icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

laauraa
7. mar 2016

Ahojte zienky ... idem k vam s prosbou ,,, vcera rano som si robila testik na 10dpo (pridavam foto) ,,, bola tam krasna ciarocka ,,aj ked mi niektore baby pisali ,ze je to len maachulka ,, ale nazivo to machulka urcite nebola bola ruzova a pekne ohranicena.. vobec nebola rozteecena ,,, a bola tam od zaciatku az kym test neuschol .. ale ked uschol tak zosvetlela ale stale tam je ,, ald slabsia ... LENZE ! .. robila ssom si aj dnes rano cize 11dpo a nebolo tam nic ... stretli ste sa niektore s takym niecim ? Ms ma prist cca o 2-3dni kedze mam dlhsie cykly ... a staale mam biely husty vytok ... aj ked sa utriem aj na nohavickach ... myslite ze je este sanca ked dnes na teste uz nebolo nic ? :'( maam si spravit aj zajtra ci uz je to zbytocne ? dakujem

kakatulik
7. mar 2016

@laauraa tak vies,noooo,taky mini dusik tam este je,ale mohlo sa aj stat,ze sa to neudrzalo...taketo veci sa stavaju mnohym zenam,ale kedze netestuju tak skoro,ani o tom nevedia....jedine co mozes urobit je pockat...bud pride o par dni mrcha,alebo si spravis opät test. 🙂

lilianka414
7. mar 2016

@meli8412 dakujem pekne 🙂

kiin
8. mar 2016

Pred 2 mesiacmi som mala len dusikov a teh. som nebola. Teraz mi to meska 4 dni uz tyzden mam neskutocne bolesti prsniky brucho kríže myslela som si ze si opäť namyslam no testy sú opak je možné aby testy mohli byt chybné ? Ďakujem ...😉

kakatulik
8. mar 2016

@kiin tak hlavne ten najspodnejsi urcite nie.😀

butterfly333
8. mar 2016

@kiin myslím že testy su uplne v poriadku,tak mooooc gratulujem a prajem krasne tehulkovanie. 🙂 🙂 🙂

denidi
8. mar 2016

@kiin krasne testiky,urcite si tehulka,moc gratulujem 🙂

butterfly333
8. mar 2016

@denidi moja ty ako bola si na tom IUI či ešte nie??

arwen88
8. mar 2016

@laauraa tie slabsie.testy mas.inu znacku ako ten.prvy vsak?moze.tam byt ina.koncetracia farbiva...ak.chces.porovnavat testy,odporucam kupit viac testov rovnakej.znacky...mne sa.osvedcil rapid clear alebo pepino z dm

denidi
8. mar 2016

@butterfly333 ano teraz vo stvrtok som bola,ty ked si uzivala clostil a mala si po ovulke,boleli ta vajecniky? Lebo ja ich stale citim

janulka_1
8. mar 2016

@denidi a ako sa cítiš? Ako si znášala clostil?

laauraa
8. mar 2016

@arwen88 ahoj nie nie ten zeeleny je ovulacny a robim len one step aj ovu aj tehu .. ten co tam uz nic nebolo bol z tej istej znaacky a ten som sem uz nedavala ..

denidi
8. mar 2016

@janulka_1 ked som ho uzivala,tak v pohode,nic ma nebolelo,teraz stale pobolievaju vajecniky a som nafuknuta jak balon. A ty ako teplota stupla?

piacere
8. mar 2016

@laauraa no ja si myslím, že ak to ten včerajší duch bol z hcg, tak dnes by si mala test aspoň minimálne silnejší... tam proste logika nepustí, pri zdravom tehotenstve hcg stúpa v začiatkoch skutočne rýchlo a najviac to vidno na týchto prvých testoch - jeden deň duch, na druhý deň ráno už slušná čiarka.... potom to už nemá extra kam tmavnúť, tak sú tie testy takmer rovnaké a až na nejaký 20dpo je vidieť, že je testovacia takmer silnejšia ako kontrolná...
Ja som pri biochem. tehu mala takmer dva týždne identické slabulinké čiarky... pri tehotenstvách (mám ich za sebou 2) proste bolo vidieť, že hcg letí hore doslova z hodiny na hodinu a večer som mala ducha, kt. som videla len ja a ráno už bol test jasne pozitívny - žiaden duch. A ono to vidieť aj tu v skupine, že ak je žienka skutočne tehotná, netreba vyvolávať duchov - max. jedného a potom to už letí hore....
Držím palce 😵

arwen88
8. mar 2016

@laauraa tak si pockaj aspon na prvy den meskania ms a potom testuj znova...drzim palce

janulka_1
8. mar 2016

@denidi mne dnes teplota stúpla z 36,2 na 36,4 ale už som nad čiarou ale hodinu pred ako som merala tak som bola na wc lebo som už nevydržala, to sa ako ráta potom? Ovplyvní to moc teplotu?

piacere
8. mar 2016

@janulka_1 niekomu postavenie sa z postele ovplyvňuje teplotu, niekomu nie. Múdrejšia budeš až zajtra 🙂

butterfly333
8. mar 2016

@denidi no ja ked som brala clostil tak ako som dobrala tu poslednu tabl tak mi nastali take bolesti podbruško cele aj vaječníky no asi 5dni v kuse ano chodit som nevladal,potom to po ovu prešlo.

butterfly333
8. mar 2016

@janulka_1 bt to neovplyvní ja tak občas robímked už nevydržím na wc aj som to čitala že kludne možeš ist na wc a bt to neovplyvní pokial ideš hned potom do postele a nerobíš nejaku namáhavu činnost.

janulka_1
8. mar 2016

@butterfly333 ja v podstate ani oči neotvorím 😀, číže jedna noha tam a jedna naspäť a už aj hneď spím 😀

piacere
8. mar 2016

@butterfly333 nie u každého.... u niekoho áno..... ja keď sa postavím napr. na WC, tak mám hneď o 0,2 viac.... odskúšané x-krát... a nie som jediná 🙂

denidi
8. mar 2016

@janulka_1 moze a nemusi to ovplyvnit,skoda,ze si neskusila odmerat,aj ked si vstala na wecko,mne to niekedy ovplyvni,niekedy nie,dokonca uz som skusala aj tak,ze som sa ani nepostavila,len som dvakrat hned po sebe odmerala a bolv0,1 rozdiel,hm

janulka_1
8. mar 2016

@denidi aj to ma napadlo, ale ani neviem prečo som neodmerala 😀

mary28
8. mar 2016

@meli8412
@cucoriedkacucoriedka Tak jsem koupila test, drmax, nevydrzela do rana.. takhle to vypada..

sewie
8. mar 2016

@mary28 juhuuu je to tam gratulujeem 😊😊😊

meli8412
8. mar 2016

@mary28 tisko gratulujem. Vyzera to veeeeelmi nadejne. Keby si pockala do rana, tak by bol silnejsi, ale aj tak, je to tam!

mary28
8. mar 2016

@meli8412 Zrovna jsem si aktivne kupila aji ten digi od clearblue.. Tak ten vyzkousim rano 🙂 Dekuji, doufam ze to je vazne pravda 😀

@sewie Diky 🙂 Snad to je vazne skutecne 😀

meli8412
8. mar 2016

@mary28 zajtra rano hod fotku.

jani255
8. mar 2016

Dobrý večer baby, je toto test chybný alebo duch?nieje môj, je svagrovkin a každá máme iný názor, tak kde inde sa spýtať ako tu.dakujem 🙂

zuzana256
8. mar 2016

@mary28 ahoj takyto test mam presne ja a neviem ci to bude iste ci budem tehu