Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jani255 podla mna je pozitivny.
@piacere
@mojmisinko mne sa zdá byť pozitivny, len švagriná si myslí, že farbivo neprešlo ako málo,ja to takto neanalyzujem.vidim dve a hotovo, jasne ze to skúsi ešte s iným testom,ale toto vyšlo tak ja som bola zvedavá aj na názor iných, ďakujem 😉
@mary28 parada;)
@mary28 supeer gratulujem. 🙂
@mary28 supeeeer gratulujeeem. 😉
@eliska1986 dost zle fotky su obe.... skus odfotit inak a bez tiena ☺
@eliska1986 mas to nejake rozobrane ten test...nechces skusit iny? Druhu palicku nevidim
@eliska1986 ja tam druhú nevidím... ani ducha...
@eliska1986 ja tam tiez nic nevidim.
@mary28 urcite to bude v poriadku;) drzim prsty;)
@eliska1986 nieje tam ciaročka... už ti meška?
@zuzanadringus ahoj, menzes bol v january24.Vo februáry neprišiel vôbec.Teraz v marci prišiel,jeden deň spinenie,2dni silne krvacanie,1den slabe krvacanie.V ustach mam horku,kovovu a kyslu chut-tieto chute sa mi miešaju.
@eliska1986 a kedy si myslis ze si mala otehotniet? Vo februari?
@eliska1986 lebo podla vsetkeho sa mi zda ze ti le zblbol cyklus vo februari
@eliska1986 mrzi ma to, ale ani ja tam druhu ciarocku nevidim... Navyse ak si mala silne krvacanie, tehotna zrejme nebudes... Ale ak mas pochybnosti, najlepsie je ist zagynekologom... Prajem vsetkodobre
@eliska1986 asi to bude najskor zblbnuty cyklus... mozno stres alevo nejaka zmena... test by ti uz po takom case ukazal urcite nejaku tu ciarocku... suhlasim s
@mojmisinko silne krvacanie by v tehu byt nemalo - teda ak by bolo vsetko ok... dufam, ze je... ☺

@jani255 tazko povedat, urobila by som inu znacku...