Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 dobrý no dnes rano som si robila dalši test ale neviem ci je chybný alebo čo tam kde je ta druha cervena ciarocka tam by nemala byt
@zuzanadringus to by ti uz testik mohol pekneho dusika ukazat ak si 20 DPO .Drzim palce nech ti to vide a urcite nas informuj.
@laska07 dakujem určite dam vediet ale neviete mi poradit co to moze byt ta druha černeva ciarocka? ci ej chibny ten test alebo je pozitivny?
@madarka123 urcite nie je pozitivny, ta akoze ciarocka sa vobec nenachadza v tetovacej casti,je to len vlhky pasik v casti, kde test namacas, vobec nic to neznamena, ani ze je test chybny, ani ze by bol pozitivny, bohuzial
Podla mna je chybny volake je to tam posunute (ta druha ciarka).Ale netvrdim ze nemoze byt pozitivny.
@malinka2020 Ahoj tak ako pokracujes ? vcera som uz aj na tvojom videla slabulinku ciarku .. ja idem akurat testovat ci to dako pokracuje .. vcera ked som si robila test tak ziadny rozdiel zdalo sa mi to este slabsie :/
@madarka123 tu fotku mas upravenu? Ja by som skvor povddala, ze je negat, ale ak chces mat istotu, skus iny test. Mas pravidelnu ms?
@meli8412 no v januari mi prisla menštr.17steho vo februari mi prišla o dva dni skor 15steho beriem aj duphaston a upravu menzesu a tento mesiac mi este neprislo
@mirkazoravy
@laska07 akurat ked som si sadla na wc s nadobkou v ruke, tak sa spustila ms... a s nou prisiel aj pocit velkeho sklamania...
@zuzanadringus to mi je ľúto,ale neboj,nadej zomiera posledna... 🙂
@madarka123 isty cas som tiez brala lieky na upravu ms. Prvy mesiac som dostala nacas a druhy mesiac uz mi meskalo, to sklamanie, ked som myslela, ze mi meska kvoli tehu a opakovalo sa to aj na dalsi mesiac, ☹ Tak som smarla tie lieky do kosa...Zbytocne som sa dopovala hormonmi ☹
ahojte baby som už bezradná poradte, deň pred aj počas ovulácie sme mali s manželom prerušovaný pohlavný styk no nikdy nevyvrcholil do mňa, no od posledného styku dva dni po ovulke mám bolesti v podbrušku už to trvá 9 dní, menštruáciu mám dostať 19.3. neviete niektorá poradiť z čoho tie bolesti môžu byť nikdy som to nezažila. môžem byť aj tehu?aj ked ... nevyvrcholil do mňa?doktor ma vezme až v piatok.dakujem
@22petruska no, neviem, či bábo chceš, či nie. Každopádne, tento cyklus mám podobné bolesti skoro celý čas po ovu a možný výsledok vidíš vyššie v príspevku..
@22petruska som natom uplne rovnako, dokonca s terminom ms. Stale mam bolesti v podbrusku, chrbat. Tehu byt nechcem, tiez prerus suloz, ale to nuwje velmi doveryhodne ako tak citam
@22petruska kedy si mala ivulku? Co test robila si?
@domcatko7 6.3. som mala ovulku to viem vždy od pôrodu mávam silné bolesti,
@pipka89 keby bolo budem rada chcela som ešte jedno bábo no možno trochu neskôr ale ked bude budem rada 🙂 a ako sa meria tá teplota? skúsim ešte to lebo test som mala negatívny ale to bolo asi ešte skoro robiť
Ahojte dnes rano som si robila test a vysli mi krasne ciarky no ale chcem sa opytat ci ma niektora skusenost s tym ze by to mohlo byt mimomaternicove ked vysiel krasny test uz som jedno take mala vtedy som mala slabucku ciarku tak teraz by hadam nemalo byt mimomaternicove ale pre zvedavost sa pytam ze ci naaahodou niektora nieco take nemala. menzes mi meska dnes 8 den a mam len biely vytok ziadne spinenie ani krvacanie.

Ahojte kocky, chcem sa spytat ze aku mate skusenost s Gravitestom? Dnes som uz 28 dpo a myslela som ze budu rovnake ciarky no niesu. Na inej znacke som mala rovnake, teda testovaciu silnejsiu ako kontrolnu. Tu su testy 18 dpo 25 dpo a 28 dpo? Co myslite? 😊