnutym kilom sa šanca na počatie zvyšuje o 5%.

jaruska18
7. mar 2016

@chmurkaxy jeeej dakujem snazila som sa hlavne kvoli babatku lebo sa dost dlho nedarilo 😊 veriim ze to bude fajn a za par dni uvidim tvoj pozitivny testik 🙂

denidi
7. mar 2016

@jaruska18 krajsie uz ani nemozu byt🙂 vela stasticka a uzivaj tehulkovanie 🙂

jaruska18
7. mar 2016

@denidi dakujeeem 🙂 drzim aj tebe palce 😊

butterfly333
7. mar 2016

@jaruska18 Krásny testík moja velmi ti to prajema držím palčeky,A dakujem za srdiečko. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

danka2208
7. mar 2016

@jaruska18 Tak Už to mám za sebou.horny test bol robený jeden deň pred očakávanou menštruáciu A dnešný test je deň po očakávanej menštruácii.dufam že je to už potvrdené A nie nejaká náhoda 🙂

butterfly333
7. mar 2016

@danka2208 Super testíky moc gratulujeeeem. 😉 😉