Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zdenuska696 ako si si prosim ta urobila ten negativ? dakujem 🙂
Neviem aký máš telefon, ale ja mám Samsung a ak odfotíš niečo tak v pravo hore máš potom ponuku upraviť fotku.
@gabikana nedavajte fotky do negativu, ak ide o tehu test, negativ vytiahne aj kanalik.
@zdenuska696 myslim, ze je to kanalik, skus radsej iny test, inu znacku. Drzim palce.
@zdenuska696 toto je podla mna kanalik
Vyskusaj iny test
ja dnes 1 DC ... este o den skor ako som mala mat ☹ 😢 smutna som...drzim palce vsetkym, ktore ste este "v hre" drzte sa velmi vam to prajem 🙂
@zdenuska696 toto je kanálik, ale v testíku asi bolo veľa farbiva. skús naozaj iný.
@lela123 dakujem si zlata, dnes ma to mrzi, zajtra zacinam odznova 🙂 mas pravdu, najlepsie je nesledovat sa, len je to tazke ked sa to vsetko deje v nasich telach, keby sa to dialo niekde vedla, pomimo,a prisli by sme sa len sem tam kuknut, ako sa to vyvija, bolo by to lahsie...ale takto je to zas o to krajsie ked sa to dari tak ako chceme 🙂
Ahojte baby..len vam chvem povedat,ze kaslite na mamatesty bobec su neni dobre..mne celkom duchovali a hcg 0..ze absolutne nic tam nebolo
@zdenuska696 ahoj,mne tiez vysla tenka ciarka tak neviem, dokonca som o tenkej ciarke nic nenasla, len o slabej. Moja je tenka plus trochu nieco ruzove.Budes robit dalsi testik?
@nnika017 take ciarky ako na mojom, zrejme aj rovnaka znacka..tak dufajme 🙂
@svetielko2222 aku mas znacku?ja mama test ale uz tri testy po sebe mam taketo slabulinke ciarky
@nnika017 ja som mala nejaky menej znamy, top test alebo ako sa vola. Ked chces foto, kuk na stranu 771 a vobec si nie som ista ci to nieco znamena
@nnika017 len podla palicky som tipovala rovnaky test, inac sa mi zda presne taky ako moj, aj palicka, aj ciarky

@dothy1 na vrchnom vidim trošku silnejsieho ducha