Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bonboniera15 ta bolest je normalna, maternica sa roztahuje. Niekto citi, niekto nie. Gratulujem!
Ja som prvy krat tehotna preto taky strach...kedze doktorka mi povedala ze 31 povie ci bije srdiecko nejak mi nespomenula ci je tam uz aj plodik alebo len vak...tak preto sa obavam
@zuzana256 ja som to tiez mala par dni dozadu ale prestalo to
ja vidim 🙂
@alzbetinocka nesníva...máš tam // ...👍
@alzbetinocka ano je to tam 🙂 😉
Žienky napíšte mi prosím na koľko DPO vam ostal test pozitívny... Dnes som 15 DPO no dnes som mala dostať ms... kupila som si testy čo sa tu na mk predávajú po 0,30€ no je tam malo farbiva a ledva vidno testovaciu čiarku nie ešte tehu 😂
@zuzanadringus 15dpo uz by ti malo ukazat 2//, ale mohla sa ti posunut ovulka, tym padom ti este nemeska. Merias si bt? Ked ledva vidiet test.ciarku, radsej si kup v lekarni, mozno ti ukaze 2 ciarky. Drzim palce!
@meli8412 bt si nemeriam, tento mesiac mi vysla presne podla kalendara, lebo som vtedy spinila... uvidim zajtra... no bolesti v podbrusku mam uz od OVU a prsia zacali boliet len vcera.. cize sa neviem vysomarit sama zo seba 😂
@zuzanadringus skus iny test, popripade, ten lacny, co si robila dnes, z ranneho mocu, mozno ten bude mat viac farbiva. Nech tam mas vytuzene 2 ciarky. Potom daj vediet, ako si dopadla.
@meli8412 dakujem krasne... ozvem sa.. dufam, ze budu //
_alzbetinocka nemam skusenost s touto znackou testu ale myslim ze je iste pozitivny. Gratulujem. Napis ako to dopaldi.
Ahojte žienky. Ja som mala pred rokom tiež iba ducha na teste a bohužial ☹ Babo sa nam zadarilo až o tri mesiace 🙂 Držim palce
@domcatko7 ak si 11 dní po styku a mrchu máš dostať za ďalších 10, tak nie je šanca, aby ste sa boli pred 11-timi dňami trafili do ovulácie.... Alebo si iba myslíš, kedy máš dostať mrchu, teda nemáš to potvrdené ovu testami alebo meraním bazálnej teploty... lebo ináč to proste nesedí a nie je šanca, aby si pred tými 11-timi dňami otehotnela 🙂
Ak bude test skutočne pozitívny (niečo sa tam javí) - odpoveď ti dá zajtra ďalší test, tak si mala ovu oveľa skôr a proste ste sa trafili.... No držím palce, aby bolo ako si praješ....
@domcatko7 vieš si odkontrolovať tehu aj bazálnou teplotou, ale len tak, že ti v čase, keď máš dostať mrchu neklesne. Za normálnych okolností klesá ranná bazálna teplota deň-dva pred termínom mrchy, popr. v deň mrchy, počas mrchy... proste ide dole. Ak si tehotná, tak menzes nedostaneš a teplota neklesá, drží sa vyššie na poovulačných teplotách.
@domcatko7 a prečo si si vlastne robila test, keď máš teoreticky ešte toľko do mrchy? Máš tušáka? Okrem toho teda, že sa bojíš, že ste sa trafili do predčasnej ovu.... Ak si veľmi nervózna, skús inú značku testu, ale zajtra ráno ak urobíš test a toto je reálny duch, tak bude silnejšia, hcg stúpa dosť rýchlo v začiatkoch....
Stretla si sa falosnymi testami lebo ja nikdy
@domcatko7 no falošné (ak je čiarka reálne ružová) tak skôr v tom zmysle, že išlo o biochemické tehotenstvo... vajíčko sa oplodnilo, začalo produkovať hormón hcg, ale neudržalo sa a s oneskorenou mrchou je vyplavané....
ale popravde, teraz som si tvoje testy stiahla, otočila, aby boli umiestnené rovnako a veru, čiarka je tam celkom slušná, toto nebude kanálik.... No uvidíš, možno by si fakt mohla skúsiť inú značku, ale rovnakú citlivosť.

Ahojte baby, chcem sa spýtať tehuliek, mali ste skúsenosti s pichanim vo vajecnikoch 2 dni mam taky pocit ako keby som sla mrchu dostat...31 mam ist ku gynde ci bije srdiečko ...tak neviem mam obavy ci nie je daco zle.. ďakujem vam za odpovede