Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cucoriedkacucoriedka
no to je práve to čo nechápem..volala som včera ked som si našla slabučkú čiarku do CAR a namiesto toho aby ma povzbudili tak mi povedali ze to vyzera na biochemicke a mam vysadiť utrogestan..no ja som neposlúchla a ešte včera som uživala dalej..dnes ráno som si urobila další test ktorý bol negatívny a zavolala som do CAR a rovnaky postup..a na krv ma nepozvali 😒 všade čítam ako si to v iných CAR overuju krvou a neberu vysledok z moču za 100% a kludne ma takto odbiju? Našťastie mám kamarátku čo pracuje v inom CAR ona mi vybavi odber.. síce v pondelok ale aspon to skusim..no a ešte je tu jedna zvláštna vec..pred hodinkou som si zopakovala test a zase som tam mala jemnú čiaročku..tak to fakt nechápem..manžel mi po ceste z práce kúpi Clear Blue..a uvidime..sú to nervy 😨
@domcatko7 ahoj nič v zlom,môj nazor je že ty tajne dufaš v to že si tehotna..Tie ženy čo babo nechcu spravia test vidia negatívny dalej neriešia.A my čo tužíme po babatku testujeme ako besne, veríme a hladame duchov..Ty mi prideš do tej druhej skupiny hoci tvrdíš ine..a testy su bohužiaľ begativne alebo negatívne prepité
@baby213 vyzerá to nádejne držím palčeky.
@butterfly333 dakujem,este sa nechcem tesit,lebo obycajny test este nic neukazal 😐
@sheilla11 jasne ze je to taaaam, tfuuuuuj tfuuuj tfuuuuj, nech kolajnicky silnejuu 🙂
@densy velmi nestandardne.to som fakt este nepocula.a utros ber este.az do vysledku krvi.drzim velmi prsty.nadej zomiera posledna;)
@sheilla11 skus o dva dni.
@lenockalenka23 nic uz nnekupuk.Je to jasne 🙂
@lenockalenka23 podla mna, je to tam!
@lenockalenka23 ja si myslim,ze sa mozes uz tesit...toto nie je duch,ale jasne pozitivny TT.
Dnes som skusala pepino test..na 9 den po ket uplne biely..takze mama testy maju dost vyrazne kanaliky😱😱😢

@janulka_1 pekny graf. Podla grafu neviem kolko ti meska?