Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@malinka2020 uz som sa odhodlala a objednala som si digitalny 🙂 takze cez vikend sa pravda asi ukaze.. No som zvedava ked sem hodis foto ako to pokracuje tebe.. aspon ma to povzbudzuje 🙂 plus minus si myslim ak som aj ja ze medzi nami nebude velky rozdiel..cca tyzden neskor ja budem.. 😉
@ivushka14 no mne to silnie pomalicky dnes mi nezosilnelo nic oproti vcerajsku tak asi obden . ty si presne kolko DPO my mame rozdiel cca dva dni nie az tyzden ci ?
Čaute baby, tak, ako som sme si našli //, ktoré silneli, tak včera špinenie a dnes ráno aj krv na papieri, vyzerá to na rozbeh ms a čiarka slabne... volala som s gyn a povedala, že to nič neznamená, že to môže byť skreslené, keď mi ms mešká len týždeň, takže zbytočná radosť... emoticon už nebudem testovať, dokiaľ nebude ms meškať aspoň 2 týždne...
@adria88 Ahoj,máš aj krce?no slo o Biochemie.tehu asi....
Uvidis ako sa rozbehne mrcha..O 3dní skus testnut....kamoska mala 2mes ms a bola tehu..
@sara34valentina ahoj, nemám práveže, lenže aj ten duch na teste slabne... len také slabé špinenie, včera a dnes aj s prímesou krvi... no uvidíme, ako to nakoniec dopadne...
@adria88 ach to mi je luto :( prezivam to s tebou lebo mam uz peknych dusikov ale tiez cakam ako sa to vyvinie ci sa to udrzi a tak ... a mala si nejake tehu priznaky ? napriklad mna bolia prsia brucho a obcas mi je aj od zaludka zle
@malinka2020 tebe držím palčeky, nech to vyjde 🙂 ... mala, točenie hlavy, prsia ma boleli, ale viacmenej bradavky, nafúknutá som bola, stále hladná a biely hlien... občas mi aj od žalúdka bolo zle... ale cítim, že s apomaly tá mrcha jedna spustí... 😠
@adria88 priznaky presne ako ja . kolko dpo si mala prveho ducha a ako dlho ti silneli ?
asi 15 dpo... vo štvrtok úpne slabulilinký dušík, v piatok ráno už duch a v nedeľu o niečo silnejší, v pondelok tiež silnejší a dnes ráno už slabučký...
@adria88 ja ti drzim palceky nech ti to najblizsi cyklus vyjde . dufam ze toto nebude moj problem ja mam tri dni duchov a zda sa ze silneju dufam ze sa to udrzi neviem ci by som to takto dobre zvladala ako ty aj ked my zeny sme silne .... ja som proste uz v tom ze o 9 mesiacov budem maminka
@malinka2020 mne to ide tiez pomali volako :/ no ja som dnes 11-DPO len som zabudla kolky den si ty tak preto som napisala cca tyzden ale moze byt ze dake 3 dni len .. no zalezi aj od toho ktory den presnejsie som otehotnela .. no cez vikend uz definitivne budem vidiet bud silnejsiu palicku alebo nic a neham to uz tak asi lebo stale nato myslim ako to je 🙂
@ivushka14 ja presne neviem ale som bud 13 alebo 14 dpo tak nam to robi priblizne 3 dni ... aj ja dufam ze do vikendu uz si najdem pekne jasne // a ze bude vsetko v poriadku a potom cca o tyzden prehliadka
@malinka2020 no tak nejako sa s tým treba vysporiadať, ja už mám jednu dcérku, ale chceli pre ňu súrodenca, tak sme sa tešili, ale tak čo už, nevyšlo teraz vyjde nabudúce... trošku som z toho smutná... ale nabudúce už nebudem testovať tak skoro... počkám si aspoň na tých 10 dní meškania ms... a tebe držím siiiiiiiiiiiilno palce, nech ti to vyjde 🙂
@adria88 drzim palce, mozno vajicko zabojuje 😊😊😊😊😊
@sara34valentina Ďakujem pekne 🙂
@bella1303 crtaaa sa tam duusik 😉
@malinka2020 snad nam to vyšlo.. ;) priebezne ma informuj ..som zvedava co a ako ..
@sara34valentina spodny je zo vcera,stredny je dnes z ranneho a vrchny je z doobednajsieho mocu.nieco tam vidim aj ja ale niesom si ista xi kanalik
@ivushka14 jasne ked zabudnem ozvy sa ty 🙂 som z toho teraz taka roztrzita tak moze sa stat ze zabudnem :D
@monikasel no ja tam nieco vidim slabe aj mne tak vysiel test dnes som si spravila a meska mi tri dni

@bella1303 ja to vždy zistím,či je to kanalik alebo duch tak,že to pozriem do svetla (baterka,lampa..). Ak je ti kanalik buď je priesvitný alebo ho po presvieteni nie je vidieť,ak je to duch,je tam ružové farbivo. Takto.