Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela no ja mam tak okolo 43 dni, plus minus, velmi nepravidelny...ale 53 je už aj na mna dost, to beriem uz ako tyzden meskanie. Naposledy som bola na 18 DC na ultrazvuk a doktorka nasla len jeden oocyt (alebo co to 🙂) na veľkost 0,8 a celá som bola vraj ako v prvej fáze cyklu... na 18 den :(
dakujem dievcata za podporu, alchemilkovy caj pijem uz od júna asi, tak ako sa má, prve 2 tyzdne, a Inofolic beriem uz druhy mesiac, 2x denne. teraz som uz ozaj mala pocit ze to vyslo, aj ten test z piatka...ale uz mám obavy, ze zas budem sklamana....mne aj doktorka povedala ze pri PCO to pojde tazko, ze skor na umele by som mala ist, ale ja by som to chcela skusit takto prirodzene ☹ ach no
@karmela ok.tak tehulkovanie v piatok mi zacali cudne bolesti ako na ms krizoch a vajecniky brusko v sobotu rano som sa zobudila a mokro cudny zlty vytok tak som sla na pohotovost vcera rano a plodik vytalny srdiecko bilo,mam dovolene iba hybat ocami a lezat...a zajtra ku svojmu dok a PN uvidime zajtra..
@zuzka0405 ja za chvilku pokusim sa volat lekarovi lebo strasne mna picha brusko a vcera som mala nenormalnu migrenu. Vobec nevim ci moj doktor je v ambulanci. Boim sa moc ze potratim chcem pocut jeho nazor na tie bolesti.. Neska a zajtra sem v praci potem zase mam volno budem oddychovat. Dam vedet co a jak co pove lekar..
Kocky caute,mozem sa pridat? 🙂 my mame za sebou 3ivf a 2x ket,kvoli nepriechodnym vajickovodom ☹ ale v novembri som bola na rontgene/prefuku a zistili mi po 2 rokoch ze ich mam priechodne..tak sa mame snazit prirodzene 🙂 minuly mesiac som si kupila prvy krat aj ovulacne testy,som kukala ze to co je?? 😕 😕 no a posielam fotku ducha,teda neviem,co to bolo,ale bola som najviac happy,az kym som na druhy den nedostala kramy.. to bolo 2 dni pred mnzs..teraz som 23dc a asi tak 10po ovul..zatial testujem ale white white xmas 🙂
No a ked som sa na to pytala gyndosa,tak mi napisal toto a vobec som to nepochopila 😒 Ahoj
tak neviem ci to spravne vysvetlim, ale podla mna pozitivitu testu sposobila podobna molekula. nie skutocna tehotnost. hormon produkuje takzvany trofoblast, a ten sa vytvori az ked sa oplodnene vajicko uhniezdi v stene maternice. A spravidla nebyvaju detekovetelne hodnoty skor ako v termine ocakvanej menzes.
Pridat v drhej polovici cyklu podporu zlteho telieska - Duphaston alebo Utrogestan nie je problem, mozeme to skusit. Ale ked nemavas nejake spinenie pred menses, co by mohlo signalizovat nedostatocnost zlteho telieska, tak to az taky zmysel nema. Ale ako piseme nie je problem vyskusat.
@michelitta ci to je testik co si robila este pred mrchou ?Ci teraz po ovilacii ?
@karmela ahoj 🙂 no to je prave ten test z minuleho mesiaca,robeny 2 dni pre kramosmi,na druhy den som ich dostala..teraz cakam na dalsiu mnzs,dufam,ze nepride,ale bolia ma prsia strasne a uz som sa v noci potila,takze jasny pms 😒 😎

no tak musim povedat, ze som si test robila vcera rano znova a tam vobec ze nic, ani duch ziadny :( ale uz 3 dni mi je dost zle, jest mi nechuti, nie som hladna a zle mi je tak ze neviem "ktorým otvorom to chce ist von" 🤐 a este aj tie sviatky do toho, ani k zenskej ist nemozem, az na dalsi tyzden, uz som zufala, dnes je 52 DC, uz dost ☹