Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@asimama tak to ti verim my sme tu s kockami mali takýto minuly mesiac.Duch bol potom nebol potom zase bol.Ale u teba to je velmi nádejne neboj nic bude to dobre.Mne pri malej vyšli // koľajnice hned po dni meškania,ale fakt je ze pri druhom to tak nemusí byt.Takze hlavu hore nic nieje stratené 😉
@asimama neboj sa urcite je tam kde ma byt a nie mimo.Niektorym kockám vyjde pozit až po týždni meškania.Ale chápem ta,lebo ja som tak pred 5r testovala ako siakena a potom to prišlo 🙂 a teraz by som prijala druhe uz by sa patrilo 🙂 ale raz to pride.Myslim seba.A ty Nezúfaj vsetko bude v poriadku uvidis 😉
@karmela tak dievcata dnes som robila druhy testik a nic, tak ako na tom prvom bola ciarka tak tento je biely... ale zase BT je vysoko, 37,4° a to som uz 13DPO cize by klesnut mala a ani ziadne bolesti sem tam popichavanjeod cca 4-5 DPO aj tam bol pokles v teplote tak som si zacala namyslat ze uhniezdovanie a nakoniec len sklamana budem :(

@asimama neboj mimomaternicove to nebude,skús testik inej značky podla mna bude ciarka silnejšia 😉 a každým dnom bude silniet.Otazku som dala preto,lebo mne vyšlo tak po limite uz tretí krat duch. 😒 tak sa Drz a hod fotecku ked urobíš další testik 🙂