Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 dakujem snad to vyjde 🙂 na zivo je na tehu troliinku slabucko vidno .. 🙂 inak priznaky ziadne skoro az nato ze ma uz 2den trocha pobolieva podbrusko .. a sem tam ma pichne .. tak snad to bude tentokrat to prave 🙂 a tebe gratulujem pozeram ze si uz 27tt 🙂 krása drzim palceky nech je vsetko ok 🙂
@meli8412 niet zaco 🙂 moja zlata dakujem mala by si prvadu a Boh by dal 🙂 .. noo nie dlho len od decembra tak intenzivne 🙂 len ja by som uz bola najradsej tehu lebo mam strach ze mozno potom uz nebudem moct mat .. mamka bola v 35 r . uz v prechode .. a ja a moj zdr, stav tiez nie ok .. mam diagnostikovane pcos , malu maternicu , nizke hladiny hormonov , netvori sa mi velmi sliznica maternice .. pred tyzdnom som bola na usg tak vravel ze ju mam 6mm .. ale nevedel mi povedat ci prebehla ovu .. na lavo nevidel nic a na pravom zas som mala crevo ci na tom mieste ze tam nevidel takze povedal ze nechce klamat tak nevie ci bola ale ja som mala pozitivny ovu test 18dc ,, tak snad bola a aj drobcek sa uz uhniezduje 🙂
@meli8412 dakujem pekne 🙂 tak uvidime zajtra rano sprvaim zas 🙂 a ked nevydrzim mozno aj dnes vecer 😀 lebo ja som totiz rano robila uz tehu bez ovu . .. a ten tehu no nebolo nic vidno ,. a tak si hovorim skusim aj na obed tak som skusila a ta ciarocka na tehu je fakt vidielna ale velmi slabuuunko 🙂
@laauraa mne na 9dpo uz tehu test ukazal , skus zajtra rano pozajtra rano uz by mal dusika ukazat 😉
@danka2208 podla mna je to jasne 😉
@danka2208 vyzera to slubne;)
@zuzanadringus @cucoriedkacucoriedka dievčatá dúfame že to bude pravda...ďakujem za odpoveď 🙂
Ok drzim palce.Dufam ze ciarka bude silniet.Ja som moj prvy test robila na 38 DC ale tam boli uz kolajnicky riadne.
Baby chcem sa opytat menzes som nikdy nemavala presne cize som to neriesila ale ako sa mi narodila mala co ma uz 2,5 roka tak sa mi to upravilo.a teraz posledne 2 mesiace mam strasne divny menzes.
vzdy ho mam 5dni cca.
a uz ho mam 3 dni ale uplne slaby a iba ako keby som spinila a nie vobec sa cistila ze krv..nic ma neboli a vtedy som mavala slabe krce..
stretli ste sa uz stym niektora?
@lilianka414 robila si tehotensky test?
@meli8412 nie lebo ma to ani nenapadlo 🙂 si myslis ze by som mohla byt??
lebo velmi tuzim po babu ale moj MM uz nechce cize ani by ma to nenapadlo 🙂
no hned zajtra si kupim
@lilianka414 nemusis byt, ale radsej sa uisti a ked nie, tak kontaktuj dr a opytaj sa ho.

Baby som cca 8-9 dpo ale asi skor 9 dpo .. horny je ovu test a spodny tehu hmm ? co myslite bude z toho drobcek ?