icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

p0casie
29. dec 2013

no tak musim povedat, ze som si test robila vcera rano znova a tam vobec ze nic, ani duch ziadny :( ale uz 3 dni mi je dost zle, jest mi nechuti, nie som hladna a zle mi je tak ze neviem "ktorým otvorom to chce ist von" 🤐 a este aj tie sviatky do toho, ani k zenskej ist nemozem, az na dalsi tyzden, uz som zufala, dnes je 52 DC, uz dost ☹

karmela
29. dec 2013

@p0casie ach Jaj a ty máš nepravidelný cyklus?Kolko ti meska?

p0casie
29. dec 2013

@karmela no ja mam tak okolo 43 dni, plus minus, velmi nepravidelny...ale 53 je už aj na mna dost, to beriem uz ako tyzden meskanie. Naposledy som bola na 18 DC na ultrazvuk a doktorka nasla len jeden oocyt (alebo co to 🙂) na veľkost 0,8 a celá som bola vraj ako v prvej fáze cyklu... na 18 den :(

karmela
29. dec 2013

@p0casie a hormonalny profil ti nerobila?Da sa upraviť cyklus .A o babetko sa snažíte ?ci ani nie

karmela
29. dec 2013

@lubka1983 moze byt lebo vcera som mazala,kocky co neprispievaju.Dala som ta uz naspäť 😉 Ako tehulkovanie?

p0casie
29. dec 2013

@karmela robila este v lete, a vsetko bolo v poriadku, mam PCO a beriem zatial Inofolic, a uz rok sa snazime o babo, aj ked pri mojich dlhych cykloch je to vlastne o polovicu menej sanci ako ine zeny :(

karmela
29. dec 2013

@p0casie vsetko si mala v poriadku ?vraj nejaky alchemikovy cajik upravuje cyklus.Drzim palceky aby to vyšlo uz čím skor

darinkazv
29. dec 2013

@p0casie držím palce. ja mám tiež pco a už 2 detičky. tehotná som bola 3x. prvé bábo som potratila, ďalšie dve sa pekne zdravé narodili. len treba pozitívne myslieť. ľahko sa mi to už teraz hovorí, ale tiež som bola kedysi v podobnej situácii. 😉

empathia
29. dec 2013

@p0casie kolko beries inofolic a ako casto?

p0casie
29. dec 2013

dakujem dievcata za podporu, alchemilkovy caj pijem uz od júna asi, tak ako sa má, prve 2 tyzdne, a Inofolic beriem uz druhy mesiac, 2x denne. teraz som uz ozaj mala pocit ze to vyslo, aj ten test z piatka...ale uz mám obavy, ze zas budem sklamana....mne aj doktorka povedala ze pri PCO to pojde tazko, ze skor na umele by som mala ist, ale ja by som to chcela skusit takto prirodzene ☹ ach no

lubka1983
29. dec 2013

@karmela ok.tak tehulkovanie v piatok mi zacali cudne bolesti ako na ms krizoch a vajecniky brusko v sobotu rano som sa zobudila a mokro cudny zlty vytok tak som sla na pohotovost vcera rano a plodik vytalny srdiecko bilo,mam dovolene iba hybat ocami a lezat...a zajtra ku svojmu dok a PN uvidime zajtra..

karmela
29. dec 2013

@lubka1983 tak držím palce aby vsetko prebehlo v poriadku.Takze ideš na PN.Šetri sa a Oddychuj

lubka1983
29. dec 2013

@karmela asi ano na pn,kedze robim aj v automobilke,keby to bola ina praca je to predsa trocha ine

zuzka0405
29. dec 2013

@karmela Tak baby nevydržala som do toho 31.
Urobila som si dnes test a výsledok / Teraz už ani žiaden duch sa neukázal…

karmela
29. dec 2013

@zuzka0405 to mi je ľúto,v poslednej dobe tie testy velmi Duchuju uz človek z toho šialený.Drzim palceky aby ďalšie snazilkovanie bolo úspešne ukončené // na testiku

zuzka0405
29. dec 2013

@karmela Ako ja to beriem v pohode,to bol dôvod prečo som sa na toho ducha nechcela 100% spoliehať. Len dnes som už nie vydržala,povedala som si buď - alebo...Uvidíme ako bude ďalej,ja stále vravím keď bude mať prísť tak príde 😉

karmela
29. dec 2013

@zuzka0405 ms máš kedy dostať?

karmela
29. dec 2013

@zuzka0405 okolo Silvestra však,tuším.Ozvy sa potom ci dosla a ci máš nieco nové

niki85
29. dec 2013

@zuzka0405 ahojjj, neboj nic bude to dobre.. pockaj ci dojde ms.. 😉

zuzka0405
29. dec 2013

@niki85
@karmela Ďakujem baby 😉 Áno 31. (je 28DC) ale nemám ju pravidelnú tak uvidíme aj ja sama som teraz na túto veľmi zvedava…

zuzka0405
29. dec 2013

@niki85 A ty ako?

radkatom
30. dec 2013

Ahojte. Tak my uz zaciname zasa. Myslim ze by mal ukazat dnes LH test \\. Tak drzte palce nech sa zadari. Iďem precitat co mate nove.
@karmela kedy ma prist ms? Je tento mesiac nadej? Idem si vas precitat.
Zatim

niki85
30. dec 2013

@zuzka0405 ja za chvilku pokusim sa volat lekarovi lebo strasne mna picha brusko a vcera som mala nenormalnu migrenu. Vobec nevim ci moj doktor je v ambulanci. Boim sa moc ze potratim chcem pocut jeho nazor na tie bolesti.. Neska a zajtra sem v praci potem zase mam volno budem oddychovat. Dam vedet co a jak co pove lekar..

zuzka0405
30. dec 2013

@niki85 Áno daj vediet, držím palce aby všetko bolo ok.Ale zas až keď sú také tie bolesti necakaj a zájdi radšej aj na pohotovosť.

michelitta
30. dec 2013

Kocky caute,mozem sa pridat? 🙂 my mame za sebou 3ivf a 2x ket,kvoli nepriechodnym vajickovodom ☹ ale v novembri som bola na rontgene/prefuku a zistili mi po 2 rokoch ze ich mam priechodne..tak sa mame snazit prirodzene 🙂 minuly mesiac som si kupila prvy krat aj ovulacne testy,som kukala ze to co je?? 😕 😕 no a posielam fotku ducha,teda neviem,co to bolo,ale bola som najviac happy,az kym som na druhy den nedostala kramy.. to bolo 2 dni pred mnzs..teraz som 23dc a asi tak 10po ovul..zatial testujem ale white white xmas 🙂

michelitta
30. dec 2013

No a ked som sa na to pytala gyndosa,tak mi napisal toto a vobec som to nepochopila 😒 Ahoj
tak neviem ci to spravne vysvetlim, ale podla mna pozitivitu testu sposobila podobna molekula. nie skutocna tehotnost. hormon produkuje takzvany trofoblast, a ten sa vytvori az ked sa oplodnene vajicko uhniezdi v stene maternice. A spravidla nebyvaju detekovetelne hodnoty skor ako v termine ocakvanej menzes.
Pridat v drhej polovici cyklu podporu zlteho telieska - Duphaston alebo Utrogestan nie je problem, mozeme to skusit. Ale ked nemavas nejake spinenie pred menses, co by mohlo signalizovat nedostatocnost zlteho telieska, tak to az taky zmysel nema. Ale ako piseme nie je problem vyskusat.

karmela
30. dec 2013

@radkatom ahojky no nádej snáď nejaká je 🙂 som 10dc takze este mam dva týždne k dobru 😀 A ty ako co máš nové?

karmela
30. dec 2013

@michelitta no ja ti tam vidím pekného ducha 🙂 to si 10DPO?

karmela
30. dec 2013

@michelitta ci to je testik co si robila este pred mrchou ?Ci teraz po ovilacii ?

michelitta
30. dec 2013

@karmela ahoj 🙂 no to je prave ten test z minuleho mesiaca,robeny 2 dni pre kramosmi,na druhy den som ich dostala..teraz cakam na dalsiu mnzs,dufam,ze nepride,ale bolia ma prsia strasne a uz som sa v noci potila,takze jasny pms 😒 😎